- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doktor ne dediyse o şekilde yapıyordum ama araştırırken okumuştum verilen ilaç 4 mlden az ise makine verimli vermiyormuş havayı. O zaman serumla sulandırın diyordu. Serumun bir zarari yok ekleyebilirsin. Yalnız doktora ben de çok güvenemedim başka bir yere daha göster benceVentolin ve flixodite birde antibiyotik var.
Biz yazlık giymeye yeni baslayacagimiz için bir sürü takımımız var hazırız bayrama tek hastalik gelmesin her türlü kombinimiz tamamAnalar ne yaptınız aldınız mı bayramlıkları
Fasilyanin tarifi piliiis ve ne kadar yediGunun menusu:
Sabah bebek lorlu karisik yumurtali omlet
Oglen yulafli cevizli muz
Aksam kuzu kiymali sogan sarimsakli taze fasulye
Soğanlı sarımsaklı bulgurlu pazı yaptım, yaladı yuttu çok şükür. Tadım budurTadımlara da hiç devam edesim yok. Yarın bayaa zeytinyağlı suvanlı melemen yapıp veresim var tak diye. Öfff
Maşallah seninki benden iyi beslenmiş bugünGunun menusu:
Sabah bebek lorlu karisik yumurtali omlet
Oglen yulafli cevizli muz
Aksam kuzu kiymali sogan sarimsakli taze fasulye
Ben yardırcam artık yaa valla bak dayanamıyom bilmem nelei kaşık maamsı bebek irmiği cart vurt seyapamıyom ya darlandım ha. 7 aya giriyoz ya gidem bebek makarnası alam ebebektenSoğanlı sarımsaklı bulgurlu pazı yaptım, yaladı yuttu çok şükür. Tadım budur
Bizimki sade şeyleri sevmedi, zorlamanın alemi yok. Ne severlerse oBen yardırcam artık yaa valla bak dayanamıyom bilmem nelei kaşık maamsı bebek irmiği cart vurt seyapamıyom ya darlandım ha. 7 aya giriyoz ya gidem bebek makarnası alam ebebekten
Allah da uzak etsin alerjilerdenBizimki sade şeyleri sevmedi, zorlamanın alemi yok. Ne severlerse o
Valla bizimki bizimle masada olup bizim yemekler hibi yemeği çok seviyo bende tadımı bıraktım veriyorum karışık bişeyler severek yiyorTadımlara da hiç devam edesim yok. Yarın bayaa zeytinyağlı suvanlı melemen yapıp veresim var tak diye. Öfff
Kabız olmadı çok aşırı yedirmiyorum zaten sizde azar yedirin hareket yaptırın egzersiz falan işe yarar belki. Tekrar hamileymişsiniz ne güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsinArkadaşlar bebeğiniz ek gıdaya geçtiğinde kabızlık sorunu yaşadınız mı? Çözüm olarak ne yaptınız? Günde 3 çay kaşığı zeytinyağı da fayda etmiyor. Derin koyun kakası gibi küçük top yapıyor. Yapamadığında da çok ağlıyor.
Bu konuda yorum yapmak istemiyorumBebeğinizin elini vs öpen olunca yada sevmediğiniz bi huy kazandırcak cümle kurulduğunda uyarıyo musunuz büyüklerinizi ve en önemlisi trip yiyomusunuz
NiçiiiinBu konuda yorum yapmak istemiyorum
Trip atıyolar mı diye yuzlerine bakmıyorumBebeğinizin elini vs öpen olunca yada sevmediğiniz bi huy kazandırcak cümle kurulduğunda uyarıyo musunuz büyüklerinizi ve en önemlisi trip yiyomusunuz
Anlatırsam daha da sinirlenirim, sinirlenirsem daha da anlatasım gelir, kısır döngüye girmemek için yaniNiçiiiin