- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay acaba o mı gaz yaptı bana dünEee pırasa gaz yapmaz mi sogangiller![]()
Ben de 6 kilo aldım gidişatımdan memnunum ama 2-3 gündür 1 ayda hakkım olan kilo alımını almamışımdır umarımKızlar 7. ayimiza girdik kimler kaç kilo aldı bakalım? Ben bu sabah tartildim 7 kilo almışım toplam♀
en sevilen soruyu sordum dimi
kilo kontrolü için yaptığınız bir şeyler var mı son aylarda daha çok alınıyor diyorlar çünkü
![]()
Başladım evet 3 gün oldu biraz düzelme var gibi, o kremi bana da yazdı genel cerrahi doktoru ama kadin doğum doktorum onun pek etkisi olmaz demişti yine de kullanıyorum şimdilik. Oturma banyosunu her iki doktor da önermedi erken doğuma sebep olabilirmiş.Merhaba; bugün tedaviden pek sonuç alamadigimdan bir profa gittim. Bana fitil ve bu daflonu yazdı. Diğer proctolog kremini bırak dedi. Oturma banyosuna devam edecekmisim. Birde şükürler olsun ameliyata gerek yok doğumdan sonra birşeyin kalmaz eğer dikkatli beslenirsen dediumarım bu son olur. Siz daflona basladinizmi
Ben hamile kalmadan birkaç aylar önce o kilodaydim ancakBen şimdi tartildim 9 kilo almışım. Ama bayağı zayıftım, ideal kiloma anca gelebildim57 kiloyum şu an.
E o da bebek, plesantasi suyu falandır zaten ona kilo denmez4 kılo aldım toplam
8 kilo almıştım en son yarın gidicem kontrole kesin 10 olmuştur oKızlar 7. ayimiza girdik kimler kaç kilo aldı bakalım? Ben bu sabah tartildim 7 kilo almışım toplam♀
kilo kontrolü için yaptığınız bir şeyler var mı son aylarda daha çok alınıyor diyorlar çünkü
![]()
Ayda 2 kilo ise gayet iyi bence, doktorum da ayda 2yi geçme demisti bana :)8 kilo almıştım en son yarın gidicem kontrole kesin 10 olmuştur o![]()
Bnm korkum lohusalık kılolarıE o da bebek, plesantasi suyu falandır zaten ona kilo denmez![]()
Şuana kadar toplamda 3 kg :)Kızlar 7. ayimiza girdik kimler kaç kilo aldı bakalım? Ben bu sabah tartildim 7 kilo almışım toplam♀
![]()
Arkadaşım üstteki fotoyu senin de üzerine alınmanı rica ediyorum.Şuana kadar toplamda 3 kg :)
Cnm ama ben ayıptır söylemesi hayvan gibi yiyorum hemde hamur işi :) zaten kiloluyum 75 le hamile kaldım şuan 78im tok karnına :)Arkadaşım üstteki fotoyu senin de üzerine alınmanı rica ediyorum.![]()
Şuana kadar toplamda 3 kg :)
Cnm ama ben ayıptır söylemesi hayvan gibi yiyorum hemde hamur işi :) zaten kiloluyum 75 le hamile kaldım şuan 78im tok karnına :)
pardon da 3 kg kg mi
Zaten bebe ve şeysileri toplamda 3 kg etmez![]()
Yazıklar olsun
![]()
Biz de lohusalikta almicaz yani daha alacak hakkim olmaz verme donemine gireriz diye dusunuyrmlohusalokta bunların acısı çıkıyor maalesef canımm