• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar 7. ayimiza girdik kimler kaç kilo aldı bakalım? Ben bu sabah tartildim 7 kilo almışım toplam 🤦‍♀🙈 en sevilen soruyu sordum dimi 😆 kilo kontrolü için yaptığınız bir şeyler var mı son aylarda daha çok alınıyor diyorlar çünkü 🙄
Ben de 6 kilo aldım gidişatımdan memnunum ama 2-3 gündür 1 ayda hakkım olan kilo alımını almamışımdır umarım 😂😂
Karbonhidrat ve şekeri çok kısmıştım yürüyüş ve hafif pilates yapıyorum gün aşırı.
Yine burada öğrendim ki doğumdan sonra da dikkat etmek gerekiyormuş ben geri sayım yapıyordum halbuki 🤣
Onu duyunca biraz gevşettim 2 3 kilo fazla alsam nolur ki yemek benim zaafım 😁

Merhaba; bugün tedaviden pek sonuç alamadigimdan bir profa gittim. Bana fitil ve bu daflonu yazdı. Diğer proctolog kremini bırak dedi. Oturma banyosuna devam edecekmisim. Birde şükürler olsun ameliyata gerek yok doğumdan sonra birşeyin kalmaz eğer dikkatli beslenirsen dedi🤗umarım bu son olur. Siz daflona basladinizmi
Başladım evet 3 gün oldu biraz düzelme var gibi, o kremi bana da yazdı genel cerrahi doktoru ama kadin doğum doktorum onun pek etkisi olmaz demişti yine de kullanıyorum şimdilik. Oturma banyosunu her iki doktor da önermedi erken doğuma sebep olabilirmiş.

Kızlar 7. ayimiza girdik kimler kaç kilo aldı bakalım? Ben bu sabah tartildim 7 kilo almışım toplam 🤦‍♀🙈 en sevilen soruyu sordum dimi 😆 kilo kontrolü için yaptığınız bir şeyler var mı son aylarda daha çok alınıyor diyorlar çünkü 🙄
8 kilo almıştım en son yarın gidicem kontrole kesin 10 olmuştur o 🤦🏼‍♀️

4 kılo aldım toplam
images

🥲🥲

Şuana kadar toplamda 3 kg :)

Back