2021 Aralık Anneleri

İkisi aynı anda gözükmedıler mi
Hayır. Tek gebelik ama kanama alanı düşük tehlikesi var yat dediler. Bir hafta sonra kanama alanı büyüyor muhtemelen düşecek bu dediler. Haftada bir kontrole gide gele yattım. En son ikincinin kalp atışı görününce, kanama alanı değil ikinci keseymiş yanılmışız dediler

Kızlar ben biraz sert öksürdüğümde sağ tarafımda kasığımda baskı hissediyorum, zarar verir mi ki ama normal öksürmeyle değil biraz daha sert öksürükte,o baskı neyin nesi, Sizce?
Normal endişe etmeyin hapşırırken de olabılır ıstersenız alttan rahmınızı tutuyormuş gibi yapın elinizle. Pskılojık de olanılır ama ben hapsırırken öyle yapıyorum ıyı hıssedıyorum

Doktora da hiç sormadım böyle bişi, sadece beta ölçtürmeye gittim bir kez. İnşallah gereksiz kuruntu yapıyorumdur.

Selamlar herkese,
Sat 25 subat. Bende aralık annesi oluyorum inşallah dünlü beta hcg 1266 cıktı. Salı kese görmeye cagırdı doktorum sizce gözükür mü?

Selamlar herkese,
Sat 25 subat. Bende aralık annesi oluyorum inşallah dünlü beta hcg 1266 cıktı. Salı kese görmeye cagırdı doktorum sizce gözükür mü?
Merhaba. Salı görünür tabiiki keseniz iki günde bir en az yüzde altmış artar ya beta hcg. Yani ultrasonda görülebilecek büyüklüğe gelmiş olur. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Kanamanız oldumu hiç peki.

Günaydın arkadaşlar Allah kısmet ederse bende Aralık annesi olacağım ama aralığın başı olduğu için belki Kasım da olur olsun da hayırlısı ile :) adetime 2 gün kala umutsuz adet ağrılarım var iken kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı erken gebelik yaptım daha belli idi gidip kan verdim 8.85 çıktı 2 gün sonra 33.39 2 gün sonra da doktoruma gittim 183 e yükseldi şu an adetim 8 gün geçti perşembe kese için çağırdı doktorum inşallah görürüz dualarınızı eksik etmeyin

İnşallah hepimiz için olsun iyi dileklerinşz
Mrbb
Selamlar herkese,
Mrblar ben yumurtlama tarihinizi merak ettim ya da iliski gunlerinizi beta hcg miz hemen hemen ayni da

Mrbb

Mrblar ben yumurtlama tarihinizi merak ettim ya da iliski gunlerinizi beta hcg miz hemen hemen ayni da
Bende pco var. 3 aydır gynositol vermişti doktor yumurtlama olsun diye. açıkçası yumurtlama günümü tam bilemiyorum, ovu yaptım bu ay ama pco larda hep silik cizgi var kırmızıya pek dönmüyor. Ama tahminim 13 mart gibi hafif uzayan akıntım vardı, ancak catlaması belki 17 ni bulmuş olabilir. İşin ilginci şu, mide bulantım bardı sabahları ben onu enfeksiyona yordum, o yüzden beş dahiliyeye gözükme kararı aldım 23 Aralıkta. Ancak o zaman betaya baktıklarında 1.20 ydi. 27 aralıkta oylesine test yapayım dedim, adet günümü de bilmiyorum; silik cizgi cıkınca aynı gün kan verdim. 51.65 cıktı. O yüzden inanın doktorum bile catlayan yumurtayı görüyorum ama ne zaman olduggınu kestirmek zor dedi

Kızlar sizleri etiketledim yeni topic ime.. gözümden kaçmış arkadslar varsa affola..

2021 aralık anneleri paylaşım alanı na bekleniyorsunuz ❤ inşallah uğur getirir
Bende Aralık annesiyim inşallah ikinci çocuğum olacak kısmetse

Benim de tam adet zamanımda iki gün boyunca adet sancım oldu. Tam iki gün. Korktum tabi ama kanama olmadıkça sorun değilmiş, olabilirmiş. Ben de cuma gideceğim bakalım. İnşallah ikimiz de görürüz keseyi.

Merhaba arkadaşlar, Allah nasip ederse bende aralık annesi olucam İnşAllah Ama kafamda ufak tefek sorular var rica etsem yardımcı olmanız mümkün mü, son adet tarihim 3 mart sonrasında ovulasyon takibi ile yumurtlama günlerimi belirledim 17 ve 18. Günler yumurtlama görünce 19. Günde yumurtam çatladı, sormak istediğim asıl soruya geleyim reglim 1 gün gecikti beta hcg testi verdim 74 çıktı sizce normal mi ben biraz korktum, çünkü gecikmem 3 günde olabilir 1 günde olabilir, önce ki regllerim 28 günde bir oluyordu, mart reglim 30 günde olmuş oldu eğer 2 gün ileri atmışsa 1 günlük gecikmem söz konusu, önce ki regllerimle kıyaslarsam 3 günlük gecikmem var, son olarakta reglime yakın 2 gün pembe, 2-3 günde kahverengi akıntım oldu çok az az geldiler. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin

Çatlamadan sonra 14. Gün adet olunur genelde olağanı budur onu baz alarak adet gününüzü hesaplamanız en sağlıklısı olacaktır. Yaşadıklarınız yerleşme kanaması olabilir. Değeriniz yeterli mi 2 gün ara ile aynı yerde kan baktırın 2 katı civarı artıyorsa sıkıntı yok

Teşekkür ederim salı günü doktora gidicem inşallah düzenli artış vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…