• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebek bezi ek sleepy bebek bezi 2 numara aldım ama çok küçük diyor ya yorumlarda

Daha da büyüğü kullanılmaz ki ama yeni doğunca. Ben tosunuma 1 numara bile aldım. 🥲
200 adet baby turco dan 1 num aldım pişman oldum çok küçük yazmış herkes kullanan ek sleepy alayım dedim 2 num aldım onda da aynısını yazmışlar yav ben bu çocuğun totosuna bezleri bitmeden küçülecek çok saçma 3numda da yaziyo 5-10 kg

200 adet baby turco dan 1 num aldım pişman oldum çok küçük yazmış herkes kullanan ek sleepy alayım dedim 2 num aldım onda da aynısını yazmışlar yav ben bu çocuğun totosuna bezleri bitmeden küçülecek çok saçma 3numda da yaziyo 5-10 kg
3 no çok büyük 2 no idealdir

Her zamanki hastanenize gitseniz biraz beklemeyle belki aradan almazlar mı? Durumu anlatsanız. Yarın erken gidip şansınızı deneyin bence.

Özele gidiyordum fiyatının yüksek olduğunu yorumları okudum. O yüzden devlette yaptırmak istedim. Bakalım sorarım doktora olmadı özelde yaptırırım. Teşekkürler🤗

2 iyidir ya

İnşallah yoksa çevremde kimsenin küçük bebesi yahut gebeliği de yok benden başka neyse artık kilere atarım . Yada çiş bile etmeden yarım saatte bir değiştiririm altını bitirmek için 😂
Aferin alıstır öyle sonra yarım saat çişli durması gerekince pişik olsun. En kötü sağlık ocağına bırakırsın hayrına birine verirler

Eklentiler

• Screenshot_20211006_224859_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20211006_224859_com.android.gallery3d.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 23
Back