- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 38
Çok geçmiş olsun canım burayı da haberdar et bir kaç arkadaş senin gibi hepinizden iyi haberler inş bekliyoruzFitil cnm günde 2 defa. İğne haftada 1 gün oluyorum
Gecelik de üşüme ve gaz yapabilir bence.Gecelik alacağım ben kendime
Isteyene direkt eteğimi kaldırır gösteririm ne lazımsa
Emzirme atleti filan lcwden alacağım
Ama geceliği pijamacılar oluyor ya onlardan alacağım
Hiç mağaza mağaza gezmeye halim yok
Internetten zaten alamıyorum bedeni tutturamadığım için
Gerisi ped bilmem ne filan herhaldr
Aklıma başka gelmedi şu an
Anlıyoruz demiş. Fiyakası yarım kalmasın diye uyarmışAlıyoz derken napıyolarmış anlamadım
Ama ameliyatlı olacağım yaGecelik de üşüme ve gaz yapabilir bence.
HahahahAnlıyoruz demiş. Fiyakası yarım kalmasın diye uyarmış
Benim 4,5 cm ti doktorum 2,5 altina duserse tehlikeli ama seninki gayet iyi dedi. Acaba seninki cm olarak degil miElimden tek gelen sakin kalmak ve dua etmek zaten Rabbim inşallah vaktini doldurmasını o zaman doğmasını nasip etsin
Çok sağol, kendi doktorum 12.5 ölçtü tıpa sevk etti, burada da 20 mm ölçüldü normali kaç olmalı bilmiyorum ama kısaymış
Çok sağol snaa da çok geçmiş olsunsenin ne kadar çıktı uzunluğu?
Pijama lastiği daha yukarda olur. Dikiş daha aşağıda kalır. Zaten en büyük sorun gaz oluyor. Ben de gebelikte yaşamadım ama normalde gazlı biriyimdir. Tek gecelik aldım o da önden hastanede yatmam gerekirse muayene filan gerekirse diye ki onda da zaten önlük giydirilir muhtemelen. Kalın çoraplar koydum.Ama ameliyatlı olacağım ya
Pijamayı koymak canımı yakmaz mı?
Allam işleri yok ona mı bakıyorlarBenim küçük görümce hemşire. Büyüğü de doğum yapacaktı işte. Demiş abla sakın çakma cross koyma hemem anlıyoz biz
Benim hemşire diye başlayayım yine sözePijama lastiği daha yukarda olur. Dikiş daha aşağıda kalır. Zaten en büyük sorun gaz oluyor. Ben de gebelikte yaşamadım ama normalde gazlı biriyimdir. Tek gecelik aldım o da önden hastanede yatmam gerekirse muayene filan gerekirse diye ki onda da zaten önlük giydirilir muhtemelen. Kalın çoraplar koydum.
Naapsınlar kızAllam işleri yok ona mı bakıyorlar
Allahtan bnmki orjinal
Sen bilirsin canoBenim hemşire diye başlayayım yine söze
İyi ki almışım ha kadın bile hayal etmemiştir bu kadar referans alınacağını
Sezaryen olanlara hastanede gecelik alın ayaklarınıza kalın çoraplar götürün demişti işte
Evde zaten fark etmez ne bulursam giyerim
Hastane için alacağım ben geceliği
Ayy bn gecelik sevmiyorum pijama candır ilkinde de giydim gayette rahat oldu yaniBenim hemşire diye başlayayım yine söze
İyi ki almışım ha kadın bile hayal etmemiştir bu kadar referans alınacağını
Sezaryen olanlara hastanede gecelik alın ayaklarınıza kalın çoraplar götürün demişti işte
Evde zaten fark etmez ne bulursam giyerim
Hastane için alacağım ben geceliği
Gecelik çok rahat değil mi ya nasıl sevmezsinAyy bn gecelik sevmiyorum pijama candır ilkinde de giydim gayette rahat oldu yani
Kız sanki dakka başı bakıyorlar ameliyattan çıktıktan sonra bi kere o yani gazın çıksın yeterGecelik çok rahat değil mi ya nasıl sevmezsin
Sünnet gibi düşün isteyene açıyorsun
Hiç indirme kaldırma derdin yok
Hayatım ben kendimi tanıyorumKız sanki dakka başı bakıyorlar ameliyattan çıktıktan sonra bi kere o yani gazın çıksın yeter
5. Gün bile dr alttan bakmadı yarama bandajımı açtı o kadar
Taaa bi da 2 ay sonra spiral için gittim o zmn açtım yani
O zmn bilmemHayatım ben kendimi tanıyorum
Daha geçen kolumda damar yolu varken idrar tahlili istediler diye kolumu kazık gibi tutup söyleniyordum acıyacak diye
O pijamanın altına dikişlere dokunuyor diye dünyayı dar ederim
Dünyaya geldiğine pişman olur
O yüzden kişisel bi durum yani
Amaan üşüsün g.tün de gör beHayatım ben kendimi tanıyorum
Daha geçen kolumda damar yolu varken idrar tahlili istediler diye kolumu kazık gibi tutup söyleniyordum acıyacak diye
O pijamanın altına dikişlere dokunuyor diye dünyayı dar ederim
Dünyaya geldiğine pişman olur
O yüzden kişisel bi durum yani
Aynen 2 tane bi alayımO zmn bilmem
Deneyecen olmadı pijama giyersin bakarsın duruma
Üşümeyecek göreceksinAmaan üşüsün g.tün de gör be
Sezeryanda sonda takiyorlar o yuzden iyi ki gecelik almisim yanima. Pijamaayi sadece cikarken giymistimGecelik çok rahat değil mi ya nasıl sevmezsin
Sünnet gibi düşün isteyene açıyorsun
Hiç indirme kaldırma derdin yok
Herkese takıyolar mı?Sezeryanda sonda takiyorlar o yuzden iyi ki gecelik almisim yanima. Pijamaayi sadece cikarken giymistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?