• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar çok üzülerek soruyorum negatif alan arkadaşlarımız var mı acaba hem liste için hemde nasıl bir yol izleyecekler bilgi edinmek amaçlı sormak istiyorum ben adetin 3.cü günü gittim görüşmeye diye Şubat ayına kaldım oradaki son şansımı da değerlendirip başka merkezler araştırmaya başlayacağım her sohbetimiz oluyor burada belki kendinize hazırladığınız yeni bir yol vardır ve bize de faydası olur diye düşündüm ne dersiniz yardımcı olurmusunuz🤗🤗🤗🤗🤗

Benim negatif kızlar bir dahaki denemeye artık anlamıyorum neyi yanlış yapıyoruz
Yaa çok üzüldüm canım😔 söylemesi zor ama nasip değilmiş demekki kaç çıktı değerin ben veremedim bugün geç gitmişim sağlık ocağına kanları göndermişler almadılar kan

Kese çift ,transfer de çiftri 🧿 ama bebekler görünmedi. Net olarak 31 inde balacak. Dua edin kızlar iyi olsunlar
Daha çok küçük oldukları için görünmemiştir canım merak etme .seni zaten çok erken çağırmıştı sanki kese için onun için şimdi iyi görünmeleri için de erken bence daha geç bir tarihe çağırmış onu için de. İnşallah o zaman geldiğinde ikisini de göreceksin 🌹🤲🏻

Kızlar çok üzülerek soruyorum negatif alan arkadaşlarımız var mı acaba hem liste için hemde nasıl bir yol izleyecekler bilgi edinmek amaçlı sormak istiyorum ben adetin 3.cü günü gittim görüşmeye diye Şubat ayına kaldım oradaki son şansımı da değerlendirip başka merkezler araştırmaya başlayacağım her sohbetimiz oluyor burada belki kendinize hazırladığınız yeni bir yol vardır ve bize de faydası olur diye düşündüm ne dersiniz yardımcı olurmusunuz🤗🤗🤗🤗🤗
Ben bugün gittim cnm görüşmeye.. şubattaki adetle ikinci transfer için hazırlığa başlayacağız.. ilk transfer içinde bütün testleri yaptırmıştık zaten bi tek embriyoda genetiğe bakılmamıştı.. bi tek o ihtimalden dolayı olmamış olabilir diyor doktor.. moral bozmadan aynen olana kadar devam edeceğiz..sen de sıkma canını bi Şubat topiği açıver orda şubatta beraber görürüz inş pozitifleri..🥰🥰

Daha çok küçük oldukları için görünmemiştir canım merak etme .seni zaten çok erken çağırmıştı sanki kese için onun için şimdi iyi görünmeleri için de erken bence daha geç bir tarihe çağırmış onu için de. İnşallah o zaman geldiğinde ikisini de göreceksin 🌹🤲🏻
Evet , nasıl geçer şimdi 3 hafta :)

İnşallah bu süreçte bol pozitif görürürz arkadaşlardan

Gözünüz aydın 😍ne güzel erkenden görmüssunuz,benim doktorum cumartesi çağırdı
Çift olması ve değerin yüksek olması ile alakalı galibaç ama zorla göründü ve çok minikti. 🧿

Aslında bende haftaya gitmeliydim. Tahlil istemek için çağırmış esasen. 3 hafta sonra ancak büyüdüğünü göreceğiz. Bebek görmedik içinde

Çift olması ve değerin yüksek olması ile alakalı galibaç ama zorla göründü ve çok minikti. 🧿

Aslında bende haftaya gitmeliydim. Tahlil istemek için çağırmış esasen. 3 hafta sonra ancak büyüdüğünü göreceğiz. Bebek görmedik içinde
Bugün test vermiş olsaydın canım ikiye katlaması durumunda beta degerin kaç oluyordu ? Beni de cuma gününe muayeneye çağırdı doktor. Bu hızla artmaya devam ederse 3000 civarı oluyor kese görülür diye düşünüyorum . Bi de doktor dedi ki kese kalp atışı görmeden hamilesin diyemem diyor ya sanırım bekleyiş hiç bitmeyecek.

