- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.778
- 33
Sırayla çoğunlukla. Bazen ikisi birden. Duruma göre.Iki saat yada daha az surelerde emen bebeler iki gogsude emiyor mu kizlar yoksa hala siraylami devam ediyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırayla çoğunlukla. Bazen ikisi birden. Duruma göre.Iki saat yada daha az surelerde emen bebeler iki gogsude emiyor mu kizlar yoksa hala siraylami devam ediyorsunuz
Moduna göre değişiyo bazen ikisinide emiyo bazen birini bazen sırayla veriyorum bazende emmeyi bıraktığı memeyiIki saat yada daha az surelerde emen bebeler iki gogsude emiyor mu kizlar yoksa hala siraylami devam ediyorsunuz
Sırayla bazen ikisini de istiyor benim sütüm öyle aman aman olmadı hiç ek gıdayı da sadece kahvaltı ve ara olarak veriyorum akşamı es geçicem 8-9 aylık olana kadar anne sütünü alsın daha iyi karnı toksa emmek istemiyor çünkü ısırıyorIki saat yada daha az surelerde emen bebeler iki gogsude emiyor mu kizlar yoksa hala siraylami devam ediyorsunuz
Yemeyen çocuk gerçekten zor inşallah kısa zamanda yerler artık az da olsaBenimki de yemiyor dün sadece pazi çorbası tattı bugün hiçbişey yemedi 7 buçuk aylık sbahtan beri teklif etmediğim kalmadı ama emmeye güveniyor önüne de koydum yok agzina bile goturmuyor
Eşimde tutturdu biberona alıştır diye ise başlayacağım napicaz bilmiyorum
Çocuklar evlenene kadar daha çoook en zor dönem bu sanırım diyeceksinYa bu çocuk emeklemeye başladı başlayalı kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum hep peşindeyim çünkü sürekli bi yerlere tutunup kalkma derdinde ve kafayı tosluyor
En zor dönem sanırım başladı
İmdat
Deme deme öyle demeÇocuklar evlenene kadar daha çoook en zor dönem bu sanırım diyeceksin
Daha yürümesi var, terrible 2, 3 yaş sendromu, kreşe başlaması, ela lale el elesi, ergenliği, bilimum sınavları ohoo daha sayayım mı
Bnmki dün tv ünitesine tutunup kalkmış öyle kalmış bi ağlıyor aklım çıktı mutfaktan nasıl uçtum bi bilsenYa bu çocuk emeklemeye başladı başlayalı kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum hep peşindeyim çünkü sürekli bi yerlere tutunup kalkma derdinde ve kafayı tosluyor
En zor dönem sanırım başladı
İmdat
Ay sorma yaBnmki dün tv ünitesine tutunup kalkmış öyle kalmış bi ağlıyor aklım çıktı mutfaktan nasıl uçtum bi bilsen
bu tum gruba duyurudurr panik yokÇocuklar evlenene kadar daha çoook en zor dönem bu sanırım diyeceksin
Daha yürümesi var, terrible 2, 3 yaş sendromu, kreşe başlaması, ela lale el elesi, ergenliği, bilimum sınavları ohoo daha sayayım mı
kalktığı gibi oturamamiş mi bende çocukken köyde ağaç tepesine çıkardım ama inemezdim babam gelip iki saatte indirirdi anilarım deprestiBnmki dün tv ünitesine tutunup kalkmış öyle kalmış bi ağlıyor aklım çıktı mutfaktan nasıl uçtum bi bilsen
Bizimki otururken sinirlensin kendini yere atiyor bide ayaklarini uzanirken yere oyle bi vuruyor topuklarindan gum gum ses cikiyor tv unitesinden tutup kalksaydi tv yi yerinden sökerdiBnmki dün tv ünitesine tutunup kalkmış öyle kalmış bi ağlıyor aklım çıktı mutfaktan nasıl uçtum bi bilsen
Wuuuu benim 6 yaşında minnos kızım bire başlayacak ne onerirsin hocaaaaaaaggggmmmmbu tum gruba duyurudurr panik yok
Ela lale benden sorulurr diger siniflardan 1 ay once ogrenme garantili taktiklerim var saka yapmiyorum notlarimda varrr yani bu konuda kendimi sinirsiz övebilirim 8 sube icinde hep okumaya ilk benim sinifim gecmistir o zamana kadar burda olursak 4 hadi bilemedin 5 yasinda okumaya gecme garantisi veriyorumm
Allah seni ya burdan çıkmak yok o zmn tüyolar içinbu tum gruba duyurudurr panik yok
Ela lale benden sorulurr diger siniflardan 1 ay once ogrenme garantili taktiklerim var saka yapmiyorum notlarimda varrr yani bu konuda kendimi sinirsiz övebilirim 8 sube icinde hep okumaya ilk benim sinifim gecmistir o zamana kadar burda olursak 4 hadi bilemedin 5 yasinda okumaya gecme garantisi veriyorumm
Yooo oturamıyor kurtarın beni çığlıkları atıyorkalktığı gibi oturamamiş mi bende çocukken köyde ağaç tepesine çıkardım ama inemezdim babam gelip iki saatte indirirdi anilarım depresti
Ya sorma tv yi duvara montajlıcaz eskiden premses evim oldu göçebeBizimki otururken sinirlensin kendini yere atiyor bide ayaklarini uzanirken yere oyle bi vuruyor topuklarindan gum gum ses cikiyor tv unitesinden tutup kalksaydi tv yi yerinden sökerdi
Buzdolabı üstüne magnet gibi oyuncak bişiler var ondan almıştım onunla oturup 2 dk oynadı bi baktım buzdolabına da tutunup kalkmaya çalışıyorAy sorma ya
Ben de sürekli koşarak yaşıyorum evde
Aferin en azından orda tutunup kalıyor
Hemen baslayalim annesiii kural 1 cocuk 1.sinifa uygun muuWuuuu benim 6 yaşında minnos kızım bire başlayacak ne onerirsin hocaaaaaaaggggmmmm
Çünkü ben çok heyecanlıyım stresleyim panigim bu konuda
Ben tarif isterimmmmKaşık maması yaptım 1 kaşık mama onu bile yemedi ağla ağla sanki işkence yapıyorum