• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

450 mi 🤭😲😵‍💫 özel hastanede mi doktorunuz nerede yaptırıyordunuz kan testini? Ben devlette yaptırmıştım dünkü kan testimi ama doktorum özel hastanede çarşamba günü test yaptırıp tekrar kontrole gideceğim ama inşallah o kadar para istemezler ya tükendik vallahi maddi olarak hep 😵‍💫
Acıbadem’de yaptırıyorum tüp bebek. 2.dondurulmuş embriyo transferi oldum işte sadece transfer için para ödedik bu sefer. Diğer 3 test pakete dahilmiş 4.test için para istediler ben de şaşırdım doğrusu. Sonucu geç öğrenmemek için bu sefer yaptırdım inşallah son olur

Bende aynı şekilde.. tahlil günüm 17 ocak o zamana kadar idrar testi yapmayı düşünmüyorum. Gözüm çok korktu.. negatif çıkan sonra kanda pozitif oldu.. pozitif çıkan kanda negatif oldu 🥺
Evet ben eğer cesaretimi toplarsam idrar da bakar öyle giderim kan vermeye. Dediğin gibi karışık çok ya anlamadım bende niye öyle oluyor

15inde canım. cumartesi yaşadığım yerde özel yok acil de millete yalvaracağıma cuma günü sağlık ocağına gideyim diyorum
Aslında devletin kadın doğum acili oluyor bakarlar bence.. nöbetçi kadın doğum doktoruda olur.. saglık ocağında sonuç çok geç çıkıyo bence cuma günü hastaneden baktır. Yanılmıyosam saglık ocağında ertesi gün çıkıyo

Aslında devletin kadın doğum acili oluyor bakarlar bence.. nöbetçi kadın doğum doktoruda olur.. saglık ocağında sonuç çok geç çıkıyo bence cuma günü hastaneden baktır. Yanılmıyosam saglık ocağında ertesi gün çıkıyo
Kadın doğum acili diye bir şey bilmiyorum kuzum. Sağlık ocağında akşam üzeri çıkıyor sabah erken verince şaşırdım valla bilmiyorum perşembe karar veririm 😂

Back