Bir miktar da olsa hazırla koy kenaraBeeeenhazırlıycam hazırlıycam diyip erteliyorum nasılsa daha 29.haftadayım diye ama buradakileri okudukça da korku basıyo bu hafta kıyafetleri yıkayayım da ütüleyeyim birkaç parça bir şey hazır olsun bari
Ayy sorma valla, maaş yatıyo ve ben hiç görmeden kart borcuna gidiyo, ertesi gün kartı yine dolduruyorumİmdat diye bağırasım var artık masraf hiç bitmiyor
Yaa bime baktim siyahti ben beyaz istiyorumAl benim gibi şoktan laylon13 tale
Te Allam yaYaa bime baktim siyahti ben beyaz istiyorum
Annemle arkadaşım birer tane örüyolar ben doğurmadan yetişecek inşallahBattaniye de hangi model eksik hemen al sana link filan atalım. Artık tamamlamak lazım gerçekten. Kendininkini de bi tane al normal takım ya da evdekilerden ayarlayabileceğin varsa evden ayarla acillik. Kadife de artık bulursan alırsın. Ben pazarda görmüştüm aslında çok güzel kadife takım. Ama ben kadifeye dokunamam.
Evden panduf koyarim napimTe Allam yabulamıyomuşun hiç doğuruyon bi bakıyon aa terlik yok
Tamam canim alacagim yarindan sonra yarin kontrolune gidelim Allahin izniyle insallah hersey yolundadir
İyi olsunlar, içerde dursunlar da valla istediği yerde hareket etsin isterse halay çeksin br şey demicemBenmde aynı kafa aşağıda ama hareketleri genel olarak göbek çevresnde
Bende anlamıyorum, yani az bir fark değil 8 mm lik oynama neredeyse 1 cm. Açıklık yokmuş öyle dediler.Bu kadar da farklı nasıl ölçebilirler anlamadım. Ama sadece kısalık var di mi? Açıklık yok?
Açıklık yoksa bir şey olmaz bence.İyi olsunlar, içerde dursunlar da valla istediği yerde hareket etsin isterse halay çeksin br şey demicem
Bende anlamıyorum, yani az bir fark değil 8 mm lik oynama neredeyse 1 cm. Açıklık yokmuş öyle dediler.
Bizde doğduktan sonra rutin kontrolleri olsun çok hareketkenmeden yaptırmayı planlıyoruz 4 aylık olmadan felanKızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
Kulak derdirmek için en İdeal yaş 4 /10,yaş Aralığıymis ondan öncesini onermiyormus doktorlar integramda bi uzman paylaşmışBari bizde kulak deliğini mi deldirsek diyormusum@Bitter cikilata
İlk doğumda kontrol ediyor çocuk doktoruOnu bilmiyordum bak
Dur doğunca doktora kontrole gidiyordur mutlaka
Doktoruna sorarım olmadı
Gidiliyor di mi doktora ilk 3 hafta içinde?
Aylık gidiyorsun canım boy Kilo takibi vitamin takviyesi Vs içinBen buldum doktorumu ya
Şansıma çok iyi bi doktor geldi yaşadığım yere
E bu çocukların hasta olmadıkları zaman dışında rutin kontrolleri filan olmuyor mu?
Sadece hastaysa mı doktora gidiyoruz?
Bi de topuk kanı doğunca doğduğu yerde yapılmıyor mu?
Ben perşembe çalışır raporu vereceğim bakalım kurum nasıl karsilayacak aylardır evdeyim aslında hiç enerjim de yok calismaya ama 5 hafta az değil doğum sonrası için33 te işe başlayacak olanlar burdamihaftalar sonra nasıl calisicam ben karalar bagladii 33 37 arası doğum olursa boşa mı çalışmış oluyoruz, yoksa calistigimiz kadar aktarıyomu
O ilk gittiğimde bari sorarım sünnet işini ne diyecek doktorİlk doğumda kontrol ediyor çocuk doktoru
İlk hafta kontrolü oluyor ayrıca sağlık ocağı topuk kanı alıyor
20 gunlukken işitme testi yapılıyor
Aylık kontrolleri oluyor hatırladığım bunlar
Bak onu ben de pazardsn alacağımAl benim gibi şoktan laylon13 tale
Tabi ki laylon gitmeliBak onu ben de pazardsn alacağım
Hastaneye kolay temizlenmeyecek bi terlik götürmek istemiyorum kumaştan filan
Markete inme terlikleri oluyor ya 2 dk giyip çıkıyorsunTabi ki laylon gitmeli
He ondan işteeeMarkete inme terlikleri oluyor ya 2 dk giyip çıkıyorsun
Benim küçük görümce hemşire. Büyüğü de doğum yapacaktı işte. Demiş abla sakın çakma cross koyma hemem anlıyoz bizMarkete inme terlikleri oluyor ya 2 dk giyip çıkıyorsun
Onlardan alacağım işteHe ondan işteee
Lcw çok öneriyoruz biliyosun. Pijamada camaşırda.Onlardan alacağım işte
Bu ayın alışveriş gündemi kendimim
Çocuğun her şeyi hazır
Benim hiçbir şeyim
Gecelik alacağım ben kendimeLcw çok öneriyoruz biliyosun. Pijamada camaşırda.
Alıyoz derken napıyolarmış anlamadımBenim küçük görümce hemşire. Büyüğü de doğum yapacaktı işte. Demiş abla sakın çakma cross koyma hemem anlıyoz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?