- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Sanırım burda en son bn duycamYaaa annesi kaç mm kesesi olmuş? Ben de bebemi görecem innnşallah bugün 15.00 randevum var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım burda en son bn duycamYaaa annesi kaç mm kesesi olmuş? Ben de bebemi görecem innnşallah bugün 15.00 randevum var.
Ay gozun aydin kuzum nasildiCanım keseyi gördüm bugün
Kac haftalik dedi cnm 1 mi 2 miCanım keseyi gördüm bugün
Dur dur daha gebeliklerini öğrenip gelecekler çok var.Sanırım burda en son bn duycam
Bi de benSanırım burda en son bn duycam
Bilmem sormadım canım ya çok güzel heyecan var mıYaaa annesi kaç mm kesesi olmuş? Ben de bebemi görecem innnşallah bugün 15.00 randevum var.
HeyecanlıAy gozun aydin kuzum nasildi
Muhtesem kalp atisina ne zmn gideceksinben de yarnHeyecanlı
Şu an yok ama hastane kapısından girince bayılacak oluyorum. at bakiim fotoBilmem sormadım canım ya çok güzel heyecan var mı
En fenası benim. Benden sonrası yeni yıla kayıyor sanırım.Sanırım burda en son bn duycam
Ayy nnasipse sirayla herkesin dogumu olcakkasim sonu baslar bence dogumlarEn fenası benim. Benden sonrası yeni yıla kayıyor sanırım.
İnşallah, merak ettim sat larımız yakındı sanırım. Ben de yarın tekrar gidicem inş. 6+0 karından kese göründü 7mm. Kalp atışını duysam çok rahatlayacağımKese göründü bebiş ibşallah bugün görünür.
5. Hafta bitmiş 6 ya girmişsin yani 5 haftalıksınGünaydın kızlar telefonuma indirdiğim bi uygulamada 5+1 haftalık gösteriyor burda ise 6 neden acaba
kuzumm inşallah bugün kalp atışlarını duyarsın :)) normalde cuma gidecektin dayanamadın mı :)Yaaa annesi kaç mm kesesi olmuş? Ben de bebemi görecem innnşallah bugün 15.00 randevum var.
Kac yasindaDün pasta aldım oğluma söylemek için pastayı yedik ama soyleyemedim
Aaaa neden söyleyemedin bnm gibi büyümesini mi beklinnnnnDün pasta aldım oğluma söylemek için pastayı yedik ama soyleyemedim
Bn bayramda söylemeyi düşünüyorumDün pasta aldım oğluma söylemek için pastayı yedik ama soyleyemedim
Kac yasinda lar kizlar ilk cocuklarbenimkine soluom duymamazliga gelio3 olck mayistaAaaa neden söyleyemedin bnm gibi büyümesini mi beklinnnnn
Yok bebeğim bugün dahiliye işim vardı. Erkene aldım randevumu.kuzumm inşallah bugün kalp atışlarını duyarsın :)) normalde cuma gidecektin dayanamadın mı :)
Bnm ki 9.5 yaşındaKac yasinda lar kizlar ilk cocuklarbenimkine soluom duymamazliga gelio3 olck mayista