• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Güzel mevlam hepimizin yolunu aydınlık etsin inşallah... Öyle zorlu süreçlerden geçiyoruz ki ne umutsuz olabiliyoruz nede umutsuz ama mevlam kimseyi bu hayırlı yolda umutsuz eylemesin 😇😍
Ne zor süreçlermiş gerçekten ufacık bir umut için Allah çok büyük sabırlar veriyormuş benim ilk denemem ama birden fazla deneyipte olumsuz sonuçlanan herkesin eli öpülesi☺️ aminnnn 🤗

Ne zor süreçlermiş gerçekten ufacık bir umut için Allah çok büyük sabırlar veriyormuş benim ilk denemem ama birden fazla deneyipte olumsuz sonuçlanan herkesin eli öpülesi☺️ aminnnn 🤗
Öyle valla gerçekten 😇
Benimde ilk denemem olacak nasipse 💃

Çok heyecanlı 😍 inşallah en hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🐞
🧿🧿HAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM🧿🧿

Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun 🤗🤗

@efsunn210102 😇 @Selin n 😇 Loya-Kiana Loya-Kiana 😇 biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyoruz🌹🌹🌹🌹

Bismillahirrahmanirrahim 🤲🏻💖

İsimyaşdenemeembriyotransfersonuç💖

@Demiripek433.cü deneme5.ci gün
@istanbul88311.ci deneme6.cı gün
nacwes nacwes 332.ci deneme3.cü gün
@akyaa343.cü deneme9 aralık
Loya-Kiana Loya-Kiana 312.ci deneme5.ci gün
@altnekn322.ci deneme5.ci gün
@Ilaymilya307.ci deneme5.ci gün26 kasımsonuç bekliyor
@Gldmergn243.cü deneme5ve6.cı gün
@gulcehanim271.ci deneme5.ci gün
H hasretim0601 332.ci deneme5.ci gün
@Saturnyildizi323.cü deneme2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird312.ci deneme5.ci gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 251.ci deneme1.ci kalite
@Mucizelereinanin55293.cü deneme
@Efolis313.cü deneme
@lightbrown301.ci deneme
@Hayat su252.ci deneme
@Tesnim1989326.ci deneme
@hukukkusu321.ci deneme
@Maydonozhanim273.cü denem
@Selin n261.ci deneme
@efsunn210102251.ci deneme
Listeye eklenmek ister misin🤗

Sıkıntı ne ki erkek faktörü mü yada sebepsiz infertilite falan mi ? Canım
Erkek faktörü diye başladık rahmime bakti 14 15 yumurta var çok iyi derken kansızlık var bende bir ay kan ilacı kullandım gittim kalmış 7 8 yumurta en yüksek dozlarda ilaç kullanmama rağmen zor gelişti 4 tanesi toplandı sadece 1 tanesi gitti 5.güne bende istemezdim bu yaşta bu psikolojinin altına girmeyi ama bir yerden başlamak zorundayım

Erkek faktörü diye başladık rahmime bakti 14 15 yumurta var çok iyi derken kansızlık var bende bir ay kan ilacı kullandım gittim kalmış 7 8 yumurta en yüksek dozlarda ilaç kullanmama rağmen zor gelişti 4 tanesi toplandı sadece 1 tanesi gitti 5.güne bende istemezdim bu yaşta bu psikolojinin altına girmeyi ama bir yerden başlamak zorundayım
Üzülme sakın bizim enerji ustamız var Loya-Kiana Loya-Kiana hemen devreye girer 🥰🥰🥰 hepimiz birimiz birimiz hepimiz için inşallah güzel zamanlarda güzel müjdelerle ilerleriz🌹

Allah razı olsun sağol canım oo süper 🤭
Öyle maşallah hep pozitif düşüncesi ileri görüsü olgunluğu ve dahası bu durumlarda pozitif olmak çok ama çok zor açık konuşmak gerekirse ama etrafta pozitif enerji veren insan olunca daha çok cesaret almayı öğreniyor

Back