- 6 Mayıs 2021
- 146
- 191
- 53
- 32
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Tabii kiBisey sorabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii kiBisey sorabilir miyim
Benimde erkek faktörü o yüzden bizde genetik yaptık. 2-3 haftada geldi sonuçSeydaaaa geldimmm
Acaba transferiM ne zaman olur daha 12 gün sonra olacak yumurta toplama sonra doktor şey dedi erkek faktörü olduğu için genetik test öneriyoruz bizde tamam dedik o kaç günde gelir ki acaba
12.hafta 3 ay yani düşük riski ortadan kalkana kadar devammmmİğneler transferden sonrada devam ediyor mu adet döneminiz kaç günde birdi
UnuttumTabii ki
hahaha bişey olmaz aklına gelince sorarsın ozamanUnuttum
O farklı sanırım NGS diyolar heralde ona bu pgt diye geçiyor ya da tam tersi benim doktorumun dediği ngs sanırım 5.gune gelenleri gönderiyoruz dedi çünküAma bu anne babada kromozom sorunu varsa yapılıyor diye biliyorum ben
Hayatta vereceğin tüm sınavlardan başarıyla geçersin inşallah canımm bugün hiç giremedim yeni gördüm görmen gereken bişey oldumu sinyal göndeririz biz sanaIron Butterfly sayın yoneticim
@altnekn nacwes efsunn210102 sevgili topik ağkadaşlavım gormemi istediğiniz mesajlara beni etiketler misiniz
Neden çünkünüm finaller başladı ders çalışıyorum bir süre sonra bakmayinca topige bildirim düşmüyor ya ondan rica ediyorum.
Pozitif insanlarla iyi kurum ve guvenilen hekimlerle güzel tedavi süreçleriyle devam ederiz inşallah
Bende aynı durumu ikikez yasadım 2yas buyuk abim benden 3-4sene sonra evlendi 2yasında erkek yiğenim var benden 7yas küçük kızkardeşiminde 1 yasında kızı var onların adına tabiki seviniyosun ama kendin için üzülüyosun hepsinden önce evlenip kucağının boş olması biraz zoruna gidiyor insanın Rabbimin takdiri geciktiriyosa güzelleştiriyodur inşallahSiz mi büyüksünüz kardeşini mi? Hayırlı olsun bu arada :) Mesajınızı okuyunca ben de bir an düşündüm aynı haberi ben alsam nasıl hissederim diye çünkü bizim gelin benden 4 yaş küçük
Canım bizim gelin de 4 yaş küçük bizden ama abim bir yaş büyük hepimiz yaşıt gibiyiz de onlar bizden çok sonra evlendiler insana bir koyuyor azıcık
Benim progestan iğnem kalçadan olandı hemşire eşime yapılışını gösterdi eşim yaptı hepBirde hergun nereye gidip gelecezzz yaaa ooooo bir suru iş
Napacuuuk ben bilmooro
Benim eşimin fobisi varBenim progestan iğnem kalçadan olandı hemşire eşime yapılışını gösterdi eşim yaptı hep
Iron Butterfly tatlım benim ilk transfer emrbiyom neydi ve sonucum ne oldu onu düşün ve mutlu olBişey sorucam çok dikkatimi çekti neden hepinizin ki 5 yada 3ncü gün ? benim ki 1.ci gün tutunmada sıkıntı oluyor mu bu gün mevzusu yaaa
Valla benimki büyük bi zevkle yapıyo elide alışkın kuşlarına kopeğine gerekince yapıyodu tabi ben basta korka korka yaptırdım ama sonra alıştımBenim eşimin fobisi var
MaşallahValla benimki büyük bi zevkle yapıyo elide alışkın kuşlarına kopeğine gerekince yapıyodu tabi ben basta korka korka yaptırdım ama sonra alıştım
Demek senin 1.günden gelişimi iyi olduğu için bekleme gereği duymamışlar iyi düşün iyi olsun günü çokta önemli değil kalite ve gelişimi önemli olanBişey sorucam çok dikkatimi çekti neden hepinizin ki 5 yada 3ncü gün ? benim ki 1.ci gün tutunmada sıkıntı oluyor mu bu gün mevzusu yaaa
Öyle tabi hep aklımdasın valla o kadar umutla bekledik senden daha heyecanlıydı valla ne yalan söylim Allah'ım güzellikler sersin yinede ömrümüzeIron Butterfly tatlım benim ilk transfer emrbiyom neydi ve sonucum ne oldu onu düşün ve mutlu ol
Yaa öylede çok böyle şeylere aklım takılıyor bazen aşırı düşünüyorum ilk yaa ne olacak nasıl olacak olmazsa falan ama negatif değilim gibi kafa karışıklığı işte hepDemek senin 1.günden gelişimi iyi olduğu için bekleme gereği duymamışlar iyi düşün iyi olsun günü çokta önemli değil kalite ve gelişimi önemli olan
Bende geldim aranıza inşallah yenı yıla güzel haberlerle başlarızHahaha tamam e listeyi oluştur bari
İnşallahhhBende geldim aranıza inşallah yenı yıla güzel haberlerle başlarız
HoşgeldinizBende geldim aranıza inşallah yenı yıla güzel haberlerle başlarız