- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bengü 6 aylıkmış magazin de düştü buraya onlara bakmayın bea5 aylik degil o da 17 haftalik ayniydi benle ordan biliom:) bengu 5 aylik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bengü 6 aylıkmış magazin de düştü buraya onlara bakmayın bea5 aylik degil o da 17 haftalik ayniydi benle ordan biliom:) bengu 5 aylik
Ya zaten sizi bilmiyorum tabi deBengü 6 aylıkmış magazin de düştü buraya onlara bakmayın bea
Niye hamileliği sakliyorsunuz halaBen karnımı saklayacam diye mahvoluyorum çevremde bılmeyen öyle çokki
Dün benim sırtım bacaklarım o kadar çok ağrıdı ki dayanamadım parol aldım geçti sonraSırtı ağrıyan varmı kızlar mahvedıyor benı sırt agrılaro sıcak suyu dolduruyorum ıcınde kalıyorum o rahatlatıyor ağlıyorum agrıdan
Bi riskiniz yoksa yapın ya aksine bebek ve oluşacak vücut ağrıları için çok iyi.Bahsettiğim kilo alması değildi hiç şişmemiş karnı dümdüz. Ben spor yapmaya çok çekiniyorum, sadece yürüyorum, eğilip kalkmıyorum bile, karın kası diye bişey kalmadı, koltuktan kalkarken bile karnımın altı acıyor. Spor yapmış olmalı belki spor yapmak daha sağlıklıdır hamilelikte. Bi sonraki kontrolde doktorla konuşucam valla.
Vardır bi söylememe sebebin ama birkaç aya bilmeyenler de anlar artık canımBen karnımı saklayacam diye mahvoluyorum çevremde bılmeyen öyle çokki
Bengü bnm oğlan kadar bişidir ufacık tefecik kadın ya bn hürmetli iri yarı oğlum daha iridir ondan geçen diyetisyen takma o kadar iri kadınsın zayıflasan da kemikler iri olmaz dedi kilo gelip geçici diyip avunuyoruz sağlık diyoruzYa zaten sizi bilmiyorum tabi de
Ben hiç bengünün dengi değilim
Hamilelikten önce çok spor yapardım kaslarım ağlıyor yemin ederim artık. Çok mutlu oldum gerçekten pilates yaptığını duyduğuma Bugün biraz araştırayım bari spor yapan hamilelerin videolarını izleyimBi riskiniz yoksa yapın ya aksine bebek ve oluşacak vücut ağrıları için çok iyi.
Ben pilates yapıyorum gün aşırı faydasını görürüm umarım
Ben kendimi bengüyle hiiiç kıyaslamak istemiyorumBengü bnm oğlan kadar bişidir ufacık tefecik kadın ya bn hürmetli iri yarı oğlum daha iridir ondan geçen diyetisyen takma o kadar iri kadınsın zayıflasan da kemikler iri olmaz dedi kilo gelip geçici diyip avunuyoruz sağlık diyoruz
Aman Bengüyü boşver sen heyecanlımısın nihayet cinsiyet öğrencen ne hissediyonBen kendimi bengüyle hiiiç kıyaslamak istemiyorum
Açık ara kaybederim çünkü
Hareketlerimi kısıtladığım için hafif sırt ağırlarım oluyor sürekli. 2-3 hafta önce çok şiddetli bi ağrı girdi, kıpırdayamıyordum bile; iki üç gün otururken sıcak su torbası koydum sırtıma . Tabi çok dikkat ettim patlamasın dökülmesin diye. Öyle iyi geldi ki. Geçmiş olsun canımSırtı ağrıyan varmı kızlar mahvedıyor benı sırt agrılaro sıcak suyu dolduruyorum ıcınde kalıyorum o rahatlatıyor ağlıyorum agrıdan
Bana da doktor günde iki bardak çay kahveyi geçme demişti. Kafein az da olsa kandaki pıhtılaşma eğilimi artırıcı etki gösteriyormuş. Hoş bu mevzu da boya makyaj gibi, içene kullanana da bişey olmuyor ama ben kendi adıma öyleyim doktor yapma diyince korkuyorum yapmıyorum.Dün diyetisyen dedi ki günlük kahve ve çay tüketimi 2 kupayı geçmemeliymiş kafein olduğundan çikolata yanında yeniliyorsa daha da az içilmeliymiş kafein alımına dikkat etmeliymişiz kadın doğumcu kahveye izin verdi diyince bu açıklamayı yaptı
Bn iki fincan bi sade nescafe bi Türk kahvesi bazen onu da içmiyorum evet o yapanlara bişi olmuyor biz diken üstünde yaşıyoruzBana da doktor günde iki bardak çay kahveyi geçme demişti. Kafein az da olsa kandaki pıhtılaşma eğilimi artırıcı etki gösteriyormuş. Hoş bu mevzu da boya makyaj gibi, içene kullanana da bişey olmuyor ama ben kendi adıma öyleyim doktor yapma diyince korkuyorum yapmıyorum.
Allaşkına sonuca beni etiketle çok merak ediyorum. Başka öğrenemeyen kim kalmıştı?Acaba artık şu kilo muhabbetine bi son mu versek?
Bence hepimiz boşuna stres oluyoruz
Özellikle ben
Düşünerek kilo verilmiyor sonuçta ve bu süreçte almaya devam edeceğiz
Boşa stres ediyoruz yavruları
Benim için büyük gün şükür geldi ayrıca
Ne anası olacağımı öğrenirim artık bugün umarım
Ben başka başka yerlerde coşuyorum bu ara pek buraya yazmadım evet. Ama yazacağım inşallah.
Beeeeeeennnnnnnnnnn bennnnnn bennnnAllaşkına sonuca beni etiketle çok merak ediyorum. Başka öğrenemeyen kim kalmıştı?
Dün gece heyecandan uyuyamadımAman Bengüyü boşver sen heyecanlımısın nihayet cinsiyet öğrencen ne hissediyon
Ay bi öğrensem bütün şehri etiketlerim vallaAllaşkına sonuca beni etiketle çok merak ediyorum. Başka öğrenemeyen kim kalmıştı?