2021 Aralık Anneleri

Öyle deme kız çok rahatsız ediyor bu. Korunduğun halde her ay acaba yeniden gebe kaldın mı korkusu yeter ztn. Onun dışında acayip kilo yapıyor
Ya benim erken menapoz riskim var amh çok düşük. Bu bebeğim mucize bebek. Az dursun da yumurtalarım kardeş yaparım inşallah.

Bazı kadınlarda normal miş cnm bu durum. BEBEĞİ ne zmn emzşrmeden bırakırsan düzene giriyor
Haa şu süt hormonu olayı
Belki ben de regl olmayabilirim o zaman
Daha önce süt hormonum kendi kendine artmıştı da reglim bayağı azalmıştı
2 güne düşmüştü

Bazı kadınlarda normal miş cnm bu durum. BEBEĞİ ne zmn emzşrmeden bırakırsan düzene giriyor
Evet bazı kadını süt koruyor derler o arada rahatım diyip çok hamile kalan oluyor
Çok şükür bn oğlumda düzenli adet olmuştum bunda inşallah öyle olur bebem 2 aylık olunca spiral taktırıcam çünkü

Şöyle bir yaşına gelince filan olsa süper olur Ilk aylarım çok bulantılı oluyo ya gider anamda yaşarım artık o zamanları
Rabbim gönlüne göre versin normal doğum olursa sorun olmazda sezeryanda dikişler işte
Olsun 1 yaş öncesi de ikisi ikiz gibi büyür

Meraba kızlar bugün kontrolümüz vardı 31+2 haftalık 1700 gr çıktı kızım ben daha fazla bekliyordum 3 hafta önceki kontrol de 1370 gr dı. Doktor suyu az dedi erken doğum olabilir takip edeceğiz haftalık dedi her ihtimal e karşı ciğer geliştirici iğne yazdı hergün havuç suyu ve 3 ltsu iç dedi. Makat geliş duruyor hala kan tahlili idrar tahlili onlar hepsi normal tek sıkıntı suyun azalması dua edin bana da inşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğim hepimizin ki öyle olsun inşallah

İnşallah dikkat edersin suyun çoğalır canım
Dinlen bol bol

Ya bu simdiden uyumuyo. Ben anlamıyorum hiç gerçekten hep uyanık.
Benimkide aynı sürekli hareket halinde.. özellikle akşam 7,8,9 civarı hiç durmaksızın hareket ediyor.. ve benimki sürekli ya kaburga kısmında yada mide kısmında çalışma yapıyor :)

Benimkide aynı sürekli hareket halinde.. özellikle akşam 7,8,9 civarı hiç durmaksızın hareket ediyor.. ve benimki sürekli ya kaburga kısmında yada mide kısmında çalışma yapıyor :)
Benim dönmedi daha ya aşağılarda yanlarda. Höbek deliği etrafına geliyo en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…