Ay senle günlerimiz aynı. Bende de son 1 haftadır farklı bir kasılma var. Hafta içi kontrole gideceğim bakalım ne diyecekKızlar hastaneye yatışım yapıldı benim de. 1 haftadır çatı kemiğim çok acıyordu yürümekte zorlanıyordum, karnımda devamlı kasılma vardı zaten ama bir haftadır artmıştı. Bugün rutin kontrolümde doktoruma söyledim hem vajinal muayene hem de çatı muayenesi yaptı ne yazık ki rahim ağzı uzunluğu kısalmış. Erken doğum tehtidin var dedi yatışımı verdi. Ciğer geliştirici iğnemi yaptılar 2 saat önce. Öyle pek bir sancı çıkmıyor çok şükür ama umarım daha fazla kısalmaz.
Benim de sızlıyor bu araGöğüslerinizde bi değişiklik var mı ? Benim ara sıra aşırı ağrıyor çok değişik bi sızı oluyor gözümden yaş geliyor resmen bi de bu ara daha çok büyüdüler sanki buz koyuyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama
Damarlari cok belli oldu bide kahverengilik çok koyulasti büyüdü. Agrim yok amaGöğüslerinizde bi değişiklik var mı ? Benim ara sıra aşırı ağrıyor çok değişik bi sızı oluyor gözümden yaş geliyor resmen bi de bu ara daha çok büyüdüler sanki buz koyuyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama
Bu günlerde birazcık ağrıyor gibi.Göğüslerinizde bi değişiklik var mı ? Benim ara sıra aşırı ağrıyor çok değişik bi sızı oluyor gözümden yaş geliyor resmen bi de bu ara daha çok büyüdüler sanki buz koyuyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama
Ahh bu rüyalarBenim de sızlıyor bu ara
Rüyamda sütüm geliyordu
Bilinçaltıma işledi herhalde
bende de damarlar belirginleşmeye başladı renkte farklılık yokDamarlari cok belli oldu bide kahverengilik çok koyulasti büyüdü. Agrim yok ama
İnşallah süt doluyordur göğüslerimizBu günlerde birazcık ağrıyor gibi.
Benim hamilelik uygulamasında bu ara ilginç rüyalar normal diyorduAhh bu rüyalarher gün doğuruyorum emziriyorum bazen sütüm olmuyor panik yapıyorum
bende de damarlar belirginleşmeye başladı renkte farklılık yok
Bu uygulamalar ne diyorsa hafta hafta yaşadım zaten doğrudurBenim hamilelik uygulamasında bu ara ilginç rüyalar normal diyordu
Hormonlardanmış
Pek bi şey doluyo gibi ebat yok benimkilerdeİnşallah süt doluyordur göğüslerimiz
Bnm şiş damarlar belirgin ucu kahverengiGöğüslerinizde bi değişiklik var mı ? Benim ara sıra aşırı ağrıyor çok değişik bi sızı oluyor gözümden yaş geliyor resmen bi de bu ara daha çok büyüdüler sanki buz koyuyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama
Aynn Bnde ne dese aynısını yaşıyorum yada o gece yaşamış oluyorumBu uygulamalar ne diyorsa hafta hafta yaşadım zaten doğrudur
Mutluluk gözyaşları her zmn olsunÖf ben ilk emzirmemde ağlarım.
İlk sesini duydugun an çok agliyor insanÖf ben ilk emzirmemde ağlarım.
Mutluluk gözyaşları her zmn olsun
İlk sesini duydugun an çok agliyor insan
Elini bagliyorlar canim yaYa benim elime mendil versinler mutlaka gerçekten.
Oyle malesef Allah kimseye muhtac etmesinBorc bitmiyor ya valla maas yatiyor borca gidiyor
Valla ben bu memelerle sütüm olmazsa utanırım bir miktarPek bi şey doluyo gibi ebat yok benimkilerde
benim hamilelikten önce uçları hiç yoktu onu dert ediyordum hep, çıktı kendiliğinden vücut kendini nasıl da hazırlıyorBnm şiş damarlar belirgin ucu kahverengi
Yuh o niye beeElini bagliyorlar canim ya
Aynen bize de uyuyorKredi kartimin maasi yatti yazisi tam bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?