GünaydınGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın
Aaa bu da ne ayol daha sobra olmalı bunlar.Günaydınnn benim mis gibi rahat yatağım valla batıyor artık geceden sabaha 50 defa uyanıyorum karnım ağrıyor uzun süre aynı pozisyonda yatınca... 9 ay napcaz biz acep
Oo geçti ya baya. Unutmuşum bile. Sat 5 mart işte. 24 - 26 günde bir regl oluyordum son zamanlarda. 29-30 mart bat oluyor bu durumda.Cnim senin bat kac?
Büyümesi güzel şey tabi. Çok güzel hatta.Yoo bal gibi büyüyo annesi
Demek ki yalnız değilmişim siz ne zaman gideceksiniz görmeyeBen. De
YArin da ben tatlim bakalimDemek ki yalnız değilmişim siz ne zaman gideceksiniz görmeye
İnşallah yaKese göründü bebiş ibşallah bugün görünür.
Hadi hayırlısıyla görün inşallah sizdeYArin da ben tatlim bakalim
Birkaç gün sonra benim bugün yazdıklarımı yazcan o zaman.Benim de şu an böyle açken bi şey yok ne yersem bulanıyo
Ya evet ben peşinden geliyorum bana da öyle geliyoBirkaç gün sonra benim bugün yazdıklarımı yazcan o zaman.
Başa gelen çekilir artık. Umarım çok zorlamaz bizi ya.Ya evet ben peşinden geliyorum bana da öyle geliyo
Valla benim hamilelikler böyle oluyor ikisindede hamile olduğumu ağrılardan sebep öğrendimAaa bu da ne ayol daha sobra olmalı bunlar.
GünaydınBugün midem daha fena. Kahvaltılık düşününce öğürmeye başladım. Çubuk kraker yemeye çalışıyorum. Psikolojik mi bu ya? Böyle mi oluyor? Olmasın.
Günaydın. Teşekkür ederim. Şu an daha iyiyim.Günaydın
Yok canım psikolojik değil. Kendini rahatlatmaya çalış.
Benim de ilk gebeligim dusukle sonuclandi canim.oglumda da dusuk riskim vardi cok sukur bisey olmadi onda da kasik agrim oldu ama sen bi doktora git sor istersen ben de pazartesi gidecem insallah hersey belli olacakNormal diosun yani ben kizimda yasamadm ama düşükte yasadm ondan tedirginm cnm
Sordum aslinda ama agri şiddetli olmayınca sıkıntı görmedi galiba yarin yine sorarimBenim de ilk gebeligim dusukle sonuclandi canim.oglumda da dusuk riskim vardi cok sukur bisey olmadi onda da kasik agrim oldu ama sen bi doktora git sor istersen ben de pazartesi gidecem insallah hersey belli olacak
6.haftanın içindesin yani.Günaydın kızlar telefonuma indirdiğim bi uygulamada 5+1 haftalık gösteriyor burda ise 6 neden acaba
Canım keseyi gördüm bugün6.haftanın içindesin yani.
Yaaa annesi kaç mm kesesi olmuş? Ben de bebemi görecem innnşallah bugün 15.00 randevum var.Canım keseyi gördüm bugün