- 13 Ocak 2020
- 44.573
- 167.946
- 33
27 benim 3lüde.Kızlar afp sonucunuz kaç çıktı?
Başka afp yaptıran ve sonuç alan var mı aranızda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 benim 3lüde.Kızlar afp sonucunuz kaç çıktı?
Başka afp yaptıran ve sonuç alan var mı aranızda.
Aynen bende öyle tahmin ediyordum hamileliğim de aynı ilerledi belirti olarak kızımın da içine doğmuştu sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahOy masallah canim gozun aydinbu kadar nazlanmaya kiz bekliyordukiki prenses annesi
Masallah canim saglikla gelsinBen de kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda dedi. Beyinde bir kist varmış genelde 28 hafta sonrası geçiyormuş. Çok rahatlıkla söyledi endişelenmedim ben de. Sata göre 17+3 ultrasona göre 18+4. Ben ultrasona göre hesaplıyorum. Sen yine satı baz al dedi doktor.
247 gram 19 cm.
Kasıklardaki ağrı da büyüdükçe normal dedi.
Insallah tatlimkizlara kiz kardesAynen bende öyle tahmin ediyordum hamileliğim de aynı ilerledi belirti olarak kızımın da içine doğmuştu sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Amin canım hepimizinkiMasallah canim saglikla gelsin
Maşallah kocaman olmuş bileBen de kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda dedi. Beyinde bir kist varmış genelde 28 hafta sonrası geçiyormuş. Çok rahatlıkla söyledi endişelenmedim ben de. Sata göre 17+3 ultrasona göre 18+4. Ben ultrasona göre hesaplıyorum. Sen yine satı baz al dedi doktor.
247 gram 19 cm.
Kasıklardaki ağrı da büyüdükçe normal dedi.
Çok teşekkür ederim öneriler içinCanım geçmiş olsun öncelikle, ben de zeytinyağı incir kürünü duymuştum annem için yapmıştık. annem büyük bi ameliyat geçirmişti. o ameliyattan sonra ciddi bi kabızlık sorunu olmuştu. 3 kaşık zeytinyağında 2 tane küçük doğranmış inciri 1 gün bekletiyosun. sabah aç karna yiyosun. annem baya fayda görmüştü.
Valla napim o kadar pis olmus ki yapmak zorundayim hergun bir oda giriyorum dinlene dinlene emaneti Allaha insallah bisey olmazBir kez iş yaptım 2 gün çok ağrım oldu kasıklarda tövbe ettim. Bu ağrı 12. Haftadan beri ara ara geliyor, yine 2 gündür var. Artık psikolojimi bozuyor sorun mu var diye korkuyorum
Ben hala vitamin, d vit ve folikasite devam ediyorum kan ilacına da başlatmadı teee 26nda kontrolumdeKizlar kan ilacı kullanna var mi acaba
Bende kızımada 24 Kilo aldım 3.150 doğduAman dr larda kendileri hamileyken az mı almış
Bn oğlumda 24 kg aldım 4.070 gr doğurdum
Gerçekten 7-8 çibörek mi
Neeeeeyyyy 44,5 mu ay bayilicam inşallah almazsin kuzu ama takma yahu.ben en Son ne zaman 44 idim acaba imrendim sana157boyum 44,5 ile hamile kaldim suan 45,4 oldum
yasayarak ogrenme
Herhalde 1 ay hicbirsey yemesem suyla beslensem ancakNeeeeeyyyy 44,5 mu ay bayilicam inşallah almazsin kuzu ama takma yahu.ben en Son ne zaman 44 idim acaba imrendim sana
Maşallah ne güzel çıkmış ya hayırlısıyla oğluşunu kucağına al inşallahKizzzzlar,annişlerrrr Biz 4lu tarama icin gittik bugun sukur hersey yolunda..organlarimiza bakildi baş cevresi karin cevresi bacaklar kollar dudak hepsi iyi 2 ayri doktora gittik biri cok ünlü renkli ultrasona girdim 2 doktorda kesin erkek dedi çin takvimi tuttu bende nubuda erkekti tuttu .. merve Bizi tabloya ekleyebilirsin Erkek olarak
Kizlar mutlaka yarim saat onceden cikolata yiyin ciddi anlamda hareket ediyor bebek ..
Ben degisecegni cok dusunmuyorum görmüş sonucta,)Merhaba kızlar 15+ 4 te doktora gottım cınsıyet soyledı kesın mi diye sorunca yüzde 80 dedı bu haftalarda yanılma payı oluyor mu ıkı haftaya bi daha godıcemm
Çok geçmiş olsunBen çok ağır covid geçirdim. 25 gün sürdü 13 gün hastanede yattım. Hamile kaldığımda kanım 7.3 tü. En son gittiğimde 8.7 olmuştu bakalım haftaya pazartesi gidecem durum ne bilmiyorum. Takiben b12 ve demirde düşük
Ama benim boyum da kisaaaNeeeeeyyyy 44,5 mu ay bayilicam inşallah almazsin kuzu ama takma yahu.ben en Son ne zaman 44 idim acaba imrendim sana
Bugun bende gittim yine gostermedi cnim sıkılmadı desem yalan olur teorilere bkmaktan gina geldi bende kiz gozuyle bakiyorum bu kadar inatla gostermemesi pipi olsaydi gozukurdu illakisende gizli gizli ocak annelerine mi bkiyonKızzz Ocak anneleri bile öğrenmiş cinsiyet bi sen kaldın Yaaa hmn git bekleme perşembeye çooooook var