- 12 Ocak 2021
- 4.390
- 17.874
- 30
Bende hiiiç oralı olmuyorum ama bebeği kucağa almayarak trip attıklarını belli ediyolar açık olsalar söyleselet daha güzel olcaktaTrip atıyolar mı diye yuzlerine bakmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiiiç oralı olmuyorum ama bebeği kucağa almayarak trip attıklarını belli ediyolar açık olsalar söyleselet daha güzel olcaktaTrip atıyolar mı diye yuzlerine bakmıyorum
Ay ne güzel trip o öyleBende hiiiç oralı olmuyorum ama bebeği kucağa almayarak trip attıklarını belli ediyolar açık olsalar söyleselet daha güzel olcakta
Alâsı var yani. ben mi kılım acaba dedimde demek oluyomuşAnlatırsam daha da sinirlenirim, sinirlenirsem daha da anlatasım gelir, kısır döngüye girmemek için yani
Ben öyle yapıyorum bide yüksek alerji risk grubu varsa vermiyorum kızartma vermiyorum bidePekii karışık veren bacılar zeytinyağı kullanıyonuz hep tuz şeker yok 1 yastan once verilmeyecekler verilmiyo gerisi aynen devam mı?
Evet ve tripleri umrumda bile değilBebeğinizin elini vs öpen olunca yada sevmediğiniz bi huy kazandırcak cümle kurulduğunda uyarıyo musunuz büyüklerinizi ve en önemlisi trip yiyomusunuz
Kız sen bildiğin yemeğe geçmişsinGunun menusu:
Sabah bebek lorlu karisik yumurtali omlet
Oglen yulafli cevizli muz
Aksam kuzu kiymali sogan sarimsakli taze fasulye
Haklısın insanın şevki kırılıyor yemeyinceTadımlara da hiç devam edesim yok. Yarın bayaa zeytinyağlı suvanlı melemen yapıp veresim var tak diye. Öfff
Ben hiç yemediği birkaç şeyi bir arada vermiyorum, alerji riskine karşı. Mesela havuçlu patatesli enginar yapmıştım. Havuç ve patatesin tadımını yapmıştık zaten, enginar eklenmiş oldu. Karışık gidebilirsin ama çok fazla yeni şey ekleme, bir durum olursa hangisinden olduğu az çok belli olsun.Pekii karışık veren bacılar zeytinyağı kullanıyonuz hep tuz şeker yok 1 yastan once verilmeyecekler verilmiyo gerisi aynen devam mı?
Yok hiç sorun etmediBenim oğlumda tüylü 5 yaşında kol bacak sırt hep tüy. Şort giymek istemiyor. Sizin oğlunuz takarmıydı tüyleri
Benim oğlum 5 yasinda babam gibi sakalım çıksa diye heyecanla bekliyorYok hiç sorun etmedi
Oh olsun ozaman benimde değil vicdan yapcaktım az dahaEvet ve tripleri umrumda bile değil
Öyle yaparım muhtemelen canım dan diye de 4 5 seyi birden vermem yvBen hiç yemediği birkaç şeyi bir arada vermiyorum, alerji riskine karşı. Mesela havuçlu patatesli enginar yapmıştım. Havuç ve patatesin tadımını yapmıştık zaten, enginar eklenmiş oldu. Karışık gidebilirsin ama çok fazla yeni şey ekleme, bir durum olursa hangisinden olduğu az çok belli olsun.
Kendimize temizledigim fasulyeden bir avuc ayirdim, o bir avuc icin tarif veriyorumFasilyanin tarifi piliiis ve ne kadar yedi
Valla ben de tadimlardan skilip yemeklere gectim. Bebekler icin de eger alerji yoksa yani alerjenler denenmisse surekli ayni ve buharda pismis lezzetsiz seyleri yemek cok skicidir yaTadımlara da hiç devam edesim yok. Yarın bayaa zeytinyağlı suvanlı melemen yapıp veresim var tak diye. Öfff
Cunku dun bi arkadasim ‘sen bu cocuga niye dogru duzgun bisey yedirmiyosun’ deyip fircaladi beni. Ben de silkelendim ve kendime geldimmeger yiyecek cocuga bile isteye vermiyormusum yogurt, yulaf, meyveyle gun geciriyordu garibimMaşallah seninki benden iyi beslenmiş bugün
Gerisi dedigin ne anlamadim benPekii karışık veren bacılar zeytinyağı kullanıyonuz hep tuz şeker yok 1 yastan once verilmeyecekler verilmiyo gerisi aynen devam mı?
Ya yetmez mi yulaf irmik muhallebi ne yarari var sanki adam akilli yemek yemege alissin sonucta tatlarina bakti her seyinKız sen bildiğin yemeğe geçmişsin
Ben hala süt oğlanı gibi yulaflı irmikli muhallebi yok labneli avokado yok havuç kabak püresi
Haklısın insanın şevki kırılıyor yemeyince
Geç direkt karışık çorba gibi ver bakalım ne yapacalk
Biz aldık ama havalar soğuk gidiyor hasta olacak korkusuna şort giymesi henüzAnalar ne yaptınız aldınız mı bayramlıkları
Kabiz bebek çorbası tarifi atmıştım ben buraya foto olarak da bulabilirsm yine atayım canım o hemen fayda ediyorArkadaşlar bebeğiniz ek gıdaya geçtiğinde kabızlık sorunu yaşadınız mı? Çözüm olarak ne yaptınız? Günde 3 çay kaşığı zeytinyağı da fayda etmiyor. Derin koyun kakası gibi küçük top yapıyor. Yapamadığında da çok ağlıyor.
