2021 Aralık Anneleri

Pembe akıntıyı daha yenı bende gördüm ya yarın doktora gidecegım
Merhaba hayırlı olsun sizinle aynı dönemdeyiz benımde çarşamba günü kahverengi leke oldu cok azdı ama çamaşımda görünüyordu. Sonra peceteye de geldı gerçekten colk korktum doktoru aradım korkma normal rahime yerlesıyor dedı valla o cok panıkleyıncede riske atmayalım o zaman iğne atalım dedi ıgne atıldım. Sonra tamamen kesıldı ama aksama kadar kasıklarımda kucuk kucuk sancılar oldu. Dün ve bugun ıyıyım kendımı yormamay calısıyorum 10.haftaya kadar da yuruyus yapmayı dusunmuyorum ama uzun yola cıkıcaz ınsallah sorun olmaz. Onun dısında mıde bulantı kusmanız varmı sızın

Bana yolculuk yasak dedı doktora sordunuz mu yolculuk konusunu .. bulantı hafıf hafıf var kusmada daha şimdiye kadar bır kere kustum ondada boş miğfeme su içtim o yüzden oldu . Çok ayakta durduğum zaman hemen kasınlarkmda agrı hissediliyor Birde süreklı uykum var.

S
Sıze ıgne atıldı mı pembe akıntıdan sonra. Doktora sorucam yolculuk meselesini bakalım ne dıcek. Salı gunu kalp atisi için kontrole gidicem. Siz kalp atışı dinlediniz mi? Allah sağlıkla huzurla mutlulukla bu süreci geçirmeyi nasip etsin

Yok iğne degılde hap verdı .benımde salı günü kontrolum . Salı günü kalp atışımızda görürüz inş

MasaAllah ailede ikiz kesin vardır dimi canım..
Benim sülalemde araştırıyorum yok ikiz. Çift yumurta ikizi kadın kaynaklı olmalıymış. Sonuçta kadınçift yumurtlazsa erkeğin etkisi yokmuş. Ama eşimin abisinin ve kızkardeşinin ikizleri var. Değişik bir durum yani.

Benimde eşim ikiz, ikiz kız kardeşi var bende bakmıştım ama erkekten geçmiyormuş. Üzücü. Yine de bir ümit bekliyorum kese görene kadar

Sağlıkla doğsunlar inş karışık bir durum gerçekten

Kızlar ben biraz sert öksürdüğümde sağ tarafımda kasığımda baskı hissediyorum, zarar verir mi ki ama normal öksürmeyle değil biraz daha sert öksürükte,o baskı neyin nesi, Sizce?

Benimde eşim ikiz, ikiz kız kardeşi var bende bakmıştım ama erkekten geçmiyormuş. Üzücü. Yine de bir ümit bekliyorum kese görene kadar
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ama benim sürpriz kesem 8+3 de görünmüştü. Kalp atışı ile birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…