2021 Aralık Anneleri

Bu ne olabilir ki 😞 az önce üzerini değiştirirken gördüm. İki kolunun ic tarafında var baktım vücudunun başka bi yerinde yok.
Geçmiş olsun .Benim bebeğimin de besin alerjisi var . Menemen yedikten sonra tüm vücudu böyle olmuştu . Az domates yediğimde tepki vermemişti. Ilık duş alıp nemlendirici sürmek hafifletiyor .
 
Dün doktora gittim . Alerjik bebekler için fikir olsun. 1 aydır süt ürünleri , kuruyemiş , domates diyetindeyim . Bebeğin huzursuzluğu azaldı kusma ve ishal azalarak devam ediyor . Kızım çok az kilo aldığı ( 300gr) ve kusmaları devam ettiği için reflüden olabilir diye gaviscon kullanmaya başladık . Çok etkili olmasa da %10 oranla bazı bebeklerde şikayetleri azaltıyormuş . Diyete devam ediyoruz mama da vermedi. Alerjiden dolayı Demir damlası da vermedi
 
Selam kızlar iyi akşamlaaarr💐💐

Mama sandalyesi bakan ya da aklında bi model olan var mı? Az kaldı şimdiden seçeyim de alayım diyorum malum her geçen gün almadığımız her şeye zam geliyor 😁
Kujju markanınkine bir bak canım, daha sonra masa sandalye olarak kullanacak şekilde ayrılıyor
 
Dün bütün gün ağladı uykuya geçerken söyleniyor ama uyumuyor
4. Kontrolü için çarşamba gidecektim bugün götürcem bi yeri mi ağrıyor neyi var çözemedim
Bizim ki de tek kucakta duruyordu
Valla bu gece biz de öyleydik sürekli mızmızlandı güzel uyumadı 😔
 
Kızlar moralim bozuldu biraz 😔 bizimkinin bugün ultrasonu vardı böbreğin biri çap olarak olması gerekenden büyük çıktı tahlil yapılacak kendi doktorumuz da 2 ay sonra tekrar ultrason istedi takip edelim dedi. Yani neden olmuş olabilir bilmiyorum hamileyken erkek bebeklerde olur ama doğunca normale döner diyor nette okuduklarım ama bizim hamileyken bisi yoktu anlamadım pek ama inşallah ciddi bir sorun degildir 😔 daha önce yaşayan duyan var mı böyle bir şeyi?
Canım benimde öyleydi doğumdan sonra tekrar ölçüm yapıldı normal çıktı benimde erkek bebek h canını sıkma
 
Kujju markanınkine bir bak canım, daha sonra masa sandalye olarak kullanacak şekilde ayrılıyor
Ben o modele baktım o marka deģil ama sandalye ile masa uzak kalır bacaklar acılıyo ya dışa doğru daha basit bi model alıp sonra da minik masa sandalye almak daha mantıklı geldi bana. Sandalyenin masanın altına tam girebilmesi lazım.
 
Fisher price yurume arkadasi kopekcik ebebekte bayaaaa bi indirimde almayi dusunenler🥳
merve merve dolap fiyatina dusurmusler hatta seversin mervisss
Bugün sana yazacaktım ben artık artan sütleri banyo suyuna döküyoruum cildi yumuşacık oluyorr🥰
Egzamalı ciltlere çok iyi geliyormuş bizimkinin cildi de biraz kuru olduğundan böyle yapıyorum artık 🥳
 
X