- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Dogumda ogrenirsin surprizHaftaya salı veya perşembe inşallah
Yine söylemezse bayılırım ama artık
Çocuğuma adıyla seslenesim var artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogumda ogrenirsin surprizHaftaya salı veya perşembe inşallah
Yine söylemezse bayılırım ama artık
Çocuğuma adıyla seslenesim var artık
Ne giydireceğim ben bu çocuğa o zamanDogumda ogrenirsin surpriz
Beyaz alirsin tatlim herseyinidogduktan sonra baska seylerNe giydireceğim ben bu çocuğa o zaman
Aynen benim de öyle ben de ciddiye alamadım sağlıklı olsunlar da inşallah çok heyecanlı keşke göz rengini saç şeklini falan da öğrenebilsekBana sadece ufak bi tahminde bulundu ama ciddiye alamıyorum onu
İnşallah gelecek haftaya belli olacak
İçim bunaldı beyazdanBeyaz alirsin tatlim herseyinidogduktan sonra baska seyler
Göz rengi saç rengi biraz belli aslında ana babasındanAynen benim de öyle ben de ciddiye alamadım sağlıklı olsunlar da inşallah çok heyecanlı keşke göz rengini saç şeklini falan da öğrenebilsek
Hahah aynen. Benim kizin kucukleri var Allahtan cok sey dusunmicem nasipseİçim bunaldı beyazdan
3 tane beyaz zıbını var
Sürekli beyaz giymesin yeter
Kızsa bulutlu çiçekli bi şeyler erkekse robotlu köpekli bi şeyler filan alayım artık
Azcık renk gelsin hayatına
Ben de dogumda ilk baktim saclari varmi dedim spinal sezeryandi zaten gordmsacliydi keltos degildiGöz rengi saç rengi biraz belli aslında ana babasından
Farklı olursa bana da sürpriz olur
Saçları çok olacak mı yoksa az mı olacak onu merak ediyorum mesela en çok
Bana ilk ay herkes çok az kıyafet al dediHahah aynen. Benim kizin kucukleri var Allahtan cok sey dusunmicem nasipse
Bnm ki de kıyafet aldım bi kaç tane onları seviyor ama bak değişecek diyor arkadaşlarının kardeşi hep erkekmiş bizim nasıl kız olur biz çocuk yarıştırmaz sankiaynı benim oğlum kız olursa bakmıcam diyo erkek olsa sanki kendi bakacak kız olursa sevmicem bakmıcam hergün bi tripler
Benim hiç tahminim yokBen de dogumda ilk baktim saclari varmi dedim spinal sezeryandi zaten gordmsacliydi keltos degildi
Haha evet ya sorma hastane cikisi tam oldu dusun iri bebek olablr cok kucuk seyler almamak lazmBana ilk ay herkes çok az kıyafet al dedi
Bi ona dikkat edeceğim
10 tane tulum yeter mi mesela?
Yaaa spinal istemiyommmm beni komple uyutsunlarBen de dogumda ilk baktim saclari varmi dedim spinal sezeryandi zaten gordmsacliydi keltos degildi
Aslında daha sonlara doğru alasım var kıyafetHaha evet ya sorma hastane cikisi tam oldu dusun iri bebek olablr cok kucuk seyler almamak lazm
Bnde hiç almıcsm dedim 5 tane almışım kaldı 5Bana ilk ay herkes çok az kıyafet al dedi
Bi ona dikkat edeceğim
10 tane tulum yeter mi mesela?
Ilkinde tam anestezimiydin cnm?ben bilmiyorum ama yine spinal isteyeblrm ayik olmak iyi oluyor sonrasi icin dikis ani zor yarim saat surmustuYaaa spinal istemiyommmm beni komple uyutsunlar
Ay ben normal istemiyorum deyince bile toplum şoka giriyorYaaa spinal istemiyommmm beni komple uyutsunlar
Bn sıfırdan hiç bişi yokHahah aynen. Benim kizin kucukleri var Allahtan cok sey dusunmicem nasipse
Begendigin seyleri al mevsimi dusunerek ama evetben de almam bisi son zaman alrm zaten evden bisiler hazirlarm ondanAslında daha sonlara doğru alasım var kıyafet
Daha kilosu filan belli olur
Hem de kışlık kıyafetler çıkmış olur
Ama galiba her ay bi tane alsam ilk aylık kıyafeti tamamlayacağız
Evet tam oldum yüne öyle istiyorumIlkinde tam anestezimiydin cnm?ben bilmiyorum ama yine spinal isteyeblrm ayik olmak iyi oluyor sonrasi icin dikis ani zor yarim saat surmustu