• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Ben 29+6 yım sen 13 çok diyorsan ben şimdiden 25 kilo aldım 😔
Şeker falan cıktımı sende? Ben 20.haftaya kadar güzel geldim sonra çok hızlı kilo alımı oldu hala oluyo. Bebek hep 1 hafta öndeydi şimdi şeker yüklemede tokluk yüksek cıktı tekrar yapılacak bu hafta yine yüksek cıkarsa ilaç vercem dedi. Ama bana sorsalar bana göre herşey normal no problem 😂

Şeker falan cıktımı sende? Ben 20.haftaya kadar güzel geldim sonra çok hızlı kilo alımı oldu hala oluyo. Bebek hep 1 hafta öndeydi şimdi şeker yüklemede tokluk yüksek cıktı tekrar yapılacak bu hafta yine yüksek cıkarsa ilaç vercem dedi. Ama bana sorsalar bana göre herşey normal no problem 😂
Bnde senin arkandan 11 kg le geliyorum 🙅‍♀️

Bana da şeker yüklemesi yaptılar hiç bir sorun çıkmadı. Değerlerim de gayet güzel sanırım biraz bünyem müsaitti almaya birde akşama kadar oturarak çalışıyorum akşam eve gelip yemek yap ye yada dışarda ye gel eve eşimde yoğun çalışıyor ona da kalk yürüyüşe gidelim diyemiyorum ondan dolayı eve gelip bütün gün sandalye de oturunca ağırlık çöküyor uzanmak istiyor insan haliyle. Yata yata büyüttüm sanırım 😂

Endiselenmeniz çok normal umarım herşey yolunda gider sağlıkla kavusursunu, bebisinize🙏🙏 bol bol su tukettikten sonra düzelir bu durum bence
İnşallaahhh canım yaa allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım

Back