- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Çok geçmiş olsunKızlar bebisim yataktan düştüdönmeye başladığından beri dikkat ediyordum ama gaflet ani mi dalgınlık mi desem bir iki saniye gözümü ayirmamla düşmesi bir oldu hem de halisiz zemine sırt üstü çok uykusu vardı ama uyutmadik 2 saatt oyaladik tepkileri her seyi normaldi inşallah bir şey olmamıştır dr a sorduk o da gozlemleyin dedi. Eminim dikkat ediyorsunuzdur ama sizler yine de çok çok dikkat edin vicdan azabından ağlayıp duruyorum düştüğünden beri Allah beterinden korusun, bütün evlatları hastalıktan kazadan sakınsın inşallah
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunKızlar bebisim yataktan düştüdönmeye başladığından beri dikkat ediyordum ama gaflet ani mi dalgınlık mi desem bir iki saniye gözümü ayirmamla düşmesi bir oldu hem de halisiz zemine sırt üstü çok uykusu vardı ama uyutmadik 2 saatt oyaladik tepkileri her seyi normaldi inşallah bir şey olmamıştır dr a sorduk o da gozlemleyin dedi. Eminim dikkat ediyorsunuzdur ama sizler yine de çok çok dikkat edin vicdan azabından ağlayıp duruyorum düştüğünden beri Allah beterinden korusun, bütün evlatları hastalıktan kazadan sakınsın inşallah
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun benimde eşim dusurdu çok şükür bisey olmadi Yani ona emanet etmiştim o da uyumuş kalmış tabi kızım yerinde durmAdigi icin düşmüşKızlar bebisim yataktan düştüdönmeye başladığından beri dikkat ediyordum ama gaflet ani mi dalgınlık mi desem bir iki saniye gözümü ayirmamla düşmesi bir oldu hem de halisiz zemine sırt üstü çok uykusu vardı ama uyutmadik 2 saatt oyaladik tepkileri her seyi normaldi inşallah bir şey olmamıştır dr a sorduk o da gozlemleyin dedi. Eminim dikkat ediyorsunuzdur ama sizler yine de çok çok dikkat edin vicdan azabından ağlayıp duruyorum düştüğünden beri Allah beterinden korusun, bütün evlatları hastalıktan kazadan sakınsın inşallah
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bizimki de anlık oldu gözünü ayırmaya gelmiyor bebisler, Allah korusun hepsiniGeçmiş olsun benimde eşim dusurdu çok şükür bisey olmadi Yani ona emanet etmiştim o da uyumuş kalmış tabi kızım yerinde durmAdigi icin düşmüş
Çok geçmiş olsun ben çok dikkat ediyorum ama eşim de bir o kadar rahat hala inanmıyor hareketlenip yön degistirebildine halbuki saniyede bir uçtan ötekine geciveriyorKızlar bebisim yataktan düştüdönmeye başladığından beri dikkat ediyordum ama gaflet ani mi dalgınlık mi desem bir iki saniye gözümü ayirmamla düşmesi bir oldu hem de halisiz zemine sırt üstü çok uykusu vardı ama uyutmadik 2 saatt oyaladik tepkileri her seyi normaldi inşallah bir şey olmamıştır dr a sorduk o da gozlemleyin dedi. Eminim dikkat ediyorsunuzdur ama sizler yine de çok çok dikkat edin vicdan azabından ağlayıp duruyorum düştüğünden beri Allah beterinden korusun, bütün evlatları hastalıktan kazadan sakınsın inşallah
Benim eşim de öyle canım daha birkaç gün öncesine kadar kanepede bırakıyordu çocuğu ben ona kızarken bugün kendi dikkatsizligimden düşürdüm bebegimi gözümü birkaç saniye ayirmamla düşmesi bir olduÇok geçmiş olsun ben çok dikkat ediyorum ama eşim de bir o kadar rahat hala inanmıyor hareketlenip yön degistirebildine halbuki saniyede bir uçtan ötekine geciveriyor
Çok geçmiş olsun canımKızlar bebisim yataktan düştüdönmeye başladığından beri dikkat ediyordum ama gaflet ani mi dalgınlık mi desem bir iki saniye gözümü ayirmamla düşmesi bir oldu hem de halisiz zemine sırt üstü çok uykusu vardı ama uyutmadik 2 saatt oyaladik tepkileri her seyi normaldi inşallah bir şey olmamıştır dr a sorduk o da gozlemleyin dedi. Eminim dikkat ediyorsunuzdur ama sizler yine de çok çok dikkat edin vicdan azabından ağlayıp duruyorum düştüğünden beri Allah beterinden korusun, bütün evlatları hastalıktan kazadan sakınsın inşallah
Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun. Ben de küt sesini duyup yerde görünce bagirmisim eşim söyledi o birkaç saniyeyi bile hatırlamıyorum yani şoktanÇok geçmiş olsun canımBen küçük kızımda çok sakınırdım ona rağmen o kadar çok düştü yada kafasini çarptı ki.. çok şükür birsey olmadi ama insanın ömrü eksiliyor gerçekten bu tür şeylerde. Gecen hafta da oğlumu karanlıkta kucağımda gezdirerek sallayıp uyutuyorum. Köşeyi dönerken kapının kenarına çarptım bayagi sert ve bıngıldağa yakın bir kısma denk geldi. Oraya bayılacaktım kriz geçirdim resmen korkudan uyutmadik gözünün içine baktım dakikalar geçmek bilmedi ama çok şükür Allah korudu.
Değil o minik kist gibi bi şeymiş geçebiliyo eylülun de vardı yanda.Bu diş mi yani şimdi dişse neden nokta kadar
Ama böyleydi geçenlerde ilerliyorDeğil o minik kist gibi bi şeymiş geçebiliyo eylülun de vardı yanda.
Ben fotodan yine o yandakilere benzettim canım bilemem tabi.Ama böyleydi geçenlerde ilerliyorbizimde yanda vardı daha küçükken 3. Ayında falan o gitti
Neyse ısırınca anlarım bigünBen fotodan yine o yandakilere benzettim canım bilemem tabi.
Yarilmiss annesi diş bu incisi gelmişAma böyleydi geçenlerde ilerliyorbizimde yanda vardı daha küçükken 3. Ayında falan o gitti
Bunu genelde dişe yada atağa bagliyolarGünaydın kizlar. Bugün 6.ay asimiz varcikk kirkiyirim
Bir de bebeği gece sürekli uyanan var mı kafai yicem . Ağlayarak uyanıyor emziği almiyo meme istiyo iki yudum alıp daliyo . Defalarca bu döngü yaşanıyor . Gece uykusu vs yok hiçdoymuyo desem niye iki üç emmeden sonra uyuyo.
Tam düzeldik derken bu gece bizGünaydın kizlar. Bugün 6.ay asimiz varcikk kirkiyirim
Bir de bebeği gece sürekli uyanan var mı kafai yicem . Ağlayarak uyanıyor emziği almiyo meme istiyo iki yudum alıp daliyo . Defalarca bu döngü yaşanıyor . Gece uykusu vs yok hiçdoymuyo desem niye iki üç emmeden sonra uyuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?