Aynısını bende yaptım sevdi yedi sadece bulgur yerine irmik koydum ama bulgur hiç aklıma gelmedi hastalıktan kurtulsak az az yicek gibi bakalım bugün mutluyum çorba yedi yaSoğanlı sarımsaklı bulgurlu pazı yaptım, yaladı yuttu çok şükür. Tadım budur
Özellikle elini opunce büyük küçük genç yaşlı herkes uyarıyorum el hassas noktam çünkü ağzına götürüyor çocukBebeğinizin elini vs öpen olunca yada sevmediğiniz bi huy kazandırcak cümle kurulduğunda uyarıyo musunuz büyüklerinizi ve en önemlisi trip yiyomusunuz
Aynen çorba yaptın diyelim örnek yayla çorbası tuzunu atmadan ayır onunkini verPekii karışık veren bacılar zeytinyağı kullanıyonuz hep tuz şeker yok 1 yastan once verilmeyecekler verilmiyo gerisi aynen devam mı?
Domates niye yasak alerjen diye mi ben tattirdim dokunmadı fasulye yemeğine kattım azıcık sonradaKendimize temizledigim fasulyeden bir avuc ayirdim, o bir avuc icin tarif veriyorum
Minik tavaya kendimiz icin dogradigim sogandan bir tutam ve bir dis minik sarimsak aldim. Azcik zeytinyag ve zeytinyag kadar su koydum. Amacimiz zeytinyagini kizdirmamak, yagki suda sogan ve sarimsagi hafif öldurmek. Onlar azcik öldukten sonra bir tatli kasigi kuzu kiyma koydum rengi degisene kadar cevirdim sonra fasulyeleri koydum onlari da azcik kavurdum. Sonra ustunu gececek kadar su ekledim, suyunu cekene kadar orta ateste pisirdim.
Bir avuc fasulyenin yarisini verdim bide yogurt. Bitirdi. Biraz daha versem yerdi ama yarina da ayirdim yemekten acikcasi
Valla ben de tadimlardan skilip yemeklere gectim. Bebekler icin de eger alerji yoksa yani alerjenler denenmisse surekli ayni ve buharda pismis lezzetsiz seyleri yemek cok skicidir ya
Cunku dun bi arkadasim ‘sen bu cocuga niye dogru duzgun bisey yedirmiyosun’ deyip fircaladi beni. Ben de silkelendim ve kendime geldimmeger yiyecek cocuga bile isteye vermiyormusum yogurt, yulaf, meyveyle gun geciriyordu garibim
Gerisi dedigin ne anlamadim ben
Tuz ve seker yok, zeytinyagini yakmadan yemeklerde kullanabilirsin. Tereyag da ayni sekilde. Bide yemeklerde salca kullanmak istiyosan domates yasak oldugu icin kapya biberden bebek salcasi yapip kullanabilirsin. Ben siparis verdim gelince yemeklere biber salcasini da eklicem mesela
Ya yetmez mi yulaf irmik muhallebi ne yarari var sanki adam akilli yemek yemege alissin sonucta tatlarina bakti her seyin
Tamam Tülaycım hemen bakıyorum. Teşekkür ederim canımKabiz bebek çorbası tarifi atmıştım ben buraya foto olarak da bulabilirsm yine atayım canım o hemen fayda ediyor
Semizotu ver o da yaptırıyor hemen
Çok teşekkür ederim. Plansız oldu ama hayırlısı böyleymiş demek kiKabız olmadı çok aşırı yedirmiyorum zaten sizde azar yedirin hareket yaptırın egzersiz falan işe yarar belki. Tekrar hamileymişsiniz ne güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Biz bunlari aldik teyzesi ikisi de fotograftan daha acik sari tatlis oldu ben begendimAnalar ne yaptınız aldınız mı bayramlıkları
Alerjen diye yasakti sanirim, cok asitli oldugu icin yumurtanin beyazini verip domatese takiliyo olmam da biraz degisik ama neyseBiz aldık ama havalar soğuk gidiyor hasta olacak korkusuna şort giymesi henüz
Kabiz bebek çorbası tarifi atmıştım ben buraya foto olarak da bulabilirsm yine atayım canım o hemen fayda ediyor
Semizotu ver o da yaptırıyor hemen
Aynısını bende yaptım sevdi yedi sadece bulgur yerine irmik koydum ama bulgur hiç aklıma gelmedi hastalıktan kurtulsak az az yicek gibi bakalım bugün mutluyum çorba yedi ya
Özellikle elini opunce büyük küçük genç yaşlı herkes uyarıyorum el hassas noktam çünkü ağzına götürüyor çocuk
Hemen yanımda ıslak mendil varsa gözlerine soka soka silip uyarimi yapıyorum darilan darilsin hasta olunca çocuğum çile çekiyor
Aynen çorba yaptın diyelim örnek yayla çorbası tuzunu atmadan ayır onunkini ver
Domates niye yasak alerjen diye mi ben tattirdim dokunmadı fasulye yemeğine kattım azıcık sonrada
Analık işteAlerjen diye yasakti sanirim, cok asitli oldugu icin yumurtanin beyazini verip domatese takiliyo olmam da biraz degisik ama neyse
Pişik de çok yapıyo diyolar yaAlerjen diye yasakti sanirim, cok asitli oldugu icin yumurtanin beyazini verip domatese takiliyo olmam da biraz degisik ama neyse