- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy masallah cok yardimci olur sana ins dogunca abi mi?ablami?Bnm ki 9.5 yaşında
Benimki 5 yasindaKac yasinda lar kizlar ilk cocuklarbenimkine soluom duymamazliga gelio3 olck mayista
O benimde aklıma geldi. DayanabilirsekBn bayramda söylemeyi düşünüyorum
Kardes istiyordur herhaldeBenimki 5 yasinda
AşırıKardes istiyordur herhalde
Minnak abi olcak insallahBenim oğlum 19 aylık birseyin farkında değil ama doğana kadar sanırım belki farkına varır kardeşi olacağının şimdilik karnımı sevdirip cici bebek kardes felan diyorum ben anlamayana bilinç altına kaziniyordur akli tam erseydi sanırım zor olurdu söyleyip anlatmak çünkü bana cok düşkün bakalım doğduğunda napicam
Hahahaha ozaman cok sevinecek insallah benimki kiskancak kesin fenaAşırı
Doğum günün de dilek tut dedim.
Herkesin içinde Allah'ım bana kardeş yap dedi rezillik
AbiOy masallah cok yardimci olur sana ins dogunca abi mi?ablami?
Bn mecbur dayanacak yoksa heryerde söyler herkese de şimdiden söylemek istemiyorum annemlere kaynanamlara filan bayramda söylemeyi düşünüyorumO benimde aklıma geldi. Dayanabilirsek
Benim kardeşimle aramda on yaş var. Halamın da öğluyla kızı arasında 11 yaş var. Annem bana hep halamın oğlunu örnek gösteriyodu. Bak mustafaya annesine nasıl yardım ediyo bulaşık yıkıyomuş diye. Ben ev işi yapmazdım. Kardeşimle ilgilenirdim sadece annem ilgilenip bırakınca
Çok sevinir kesinlikleHahahaha ozaman cok sevinecek insallah benimki kiskancak kesin fena
Benimki hamile olmadigim halde herkese annemin bebegi olacak diye soylemis annem beni aradi sen hamilesin de bana mi soylemiyorsun cocuk boyle diyoBn mecbur dayanacak yoksa heryerde söyler herkese de şimdiden söylemek istemiyorum annemlere kaynanamlara filan bayramda söylemeyi düşünüyorum
Benim ki martta 3 yaşını doldurdu. 2018 li. Söylemedim, söylesem herkesin içinde annemin karnında bevek var deyip dururKac yasinda lar kizlar ilk cocuklarbenimkine soluom duymamazliga gelio3 olck mayista
2 ay varmis aralarinda:)) heheBenim ki martta 3 yaşını doldurdu. 2018 li. Söylemedim, söylesem herkesin içinde annemin karnında bevek var deyip durur
Hahahahahhazir buyumusBenimki 4 yasinda surekli anne neden benim kardesim yok deyip duruyo 3 yasindan beri boyle hatta bi kere hadi bana kardes yapin dedi biz sok bide yuruyen konusan ve erkek kardes boyuda benden biraz kisa olsun diyo hemen oyle dogsunmus
Aynen direk kendi yasitini doguracakmisim oysa kendini buyutene kadar neler cektimHahahahahhazir buyumus
Ya iste oyuzden ikiz olsa iyi olurduAynen direk kendi yasitini doguracakmisim oysa kendini buyutene kadar neler cektim