Bakalım dönerseBenimde öyleydi cnm bi döndü tam döndü :) döndüğünde anlıcaksın o kaburgadaki midedeki hissiyatı :))
Eğer hareketliyse zaten sanmıyorum sabit kaldığını .. ben ayaklarını rahim ağzını tekmelerken hissediyorum bi bakıyorum sıra mideye geliyor ve gerçekten artık ayırt edebiliyosun neresi olduğunu :)Bakalım dönerseBu hqreketle diyorum dönse geri döner valla
Bana da misafir gelmez zaten kabul de etmeyeceğim covitten dolayı birde başımda gerçekten kalabalık olsun hiç istemiyorum hazırlıkları da sırf kızım için aparatif seviyor oyle seyler yemeyiBen doğuma annemi çağıracağım
Ne yapılacaksa o yapar diye umuyorum
Zaten inşallah öyle eve ziyarete filan gelen de olmaz
Gerçi yaşadığım yeri bi düşündüm hiç emin olamıyorum
Süt arttırıcı olarak yesseed markasının emziren anneler için ni karışımı var
Onu alabilirim eğer sütüm çok olmazsa sanırım
Bitki çayları çok içemiyorum ya
Çatı ağrısıHep bi tepişme halinde ama hala ben kasıklarımda mesaneme doğru hatta çok hareket hissediyorum dönmediğini düşünüyorum.
Çok değişik bi makinayız ya. Ilk önce kuyruk sokumu ağrıyodu. O zaten omurganın o kısmında artan baskında filan eyvallah da. Şimdi bu bi kaç gündür bacağın içten gövdeye birleştiği yerlerdeki kemikler ağrıyo bilmiyorum anlatabildim mi? Öyle işte
Bende sağdanÇatı ağrısıBende de başladı 3-4 gündür tek taraflı sol
Ay ya bizamanlar ne muhabbetler dönerdi ozellikle cinsiyet tahmini icin hangi tarafta kasik ağrısı olduğundan tut bebeğin kemik yapısı osu busu derken doğuma gün sayar olduk asıl dogum belirtilerini yavastan yasamaya baslayarakBende sağdan
Amin amin sağlıkla gelsinlerAy ya bizamanlar ne muhabbetler dönerdi ozellikle cinsiyet tahmini icin hangi tarafta kasik ağrısı olduğundan tut bebeğin kemik yapısı osu busu derken doğuma gün sayar olduk asıl dogum belirtilerini yavastan yasamaya baslayarak
Bahsettigin ağrıyı cok net biliyorum cidden ilkinde de bu haftalarda baslamisti.. Saglikla gelsin insallah bebislerimiz
Dondugunde nasil hissedilio ya nasil anlicazBenimde öyleydi cnm bi döndü tam döndü :) döndüğünde anlıcaksın o kaburgadaki midedeki hissiyatı :))
İçinde kocaman bi hareketlenme oluyorDondugunde nasil hissedilio ya nasil anlicaz
Bence bahsettigi o degil yaİçinde kocaman bi hareketlenme oluyor
Benim sabah 6 gibi filan içimde bi hareketlenme oldu ama böyle epey vi hareketlenme
elim karnımdaydı panikle elimi çektim
Ben kendiminkinin döndüğünü düşündüğüm zaman için dedimBence bahsettigi o degil yabenimki de bazen asiri hissediliyor ama donme gibi bisi diil bence
Endiselenmeniz çok normal umarım herşey yolunda gider sağlıkla kavusursunu, bebisinizeMeraba kızlar bugün kontrolümüz vardı 31+2 haftalık 1700 gr çıktı kızım ben daha fazla bekliyordum 3 hafta önceki kontrol de 1370 gr dı. Doktor suyu az dedi erken doğum olabilir takip edeceğiz haftalık dedi her ihtimal e karşı ciğer geliştirici iğne yazdı hergün havuç suyu ve 3 ltsu iç dedi. Makat geliş duruyor hala kan tahlili idrar tahlili onlar hepsi normal tek sıkıntı suyun azalması dua edin bana da inşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğim hepimizin ki öyle olsun inşallah
Ay cok tecrubesiziz ya cok tatliBen kendiminkinin döndüğünü düşündüğüm zaman için dedim
Öyle sıradan hareketlerden bahsetmiyorum zaten
Sağlık olsun kilo verilirBen hamile kalmadan birkaç aylar önce o kilodaydim ancak
10 gün önce doğum yapan gelinimiz bayağı kilo almıştı. Dün gördüm erimiş resmen. Sadece biraz göbek var o da sezeryan ve daha yeni doğum yaptığı için normal. Yüzü bile süzülmüş. Verirsiniz bol bol emzirince. Ben de keşke bikac kilo olsun kalsa diye dua ediyorum. Herkesin derdi ayrıArkadaş lohusalıkta niye kilo alıyoruz hala?
Benim tanıdığım düzenli emziren çoğu kişi resmen hamilelik öncesinden bile daha zayıf oldular
Ben yatıyorum bu ara sırt üstü. Kendimi öyle buluyorum sanki en rahat öyle gibiyim ben de.Arkadaslar geceleri sola yatmaya calisiyorum cok zorlaniyorum bazen uyandigimda dönmuste oluyorumgunduzleri uzanirken nasil yapiyorsunuz hic sirt ustu yatiyormusunuz...
Bn sana kalıcı olarak verim bi 10 kg10 gün önce doğum yapan gelinimiz bayağı kilo almıştı. Dün gördüm erimiş resmen. Sadece biraz göbek var o da sezeryan ve daha yeni doğum yaptığı için normal. Yüzü bile süzülmüş. Verirsiniz bol bol emzirince. Ben de keşke bikac kilo olsun kalsa diye dua ediyorum. Herkesin derdi ayrı
Benim bebiş15+2 deyiz iki seferdir gidiyorum çok hareket etmiyor Dr da erkek bebekler hareketli olur uysal bı bebek olacak heralde dedi ama merak ediyorum bı sıkıntı yoktur demiDemek ki anne karnında ne kadar hareketliyse doğduktan sonra da öyle oluyor tezi doğruymuşebeveynliğin yüzde ellisi endişe zaten onlar için endişelenmediğimiz bir vakit olmayacak galiba ama çok güçlü bebekler anne karnında ne zorluklar atlattılar inşallah çok iyi olacaklar hep
Ben de surekli gece wc deyim bebis te ondan uyanikBenim de karnımın üst kısmı bi sert yuvarlak sanki inşallah kafasını yukarı dönmemiştir
Uyku düzenime o kadar dikkat ediyorum belki ona da faydası olur doğunca diye
sabahın 6sında özellikle hem kol hem bacakla vuruyor karnım enine uzayıp kısalıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?