- 3 Ocak 2021
- 7
- 7
- 36
- 29
Ben 29+6 yım sen 13 çok diyorsan ben şimdiden 25 kilo aldımEn çok kilo alan benim heralde 13nasıl aldıgımıda anlamıyorum sürekli ekleniyor ama evdeyim hareket yok yürüyüş yasak ondandır diye avutuyorum kendimi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 29+6 yım sen 13 çok diyorsan ben şimdiden 25 kilo aldımEn çok kilo alan benim heralde 13nasıl aldıgımıda anlamıyorum sürekli ekleniyor ama evdeyim hareket yok yürüyüş yasak ondandır diye avutuyorum kendimi
![]()
Şeker falan cıktımı sende? Ben 20.haftaya kadar güzel geldim sonra çok hızlı kilo alımı oldu hala oluyo. Bebek hep 1 hafta öndeydi şimdi şeker yüklemede tokluk yüksek cıktı tekrar yapılacak bu hafta yine yüksek cıkarsa ilaç vercem dedi. Ama bana sorsalar bana göre herşey normal no problemBen 29+6 yım sen 13 çok diyorsan ben şimdiden 25 kilo aldım![]()
Bnde senin arkandan 11 kg le geliyorumŞeker falan cıktımı sende? Ben 20.haftaya kadar güzel geldim sonra çok hızlı kilo alımı oldu hala oluyo. Bebek hep 1 hafta öndeydi şimdi şeker yüklemede tokluk yüksek cıktı tekrar yapılacak bu hafta yine yüksek cıkarsa ilaç vercem dedi. Ama bana sorsalar bana göre herşey normal no problem![]()
Bana da şeker yüklemesi yaptılar hiç bir sorun çıkmadı. Değerlerim de gayet güzel sanırım biraz bünyem müsaitti almaya birde akşama kadar oturarak çalışıyorum akşam eve gelip yemek yap ye yada dışarda ye gel eve eşimde yoğun çalışıyor ona da kalk yürüyüşe gidelim diyemiyorum ondan dolayı eve gelip bütün gün sandalye de oturunca ağırlık çöküyor uzanmak istiyor insan haliyle. Yata yata büyüttüm sanırımŞeker falan cıktımı sende? Ben 20.haftaya kadar güzel geldim sonra çok hızlı kilo alımı oldu hala oluyo. Bebek hep 1 hafta öndeydi şimdi şeker yüklemede tokluk yüksek cıktı tekrar yapılacak bu hafta yine yüksek cıkarsa ilaç vercem dedi. Ama bana sorsalar bana göre herşey normal no problem![]()
10 kg ile de ben meraaabalar diyorumBnde senin arkandan 11 kg le geliyorum![]()
Ben 57'yi en son lisede görmüştüm. Liseden mezun olurken 60 idim. Şu an üstünden 14 yıl geçti.Ben hamile kalmadan birkaç aylar önce o kilodaydim ancak![]()
İyi sen yine 57 görmüşsünBen 57'yi en son lisede görmüştüm. Liseden mezun olurken 60 idim. Şu an üstünden 14 yıl geçti.![]()
İnşallaahhh canım yaa allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalımEndiselenmeniz çok normal umarım herşey yolunda gider sağlıkla kavusursunu, bebisinizebol bol su tukettikten sonra düzelir bu durum bence
57 yi atlayip 58le mi devam ettinİyi sen yine 57 görmüşsünbn hayatımda hiç olmamış olabilirim ideal kilom 70 düşün
![]()
Sancılar ne durumda durduruldu mu?İnşallaahhh canım yaa allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım
Insallah yarin sabah 5 olurBen de 4.3 almisim, hedef 32.haftaya kadar 5 kgda sabit kalabilmek ins cok amin![]()
Sen sus bnceBen de 4.3 almisim, hedef 32.haftaya kadar 5 kgda sabit kalabilmek ins cok amin![]()
5 gun ust uste yesemGecen bi haftada 1 kg aldim yazmistim ya o odemmis kendi kendine gitti. Siz siz olun Uc gun ust uste hamurisi yemeyin kizlar![]()
Biz yemeyelim sen ye de azcık alıverGecen bi haftada 1 kg aldim yazmistim ya o odemmis kendi kendine gitti. Siz siz olun Uc gun ust uste hamurisi yemeyin kizlar![]()
Boyun 2 metre falan o zaman. Benim ideal kilom 173 ile 65 falan görünüyor daİyi sen yine 57 görmüşsünbn hayatımda hiç olmamış olabilirim ideal kilom 70 düşün
![]()
Arkadasim susar misin zati hamile duasi kabul olur diyolar tobe de cbkInsallah yarin sabah 5 oluramin
Benden az alanlari lincleyebiliriz hepbirlikte ama beni degilSen sus bncehiç almsaydın
![]()
Arkadasim susar misin zati hamile duasi kabul olur diyolar tobe de cbk
Benden az alanlari lincleyebiliriz hepbirlikte ama beni degil![]()