- 13 Ocak 2020
- 44.565
- 167.901
- 33
Denk gelmiş işte. Böyle hafif bi kahverengilik var valla.Yaaa piyango vurmuş Bnde inanmıyorum Gül koklama ciğer vs gibi şeylere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denk gelmiş işte. Böyle hafif bi kahverengilik var valla.Yaaa piyango vurmuş Bnde inanmıyorum Gül koklama ciğer vs gibi şeylere
Naptın detaylıya randevu aldın mı bnm tetonoz aşısı da 9 Ağustos detaylı ya da 3 AğustosDenk gelmiş işte. Böyle hafif bi kahverengilik var valla.
Ben geçmiyorum ama araştırmıştım bi zararı yokmuş için ferah olsunEvet denemem lazim gorunmeyen bi yere
peki kizlar size yine yeni bir soru, avm ve magazalara girerken xrayden geciyor musunuz? Ben hala unutuyorum hamile oldugumu ve dun uc dort kez gecmis bulundum
9 agustos geç değil mi 20. Haftaya kadar diyorlardı amaNaptın detaylıya randevu aldın mı bnm tetonoz aşısı da 9 Ağustos detaylı ya da 3 Ağustos
Dr da sordum adet tarihimi bebek önde diye 1 hafta öne çekti normal dedi bu zmn için dedikleri zmn git dedi sağlık ocağına sormuştum 1 hafta erken gelsem bi sorun olur mu aylık tsh kontrolü için geliyorum diye olmaz gel dedi öyle gitmeyi düşünüyorum artık9 agustos geç değil mi 20. Haftaya kadar diyorlardı ama
Ben ebeye sormştum 20. Haftam bayram haftası nası yapıcaz diye 18 den 20 ye kadar yapılıyor demişti ama sizinki yanılmıyorsam 23 ü bulacak gbi, tabi oluydr belki bende tam bilmyrmDr da sordum adet tarihimi bebek önde diye 1 hafta öne çekti normal dedi bu zmn için dedikleri zmn git dedi sağlık ocağına sormuştum 1 hafta erken gelsem bi sorun olur mu aylık tsh kontrolü için geliyorum diye olmaz gel dedi öyle gitmeyi düşünüyorum artık
Evet ebe o tarihi verdi 1 hafta ileri de atsam 22 bilemedim ay sonu bi giderim bakıyımBen ebeye sormştum 20. Haftam bayram haftası nası yapıcaz diye 18 den 20 ye kadar yapılıyor demişti ama sizinki yanılmıyorsam 23 ü bulacak gbi, tabi oluydr belki bende tam bilmyrm
Benim de var vucudumda leke ama annem inanmadigi icin denemis ve tutmus biz de mi yapsak bebelerimize ana yadigaru dovmeAnam bende denemiş sağ kaburgamda lekem var ki asla ben inanmam böyle seylere. Ama var.
Canım kullanıyordum ama pek bir etkisi olmadı, ben de anlamadım. Tek doz kullanıyordum, şimdi gece 2 sabah 1 alacak şekilde ayarladılar. İnş eve çıkınca etkisini görürürüm.Bulantı için hap filan kullanmıyo muydun canım?
Annemin canı kış günü çilek istemiş, tabi o zamanlar sera ürünleri vs de yok. Yiyememiş. Koltuk altımda minik çilek lekesi varBenim de var vucudumda leke ama annem inanmadigi icin denemis ve tutmus biz de mi yapsak bebelerimize ana yadigaru dovme
Yaa öylede mi çıkıyormuşAnnemin canı kış günü çilek istemiş, tabi o zamanlar sera ürünleri vs de yok. Yiyememiş. Koltuk altımda minik çilek lekesi var
Yaa öylede mi çıkıyormuş
Hadi ya canim oyle yapcaz ozmn:)Tabi.. O yüzden annem ne isterse canın ye diyor.. Gece de olsa
Bn cnm istese bile yemiyorum 1 hafta sonra aklıma gelirse inşallah bişi çıkmaz yaTabi.. O yüzden annem ne isterse canın ye diyor.. Gece de olsa
Kiz niye yemionBn cnm istese bile yemiyorum 1 hafta sonra aklıma gelirse inşallah bişi çıkmaz ya
Beni sağlık ocağından 22. Hafta çağırdılar. Burada herkesin 20. Haftada yaptırdığını okuyunca şaşırdım araştırdım. 20-22-24 pek farketmiyormuşEvet ebe o tarihi verdi 1 hafta ileri de atsam 22 bilemedim ay sonu bi giderim bakıyım
O an aklıma geliyor amannn diyom geç oldu yarın yerim. Diyip unutuyomKiz niye yemion
Bazen ben de yapiom ya kim alcak diye simdi usenipO an aklıma geliyor amannn diyom geç oldu yarın yerim. Diyip unutuyom
Hmm bn de dediği doğrudur diye bakmadım bile o kadar saldım iyi bari tam zamanı demekkiBeni sağlık ocağından 22. Hafta çağırdılar. Burada herkesin 20. Haftada yaptırdığını okuyunca şaşırdım araştırdım. 20-22-24 pek farketmiyormuş
Ben de 20 haftami bitirince giderim ins dr ole dediHmm bn de dediği doğrudur diye bakmadım bile o kadar saldım iyi bari tam zamanı demekki