- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Aynen insallah yapcam da ne cok iş var hepsini biri yapsa yerimeValla eksikleriniz olsa da artik 3 5 parca bi şey yıkayıp koyun kapının önüne.
Biz de bugün temizlk planı yaptık eşimle 2 gün sonra başlıyoruzAynen insallah yapcam da ne cok iş var hepsini biri yapsa yerime
Haha bisi olmaz bu ara kurur verin bencede biz de biraz temizlik bugun derin temizlik bilem degil normal ama bitmiyoBiz de bugün temizlk planı yaptık eşimle 2 gün sonra başlıyoruzAdamın halıları hiç veresi yok sevmiyo çıplak ev. Hemen getiremeyecekse halıları vermeyelim hava yağmurlu olursa diyo.
Aynen yaa bide benim zor kurudu yıkadıklarım dahada makinenin içinde vardı yıkamaya basamadan hastaneye geldimAynen insallah yapcam da ne cok iş var hepsini biri yapsa yerime
Bennn daha alışverişim bitmedi ki çantayı hazırlıyimHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Ben merve birak hazirlamayi almadim bile of internetten almakta cok zor ya ne kumasini biliyorsn aliyorsun olmuyor artik almam lazimHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Bennn daha alışverişim bitmedi ki çantayı hazırlıyimama korktum Aralık anneleri nazarli galibaa hızlandırmak lazım
Ben merve birak hazirlamayi almadim bile of internetten almakta cok zor ya ne kumasini biliyorsn aliyorsun olmuyor artik almam lazim
BeeeeeğnHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Borc bitmiyor ya valla maas yatiyor borca gidiyorMaaslar yatinca borclar bitince
Bebeğin biraz kıyafeti varda battaniye falan daha yok deterjanım falan yok yikayamadim kendime de hiç bişey alamadım daha güzel kışlık bı lohusa takim istiyorum kadife
Hemmen hazırla sen deeee. Başla yıkamalaraBeeeeeğn
Ayın 15 inden sonra gelsinler yine de mümkünseBorc bitmiyor ya valla maas yatiyor borca gidiyor
BeeeenHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Ayy sorma valla, maaş yatıyo ve ben hiç görmeden kart borcuna gidiyo, ertesi gün kartı yine dolduruyorumBorc bitmiyor ya valla maas yatiyor borca gidiyor
Anneciğimi bekliyorum haftaya geliyor, heves etti ben asayım ütüleyeyim diyorHemmen hazırla sen deeee. Başla yıkamalara
Eksik olarak terlik varHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Battaniye de hangi model eksik hemen al sana link filan atalım. Artık tamamlamak lazım gerçekten. Kendininkini de bi tane al normal takım ya da evdekilerden ayarlayabileceğin varsa evden ayarla acillik. Kadife de artık bulursan alırsın. Ben pazarda görmüştüm aslında çok güzel kadife takım. Ama ben kadifeye dokunamam.Bebeğin biraz kıyafeti varda battaniye falan daha yok deterjanım falan yok yikayamadim kendime de hiç bişey alamadım daha güzel kışlık bı lohusa takim istiyorum kadife
Tamam snaa izin verdim bi hafta daha bekleAnneciğimi bekliyorum haftaya geliyor, heves etti ben asayım ütüleyeyim diyoryoksa her şeyi aldım eksik yok çok şükür
Kredi kartimin maasi yatti yazisi tam bana göreBeeeenhazırlıycam hazırlıycam diyip erteliyorum nasılsa daha 29.haftadayım diye ama buradakileri okudukça da korku basıyo bu hafta kıyafetleri yıkayayım da ütüleyeyim birkaç parça bir şey hazır olsun bari
Ayy sorma valla, maaş yatıyo ve ben hiç görmeden kart borcuna gidiyo, ertesi gün kartı yine dolduruyorumİmdat diye bağırasım var artık masraf hiç bitmiyor
Al benim gibi şoktan laylonEksik olarak terlik varbir türlü alamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?