• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Üzüldüm mü çoooook ama iyiyim şimdi hamd olsun yaradana diyorum ve devam ediyorum yoluma mevlam yardımcımız olsun inşallah 🌹
Amin canım en kısa sürede tüm herkesin pozitifi görmesi pozifit olanlarında sağlıkla ilerlemesini temenni ediyorum 🙏

Canım Allah hayırlısıyla en kısa zamanda en güzel şekilde nasip etsin umudunuzu yitirmeyin ben 2 aşılama oldm 3. iptal oldu eşimden kaynaklı ilk tüp bebek kimyasal oldu 2. Natural tedavim iptal oldu yumurtam büyümediği için 3. Tekrar ilaçlı yaptık 8sene sonunda çitf çizgiyi gördüm Allah tamamına erdirir inşallah buda olmasaydı eşimle çok problem yaşıcaktık hep hayırlısını diledim Allah'tan demem o ki gücünüzü kaybetmeyin çabanızı elden bırakmayın hep hayırlısını dileyin🙏🤗🥰
🥺🥺🥺🥺🥺🥺 8 sene mi Allah'ım işte bunları duyunca daha çok üzülüyorum ben Rabbim önce bu kadar zaman bekleyenlerin sonraa bizlerin yüzünü güldürsün 🌺 o kadar uzun evlilik içinde daha zordur eminim ki bu durum bende 5.ci denemdeyim ama işte gel sen bana sor sanki senelerdir bu durumu yaşıyorum 😕 zor gerçekten inşallah zamanında bizi bulur meleklerimizde

Doktoruna sordun mu canım belki erken olursun bu ay ?
Sormadım canım ama bitmezse yazıcam yani adet gibi de değil ama kanama var acaba dedim bazı arkadaşlar yazıyordu yumurta çatlayınca da kanama vs olabiliyor ya ondan mı dedim çünkü çatlatma iğnesi De yapılmadı kendi kendine çatlıyorlar şu an

Buraya da gelin kızlar arada 🥰🥰🥰🥰

Buraya da gelin kızlar arada 🥰🥰🥰🥰
Can benim değerim guzelce arttı hamile olarak yazabilirsin benim de 🥰

Kızlar. Merhaba 17aralıkta 2.transferim dondurulmuş embriyoyla olacak ilki negatif adetin 2.gunu transfer hazırlığındayken estrofem kullanırken sağda 1yumurta büyüdü bu yuzden çatlatma iğnesi ile doğal sıklus olacak transferim bunu yaşayan var mı böyle olması ıhtımalı düşürür mü? Prolutex iğneye başlayıp 6.gunu transfer yapılacak böyle transfer olan var mı içinizde?

Back