- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Hay ağzına sağlıkAmaan üşüsün g.tün de gör be![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay ağzına sağlıkAmaan üşüsün g.tün de gör be![]()
Onu ameliyattan sonra çıkarmıyorlar mı yaSezeryanda sonda takiyorlar o yuzden iyi ki gecelik almisim yanima. Pijamaayi sadece cikarken giymistim
Burda gazın çıkması önemliAynen 2 tane bi alayım
Duruma göre bi allahın kulu alır veya getirir herhalde
Üşümeyecek göreceksin
Zaten ben her türlü gazlıyım
Pijamada hiç gazım olmadı konusu olmayacak benim için![]()
Hemen normal doğuma karar verOnu ameliyattan sonra çıkarmıyorlar mı ya![]()
Sezeryan dan önce değil mi narkoz geçince arkadaşımın kini öyle yaptılar Bnde sonda takılmadıSezeryanda sonda takiyorlar o yuzden iyi ki gecelik almisim yanima. Pijamaayi sadece cikarken giymistim
Ameliyat da evet normal yokHerkese takıyolar mı?![]()
Çıkar inşallahBurda gazın çıkması önemli![]()
Tamam sonra çıkarsınlar hemenSezeryan dan önce değil mi narkoz geçince arkadaşımın kini öyle yaptılar Bnde sonda takılmadı
Ameliyat da evet normal yok
Bnm takılmamıştı gerçi kaç saat açtım susuzdum bişey gelmezdi
Ahhh ahh naaap et normal fırtlatOnu ameliyattan sonra çıkarmıyorlar mı ya![]()
Yok hala cazip değilHemen normal doğuma karar ver![]()
Gördüğüm kadarıyla odaya geçince çıkartılıyorlarTamam sonra çıkarsınlar hemen![]()
Bu kadar bez aldık bırakın işeyelim.Gördüğüm kadarıyla odaya geçince çıkartılıyorlar
Bn derim bn kendim işerim buna gerek yok![]()
Heee bari onda bıraksınlarBu kadar bez aldık bırakın işeyelim.![]()
HıçkırsınAy çok kuvvetli hıçkırıyo bebemTotosunu yerim
![]()
Sondayi bacaklardaki uyusukluk gecince cikarmiyorlar mi ya o zaman hem cise gidiyosun hem de yuruyuse baslatiolar hemen gaz ciksin dieSezeryanda sonda takiyorlar o yuzden iyi ki gecelik almisim yanima. Pijamaayi sadece cikarken giymistim
Aynn öyle olmalı bn oraya yapamam bile yaSondayi bacaklardaki uyusukluk gecince cikarmiyorlar mi ya o zaman hem cise gidiyosun hem de yuruyuse baslatiolar hemen gaz ciksin die![]()
Benimki takili kaldi sıvı takibi yapildi. Belli olmuyor.Sezeryan dan önce değil mi narkoz geçince arkadaşımın kini öyle yaptılar Bnde sonda takılmadı
Ameliyat da evet normal yok
Bnm takılmamıştı gerçi kaç saat açtım susuzdum bişey gelmezdi
Hayir benimki takili kaldi sivi takibi yapildi. Akşamina cikardilar sonra yürüdümSondayi bacaklardaki uyusukluk gecince cikarmiyorlar mi ya o zaman hem cise gidiyosun hem de yuruyuse baslatiolar hemen gaz ciksin die![]()
Sezeryan olan herkese takiyorlarHerkese takıyolar mı?![]()