- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Sonra ban yemeyesin dikkat detaylıya randevu aldın mıBen başka başka yerlerde coşuyorum bu ara pek buraya yazmadım evet. Ama yazacağım inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra ban yemeyesin dikkat detaylıya randevu aldın mıBen başka başka yerlerde coşuyorum bu ara pek buraya yazmadım evet. Ama yazacağım inşallah.
Doğru bilmişimmmmBeeeeeeennnnnnnnnnn bennnnnn bennnn
Senin randevu ne zmn yaaaB BitterCikilata yarami deşme simdi
Beni de unutma merakla bekliyoreDün gece heyecandan uyuyamadım
Ay bi öğrensem bütün şehri etiketlerim valla
Ay daha çoook varBeni de unutma merakla bekliyore
3 gun once gittim bacaklarını sımsıkı kapatmis sipa dr degistirecegim haftaya basks doktora gitcegim olmszsa dogumda ogrenirim analarimiz gibiSenin randevu ne zmn yaaa
Amannn be yavrum saatlerde geçmez şimdi inşallah dr söyleyince hmn yazAy daha çoook var
5te randevum
Bari beklemeden girsem
Ay bacaklarını kapamış olmasın3 gun once gittim bacaklarını sımsıkı kapatmis sipa dr degistirecegim haftaya basks doktora gitcegim olmszsa dogumda ogrenirim analarimiz gibi
Bacim sen niye ogrenmedim kendimk anliyomda yani sana ne oluyor nerdeyse maart anneleri ogrenecekAy daha çoook var
5te randevum
Bari beklemeden girsem
Bekleyebilirsen ne ala da biraz zor olur o ya3 gun once gittim bacaklarını sımsıkı kapatmis sipa dr degistirecegim haftaya basks doktora gitcegim olmszsa dogumda ogrenirim analarimiz gibi
Kendimi yollara mı vursam ne yapsamAmannn be yavrum saatlerde geçmez şimdi inşallah dr söyleyince hmn yaz
Kiz aynisini yazdim yaAy bacaklarını kapamış olmasın
Aramız aynı nerdeyse yaBacim sen niye ogrenmedim kendimk anliyomda yani sana ne oluyor nerdeyse maart anneleri ogrenecek
Bn sıcaklardan bayılıyore yüzüm çok terliyor donuma kadar iniyorKendimi yollara mı vursam ne yapsam
Çok da sıcak
Bak sıcak demişken benim gibi siz de sürekli terliyor musunuz ya?
Normalde de bu kadar terliyor muydum hatırlamıyorum daBn sıcaklardan bayılıyore yüzüm çok terliyor donuma kadar iniyor
Hadi bakalim totem yaptim seninki ne cikarsa benimkide ondan cikicakbeni etiketlemeyo unutmaAramız aynı nerdeyse ya
Sen eşittir ben demektir
Saatleri 17.30a kurunHadi bakalim totem yaptim seninki ne cikarsa benimkide ondan cikicakbeni etiketlemeyo unutma
Bn üstümü başımı ıslatmakta grip oldum geceleri uyuyamıyorum iyi bu aylar doğurmuyorumNormalde de bu kadar terliyor muydum hatırlamıyorum da
Dün akiam nerdeyse sıcaktan ağlayacaktım
Hep evde kıyafetsiz oturasım var
Hiçbi yere gidemiyorum
Onu dün ben de düşündümBn üstümü başımı ıslatmakta grip oldum geceleri uyuyamıyorum iyi bu aylar doğurmuyorum