• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar. Merhaba 17aralıkta 2.transferim dondurulmuş embriyoyla olacak ilki negatif adetin 2.gunu transfer hazırlığındayken estrofem kullanırken sağda 1yumurta büyüdü bu yuzden çatlatma iğnesi ile doğal sıklus olacak transferim bunu yaşayan var mı böyle olması ıhtımalı düşürür mü? Prolutex iğneye başlayıp 6.gunu transfer yapılacak böyle transfer olan var mı içinizde?
Negatif sonuç alır almaz mı tekrardan başa döndünüz transfer için 😳

Kızlar çok üzülerek soruyorum negatif alan arkadaşlarımız var mı acaba hem liste için hemde nasıl bir yol izleyecekler bilgi edinmek amaçlı sormak istiyorum ben adetin 3.cü günü gittim görüşmeye diye Şubat ayına kaldım oradaki son şansımı da değerlendirip başka merkezler araştırmaya başlayacağım her sohbetimiz oluyor burada belki kendinize hazırladığınız yeni bir yol vardır ve bize de faydası olur diye düşündüm ne dersiniz yardımcı olurmusunuz🤗🤗🤗🤗🤗
Ben bugün bahçeciye gittim bana adetinin 1. 2. Veya 3. Günü gel dedi şaşırdım seni 3. Gün niye almadılar

Ben bugün bahçeciye gittim bana adetinin 1. 2. Veya 3. Günü gel dedi şaşırdım seni 3. Gün niye almadılar
Bilmiyorum devletin sistemi öyle değilmiş adetin 1.ci yada 2.ci günü başlanıyormuş 2.ci tüp bebek transferine bende şaşırdım normalde 2.ci günleri giderdim kontrole nasipmidir nedir dedim bu ay 3.cü gün gideyim oda şubata kalmama sebep oldu

Bilmiyorum devletin sistemi öyle değilmiş adetin 1.ci yada 2.ci günü başlanıyormuş 2.ci tüp bebek transferine bende şaşırdım normalde 2.ci günleri giderdim kontrole nasipmidir nedir dedim bu ay 3.cü gün gideyim oda şubata kalmama sebep oldu
Bende devlette tedavideyim onumdeki regl de trasfer icin gidicem bana 2. 3. Ve 4. Gunleri gel dediler senin icin sunu diyebilirim bundada var bir hayir mutlaka

Kızlar SüphanAllah bu ay baya bereketli oldu. Lütfen umutlarınızı yüksek tutarak ilerleyin. Endişe hali potizifi görünce de kesilmiyor malesef hep bi kaygı.. rabbim hepimize sağlıkşı evlatlar nasip etsin inşallah
Ahh sorma canım bugün doktor kontrolüm var ne diyecek diye içim içimi yiyiyor arttı mı acaba düşüncesi pozitifi gördüğümden beri doğru düzgün uyku sıfır

IMG_20220111_093009.jpg

Kızlar benden bu tahlilleri istedi 5+0

Bende de 8 ve 10'da istedi başka istemedi. Doktordan doktora değişiyor galiba. Bir de ne im doktorum herkesin süreci başka. O forumlardan duyduklarını gelip sorma dedi ahahahahah :) ama yoook ben yapamamam hocam bissürğ şey öğrendim burda ..

Amaaaa şu da bir gerçek ki birebir aynı transfer oldugun arkadaşlardan farklı bir sürecimin işlediği oldu. Allah iyi doktorlar ile karşılaştırsın hepimizi. Sizleri görmeden seviyorum ve iyiki var bu ekip
24 aralik çift embiryo transferi.
Dün 3.tahlilimi dün yaptırdım bugün sonuçlar cikti çok şükür iyi gidiyor gibi..
Bekleyen herkes ins iyi sonuçlar alır.
10 gün 118
13. Gün 245
17.gun 2125

Birde herkes genelde iki güne bir tahlil yapmış ama doktorum iki günde bir istemedi..

Bende de 8 ve 10'da istedi başka istemedi. Doktordan doktora değişiyor galiba. Bir de ne im doktorum herkesin süreci başka. O forumlardan duyduklarını gelip sorma dedi ahahahahah :) ama yoook ben yapamamam hocam bissürğ şey öğrendim burda ..

Amaaaa şu da bir gerçek ki birebir aynı transfer oldugun arkadaşlardan farklı bir sürecimin işlediği oldu. Allah iyi doktorlar ile karşılaştırsın hepimizi. Sizleri görmeden seviyorum ve iyiki var bu eki

Aynen....Forumdan çok şeyler öğrendim. buraya yazan paylaşan herkese çok teşekkürler.. benim ilk sürecim kafamdaki sorulara çok yanıt aldım.. çok teşekkürler herkese

Kızlar doktor Banu çiftçinin uygulamasını indirin ücretsiz çok güzel. Hamileliğe hazırlanıyorum ya da hamileyim diye seçiyorsunuz en başta. Videosunu izledim de diyor ki bebeğin kaç kg doğacağı aslında diyor bebek anne karnına düşünce belli oluyor . Genetiğinde yazılıymış. Biz ancak yiyip içtiklerimiz ile bunu sadece 500 gr değiştirebiliyormuşuz. Yani hamileyim diye çift kişilik yemek yemeyin diyor 😀

Transfer sonrası 7. Gün lekelenmem olmustu muhtemelen o yuznden bide kasigimdaki ağrı gitmeyince görüyosun kendini ondan dedi bende hep yatıyorum
Merhaba benimde bugün transferin 7. Günü dün lekelenmem başladı çok olmasa da pembe kahve arası geldi sabah.. sonra sabahki kadar değil ama pembe çok az arada oluyor.. kasıklarım belimde ara ara ağrıyor sizde benim gibi olmuşsunuz korktum adet mi oluyorum diye 😞😞

Burası hamişler topiği oldu artık 🥰🧿
Ne güzel darısı bize :)

24 aralik çift embiryo transferi.
Dün 3.tahlilimi dün yaptırdım bugün sonuçlar cikti çok şükür iyi gidiyor gibi..
Bekleyen herkes ins iyi sonuçlar alır.
10 gün 118
13. Gün 245
17.gun 2125

Birde herkes genelde iki güne bir tahlil yapmış ama doktorum iki günde bir istemedi..

Çok güzel maşallah 💙🧿
Kese için ne zaman gidiyorsunuz?

Kızlar doktor Banu çiftçinin uygulamasını indirin ücretsiz çok güzel. Hamileliğe hazırlanıyorum ya da hamileyim diye seçiyorsunuz en başta. Videosunu izledim de diyor ki bebeğin kaç kg doğacağı aslında diyor bebek anne karnına düşünce belli oluyor . Genetiğinde yazılıymış. Biz ancak yiyip içtiklerimiz ile bunu sadece 500 gr değiştirebiliyormuşuz. Yani hamileyim diye çift kişilik yemek yemeyin diyor 😀
Ben de indireyim bunu :) yakında lazım olacak 😁
Teşekkürler 🌹

Back