Bi de senin çift embriyo ya o betayı ikiye böl mesela bi tanesinin betası o dur az olduğu için belki tam gözükmemiştir

Ben bugün gittim cnm görüşmeye.. şubattaki adetle ikinci transfer için hazırlığa başlayacağız.. ilk transfer içinde bütün testleri yaptırmıştık zaten bi tek embriyoda genetiğe bakılmamıştı.. bi tek o ihtimalden dolayı olmamış olabilir diyor doktor.. moral bozmadan aynen olana kadar devam edeceğiz..sen de sıkma canını bi Şubat topiği açıver orda şubatta beraber görürüz inş pozitifleri..🥰🥰
Canım senin kimyasalmı oldu?benim öyle oldu ilk denemem bugün netleşti aklımda çok soru var ondan sordum

Canım malesef ben varım😥pozitif ama kimyasal olduğu netleşti bugün😥
Şimdi karyotif testi denilen genetik testi yaptıracağız ona göre yol izlenecek,çok merak ediyorum ilk denemede kimyasal gören oldumu ve ne yaptılar nasıl bir yol izlendi ne olur bilenler anlatsın😥😥

Hepsi olucak sırasıyla Allah'ın izniyle 🤲🧿💙 Rabbime çok şükür ,herkes sırasıyla tek tek pozitif haberi alır bu süreçte inşallah,bekleyiş hiç bitmiyor sonrada dogmalarini beklicez sağlıkla kucağımıza aldığımız gunleride göstersin Rabbim 💐💕

Negatif olan arkadaşlar çok üzgünüm hepinizin kaçıncı denemeniz, hangi nedenle tüp bebeğe başvurdunuz tek tek bilmiyorum ama. Umarım en kısa zamanda pozitif görürsünüz en büyük duam sizlere 🙏🏻

Sadece bir kaç bir şey yazmak istedim ilk negatif denememle ilgili . İki denemede de ikişer tane iyi embriyo transfer edilmişti şimdilik görünen o ki o 4 embriyodan sadece teki tutmuş. İlk denemem de çok iyiydi aslında doktor olmayınca çok şaşırmıştı . Ne farkı var bu seferinden dersek ben fazla kafayı takmıştım geçen sefer . Transferim bile çok ağrılı sancılı geçmişti indirin beni burdan gidicem istemiyorum çok agrim var diye başladım ben sürece. Sonrası da psikolojik olarak iyi geçmedi tabi kafamda kodladım bir kere olmayacak diye . Diyordum neden olsun ki zaten sperm kaynaklı olunca zor oluyor olmuyor zaten bende de problem var diyordum . Diyordum kendi kendime çok kızdım .Yüzüstü yattım ondan mi olmadı ? Çay kahve içtim ondan mi olmadı acaba dedim. Başkası şu şu ilaçları kullandı ben kullanmadım ondan mi oldu acaba dedim de dedim. Böyle böyle çok kendimi üzmüşüm. Hiç olumlu düşünmemiştim . Test günü değerim 8 oldu iki gün sonra 2 ye düştü.

Sonra kafamı sıfırlamak için bıraktım tedaviyi gezdim tozdum. Ozon tedavisi aldım hücrelerim yenilensin ilaçlardan arınsın diye . Hatta bir ara bebek meselesini tamamen kafadan çıkartıp attım dedim ben bebeksiz eksik biri değilim kendi hayatım var bebeksizken bile istemedim iki ay bebek falan . Böyle 6 ay geçti . Sonradan içime tekrar istek geldi ve ikinci deneme için doktora gittim. Ama bu sefer farklı düşünüyordum olmasa da benim yaptıklarım yüzünden olmayacaktı. Yeme içme konusunda kendimi kısıtlamadım çok fazla . Yüzüstü yatmaya da devam ettim. Olacağı varsa olacaktı . Yani o embriyonun en başta belli aslinda tutup tutmayacağı ama bizler bilemiyoruz . Ne yazık ki sadece deneme sonucu öğrenebiliyoruz tutup tutmayacağını . Keske bu öğrenme daha az maliyetli ve daha az acılı , yıpratıcı olsaydı.

Diyeceğim şu ki kendinizi suçlamayın canım anne adayları bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı olmayabiliyor. Nasibimizde varsa gelsin bizi bulsun 🌹🌹🌹🌹🌹

Arkadaşlar selam, ben sizi çok geç buldum ama çok destek oldu buradaki olumlu yorumlarınız. Hepinize teşekkür ederim.,
Benim de transferimin 11. günü bugün, bhcg 334 çıktı, az önce test sonucumu aldım.
Umarım hayatın bize sunduğu her şeyi layiki ile yaşarız, alnımız ak çıkarız her zorluktan. Sevgiler.

IMG_20220110_163834.jpg
Kızlarrr şimdi test yaptım hemen çıktı bugün 11.gün çitf 4.gün embriyosuydu ay inanamıyorum ya bugun bianda modum düşmüştü olmucak gibi hissetmiştim sabah kan için geç kalmışım baktıramadım az önce test aldım yaptım korka korka

Eki Görüntüle 2985446
Kızlarrr şimdi test yaptım hemen çıktı bugün 11.gün çitf 4.gün embriyosuydu ay inanamıyorum ya bugun bianda modum düşmüştü olmucak gibi hissetmiştim sabah kan için geç kalmışım baktıramadım az önce test aldım yaptım korka korka
Hayırlı olsun canım maşallah nasıl dolu dolu bir çizgi o git kan ver hemen yarın sabah 🧿😍

Back