• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Beeeen 🙈 hazırlıycam hazırlıycam diyip erteliyorum nasılsa daha 29.haftadayım diye ama buradakileri okudukça da korku basıyo 😂 bu hafta kıyafetleri yıkayayım da ütüleyeyim birkaç parça bir şey hazır olsun bari 🙈

Ayy sorma valla, maaş yatıyo ve ben hiç görmeden kart borcuna gidiyo, ertesi gün kartı yine dolduruyorum 🤦🏼‍♀️ İmdat diye bağırasım var artık masraf hiç bitmiyor
Bir miktar da olsa hazırla koy kenara🤗

Battaniye de hangi model eksik hemen al sana link filan atalım. Artık tamamlamak lazım gerçekten. Kendininkini de bi tane al normal takım ya da evdekilerden ayarlayabileceğin varsa evden ayarla acillik. Kadife de artık bulursan alırsın. Ben pazarda görmüştüm aslında çok güzel kadife takım. Ama ben kadifeye dokunamam. 🥲
Annemle arkadaşım birer tane örüyolar ben doğurmadan yetişecek inşallah😂 Çarşamba günü de a 101 e nohut battaniye yle normal battaniye geliyo sabahtan gidip kapicam inşallah😂😂 yaa bizim doğum paketinde fotoğraf çekimi de var 5 tane dogumhanede 5 tanede odada hediye o yüzden bir türlü karar veremedim lohusa takımlara😂 cuma günü sosyete pazarı var gidip bakam bende

Acil 3 5 parça alın hazırlayın dursun canlar. E bebek güzel işte M Masalzade direkt al ordan. Ya da sepetine attıklarından kafanı kurcalayan olursa başka sitelerden alısveriş topiğinde sor cevaplarız hemen.
Tamam canim alacagim yarindan sonra yarin kontrolune gidelim Allahin izniyle insallah hersey yolundadir 🤲

Benmde aynı kafa aşağıda ama hareketleri genel olarak göbek çevresnde
İyi olsunlar, içerde dursunlar da valla istediği yerde hareket etsin isterse halay çeksin br şey demicem 😅
Bu kadar da farklı nasıl ölçebilirler anlamadım. Ama sadece kısalık var di mi? Açıklık yok?
Bende anlamıyorum, yani az bir fark değil 8 mm lik oynama neredeyse 1 cm. Açıklık yokmuş öyle dediler.

Güncel tansiyon :halay: :halay:

Eklentiler

• IMG_20211011_163702.webp
    IMG_20211011_163702.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 15
İyi olsunlar, içerde dursunlar da valla istediği yerde hareket etsin isterse halay çeksin br şey demicem 😅

Bende anlamıyorum, yani az bir fark değil 8 mm lik oynama neredeyse 1 cm. Açıklık yokmuş öyle dediler.
Açıklık yoksa bir şey olmaz bence. 🤔

Kızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
Bizde doğduktan sonra rutin kontrolleri olsun çok hareketkenmeden yaptırmayı planlıyoruz 4 aylık olmadan felan
İki uc günde iyilesiyormus öyle diyor yaptıranlar hep
Bari bizde kulak deliğini mi deldirsek diyormusum :KK70:@Bitter cikilata
Kulak derdirmek için en İdeal yaş 4 /10,yaş Aralığıymis ondan öncesini onermiyormus doktorlar integramda bi uzman paylaşmış
,
Onu bilmiyordum bak
Dur doğunca doktora kontrole gidiyordur mutlaka
Doktoruna sorarım olmadı
Gidiliyor di mi doktora ilk 3 hafta içinde? 😬
İlk doğumda kontrol ediyor çocuk doktoru
İlk hafta kontrolü oluyor ayrıca sağlık ocağı topuk kanı alıyor
20 gunlukken işitme testi yapılıyor
Aylık kontrolleri oluyor hatırladığım bunlar
Ben buldum doktorumu ya
Şansıma çok iyi bi doktor geldi yaşadığım yere

E bu çocukların hasta olmadıkları zaman dışında rutin kontrolleri filan olmuyor mu?
Sadece hastaysa mı doktora gidiyoruz? 😬
Bi de topuk kanı doğunca doğduğu yerde yapılmıyor mu? 😯
Aylık gidiyorsun canım boy Kilo takibi vitamin takviyesi Vs için
Doğduğunda hastanede topuk kanı alıyorlar
Birde sağlık ocağında bir hafta sonra tekrar alıyorlar
33 te işe başlayacak olanlar burdami🤰 haftalar sonra nasıl calisicam ben karalar bagladii 😰😰 33 37 arası doğum olursa boşa mı çalışmış oluyoruz, yoksa calistigimiz kadar aktarıyomu 🙄🙄
Ben perşembe çalışır raporu vereceğim bakalım kurum nasıl karsilayacak aylardır evdeyim aslında hiç enerjim de yok calismaya ama 5 hafta az değil doğum sonrası için
Erken dogarsa çalıştığın günler aktarılmış oluyor canim

İlk doğumda kontrol ediyor çocuk doktoru
İlk hafta kontrolü oluyor ayrıca sağlık ocağı topuk kanı alıyor
20 gunlukken işitme testi yapılıyor
Aylık kontrolleri oluyor hatırladığım bunlar
O ilk gittiğimde bari sorarım sünnet işini ne diyecek doktor
O kadar erken yaptırma fikri aklımda yoktu
Yine her zamanki gibi hemen ikna oldum 😂

Lcw çok öneriyoruz biliyosun. Pijamada camaşırda.
Gecelik alacağım ben kendime
Isteyene direkt eteğimi kaldırır gösteririm ne lazımsa 😂😂

Emzirme atleti filan lcwden alacağım
Ama geceliği pijamacılar oluyor ya onlardan alacağım
Hiç mağaza mağaza gezmeye halim yok
Internetten zaten alamıyorum bedeni tutturamadığım için

Gerisi ped bilmem ne filan herhaldr
Aklıma başka gelmedi şu an 😂

Back
X