- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 30
Ben bugün 16 ya girdim halen var bı bitse de rahat bı bayram geçirsemHepinizin mide bulantıları geçti di mi?
Ben 15. Haftada artık ilk kez mide bulantımı tutamadım
Zor durumdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün 16 ya girdim halen var bı bitse de rahat bı bayram geçirsemHepinizin mide bulantıları geçti di mi?
Zor durumdayım
9u erken degil mi yani oluyormuymus oluyosa sorayim bende birÇok şükür canım bebişin iyi olsunda gerisi mühim değilll ne zaman sonra ki randevun bakalım seninde mi erkek olacak benim gibi ben 9 temmuzda gidicem hem tetanoz aşısı için o zaman cinsiyete emin olurum heralde
valla benim hep vardi ama zorlamiyordu artti bu araAy benim 13. Haftada başladı
Bı ıyı bı kötü ıkı gündür vok bulantım oluyor tam bıtti dedıgım an başlıyor yenıden kan geldı bugünHepinizin mide bulantıları geçti di mi?
Zor durumdayım
Dörtlü ne zaman yapılıyor uçlu ıcın kan aldılar benden yenıKızlar selam, ikili tarama test sonuçu riskli çıkmadı, 3 ve 4'lü tarama testi yaptıracak mıyız, bizim doktor hiç üzerinde durmadı da?
kiz bebekte yaniyormus bende kiz oldugunu anlamistim oyle ki yazin bile corap giyen insanimGeceleri ayaklarım çok yanıyor ve ağrıyor huysuz ayak sendromu mu acaba hamilelikten mı anlamadım
2li temiz cikinca genelde gerek duymuyolar diye biliyorum bendeKızlar selam, ikili tarama test sonuçu riskli çıkmadı, 3 ve 4'lü tarama testi yaptıracak mıyız, bizim doktor hiç üzerinde durmadı da?
ben olmayi dusunmuyorumMerhaba iyi günler. Covid aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? Benim doktorum 20. Haftadan sonra olabilir dedi ama ben pek emin degilim. Kasım ayında covid geçirdim. Hamileliklerimde de coraspirin kullanıyorum. Kan pıhtılaşması icin.
Bnm sat 11 Mart Ağustos’un ilk haftası aşı için geleceksin dedi9u erken degil mi yani oluyormuymus oluyosa sorayim bende bir
bana en erken 26si dediler
sat ta 8 mart benim
aynen iste kafa kafayayiz 20.haftaya denk geliyorBnm sat 11 Mart Ağustos’un ilk haftası aşı için geleceksin dedi
Ya ama bnm satı dr değişti 6 Mart yaptı bebek önde diye haber vermem gerekir mi bi hafta oynama oldu bilemedimaynen iste kafa kafayayiz 20.haftaya denk geliyor
Ben düşünmüyorum.Merhaba iyi günler. Covid aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? Benim doktorum 20. Haftadan sonra olabilir dedi ama ben pek emin degilim. Kasım ayında covid geçirdim. Hamileliklerimde de coraspirin kullanıyorum. Kan pıhtılaşması icin.
aslinda bisey diyim mi bence sat neyse o cunku ben duzenli tek bi yere gitmiyorum ve her seferinde ultrason degisiyorYa ama bnm satı dr değişti 6 Mart yaptı bebek önde diye haber vermem gerekir mi bi hafta oynama oldu bilemedim
Benimki de 20. Haftadan sonra alman aşısı önerdiMerhaba iyi günler. Covid aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? Benim doktorum 20. Haftadan sonra olabilir dedi ama ben pek emin degilim. Kasım ayında covid geçirdim. Hamileliklerimde de coraspirin kullanıyorum. Kan pıhtılaşması icin.
Sat 11 mart benim 1 ay önce gitmiştim sağlık ocağına 9 temmuza verdi randevu9u erken degil mi yani oluyormuymus oluyosa sorayim bende bir
bana en erken 26si dediler
sat ta 8 mart benim
Bnde olmayı düşünmüyorumMerhaba iyi günler. Covid aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? Benim doktorum 20. Haftadan sonra olabilir dedi ama ben pek emin degilim. Kasım ayında covid geçirdim. Hamileliklerimde de coraspirin kullanıyorum. Kan pıhtılaşması icin.
Ben lazere başlamak için hep doğurmayı bekledik yıllarca. Şimdi hamile kalmak nasip oldu, doğumu bekliyordum ki doktorum bir ara genital bölgemin yanında kıl dönmesi fark edip hamilelikte krem kullanabilir miyim diye sorduğumda, lazere gitmemi önerdi. Bu halde mi diye sordum. 5 ayı doldurunca yaptırabilirsin, hiçbir sakıncası yok dedi. Hamileyken mi diye tekrar sordum, evet, 5 aydan sonra hiçbir zararı yok dedi. Ben tabii ki hamilelikte bu riske girmeyi göze alamam, zaten ancak yavruma kavuşacağımHamilelikte genital bolgeye lazer epilasyon yaptiran var mi aramizda? Doktorlar bu konuda ikiye ayrilmis durumda benim de kafam karisti
4 ayda bir yaptiriyordum gerci cok fazla degil ama yine de zarari olur mu bilemedim
Hem dogum surecinde de surekli temiz kalmak isimi kolaylastirir diye dusundum, agda icin beklemeyi sevmiyorhm hic de agda yaptirmadim
Ben emzirme donemi ilk 6 ay da gitmeyi dusunmuyorum hormonlar bi kendini bulsunBen lazere başlamak için hep doğurmayı bekledik yıllarca. Şimdi hamile kalmak nasip oldu, doğumu bekliyordum ki doktorum bir ara genital bölgemin yanında kıl dönmesi fark edip hamilelikte krem kullanabilir miyim diye sorduğumda, lazere gitmemi önerdi. Bu halde mi diye sordum. 5 ayı doldurunca yaptırabilirsin, hiçbir sakıncası yok dedi. Hamileyken mi diye tekrar sordum, evet, 5 aydan sonra hiçbir zararı yok dedi. Ben tabii ki hamilelikte bu riske girmeyi göze alamam, zaten ancak yavruma kavuşacağım
O yüzden doğurur doğurmaz lazere gitmeyi planlıyorum. Bir aksilik olmazsa tabii, Allah'ın izni ile.