• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Canlarım ben hamileliğimin ilk zamanlarından şuana kadar ishalle uğraşıyoruum sanırım o yüzden kilo almıyorum..Bu daha zor keşke kilo alsaydım da bu sorunu yaşamasaydım..
Bi de kilo veririz diyosun :oha::oha: ne aldın ne vercen🤣

O değil de benim kalça kemikleri komple çok ağrıyor yav. Oturup kalkarken şekilden şekile giriyorum. Hayır bebem de en son tersti dönmeyecekse boşuna bu ağrılar kalçalarımı doğuma hazırlamasın 🥲
Benimde öyle kasik kemiklerim falan aciyor uzun zamandır var bu durum karnımın içi de oturup kalkarken acıyor hele gece düz yattiysam dönmeye zorlaniyorum

Bnm korkum lohusalık kıloları😫😫
Yanlış beslenirsek olur canim sütü en çok su yapıyor diyor doktorlar ,hamurisi ile falan süt arttırmaya çalışırsak tabii kendimizi kandiririz şeker de öyle , kompostoyu şekersiz yapmak lazım sahi kompostu demisken doğuma yakın yapsak sıcak haliyle kavanozlara koysak ters çevirsek durur mu öyle ben gurbetteyimde öyle yapsam iyi olacak

Arkadaslar geceleri sola yatmaya calisiyorum cok zorlaniyorum bazen uyandigimda dönmuste oluyorum 😁 gunduzleri uzanirken nasil yapiyorsunuz hic sirt ustu yatiyormusunuz...
Gece uykumda yatıyorum bazen ama uyandığımda taş kesilmiş gibi oluyorum zor dönüyorum bide nefes darligi çekiyorum o pozisyonda

Arkadaslar geceleri sola yatmaya calisiyorum cok zorlaniyorum bazen uyandigimda dönmuste oluyorum 😁 gunduzleri uzanirken nasil yapiyorsunuz hic sirt ustu yatiyormusunuz...
Ben her yöne yatıyorum valla
ÖÖylesaatlerce kalmıyorum gerçi ama sadece sola da yatmıyorum
Rahatsız hissedersem değiştiriyorum
Zaten öyle her zaman sağa veya sırt üstü yatamıyorum
Bazen rahatsız hissettiriyor
Ama beni örnek alma istersen 🙈

Ben her yöne yatıyorum valla
ÖÖylesaatlerce kalmıyorum gerçi ama sadece sola da yatmıyorum
Rahatsız hissedersem değiştiriyorum
Zaten öyle her zaman sağa veya sırt üstü yatamıyorum
Bazen rahatsız hissettiriyor
Ama beni örnek alma istersen 🙈
Ya benimde kordon bebegin boynuna bir tur dolanmis ama kan besin akisi devam ediyormus bi engel yokmus eline ayaginada dolanabilir bu cok normal korkacak bisey yok dedi 😁😁 simdi ben psikolojik olarak acaba yatis yonunden mi falan diye kuruyorum...bide bi kac hafta once bebek cok hareket etmisti ben gece esimi uyandirip kalk hastaneye gidelim kesin kordona dolandi cirpiniyor yardim istiyor demistim burdada yazdim hatta 😁😁 alay konusu olmustum valla dogruymus

Tek tek alıntı yapmadım usendim 😂
Ben de her yöne yatıyorum ya nasıl rahat edersem sadece sırtüstü yatamiyorum kalp çarpıntısı çok oluyor birde mide yanmam var dik yatıyorum karışık yani

Doğuma yakın buzluğa stok yapayım diyorum sizler dé yapacak mısınız kurabiye pugaca parmak börek yapıp birakicam kızım seviyor arada cikarir veririm toparlanana kadar böyle gider

Bugun sırt ağrım var gece de karnımı yanları yirtilacak gibi acıdı ne yine yatsam rahat edemedim

Lahusalikta istersen bal gibi Kilo veriyorsun 24 Kilo verdim tecrübeyle sabit daha da fazla verirdim de sütum azdı süt arttırıcı içecekler çok içtim onlar biraz engel oldu özellikle humana çayı acayip süt arttırıyor benim süt arttı kızım emmeyi bıraktı o ayrı konu 😂

Sezaryen olacaklar doğumdan önce humana çayı,rezene ve anason çayı alıp evde bulundurabilir ☺

Tek tek alıntı yapmadım usendim 😂
Ben de her yöne yatıyorum ya nasıl rahat edersem sadece sırtüstü yatamiyorum kalp çarpıntısı çok oluyor birde mide yanmam var dik yatıyorum karışık yani

Doğuma yakın buzluğa stok yapayım diyorum sizler dé yapacak mısınız kurabiye pugaca parmak börek yapıp birakicam kızım seviyor arada cikarir veririm toparlanana kadar böyle gider

Bugun sırt ağrım var gece de karnımı yanları yirtilacak gibi acıdı ne yine yatsam rahat edemedim

Lahusalikta istersen bal gibi Kilo veriyorsun 24 Kilo verdim tecrübeyle sabit daha da fazla verirdim de sütum azdı süt arttırıcı içecekler çok içtim onlar biraz engel oldu özellikle humana çayı acayip süt arttırıyor benim süt arttı kızım emmeyi bıraktı o ayrı konu 😂

Sezaryen olacaklar doğumdan önce humana çayı,rezene ve anason çayı alıp evde bulundurabilir ☺
Ben doğuma annemi çağıracağım
Ne yapılacaksa o yapar diye umuyorum
Zaten inşallah öyle eve ziyarete filan gelen de olmaz
Gerçi yaşadığım yeri bi düşündüm hiç emin olamıyorum 😂

Süt arttırıcı olarak yesseed markasının emziren anneler için ni karışımı var
Onu alabilirim eğer sütüm çok olmazsa sanırım
Bitki çayları çok içemiyorum ya 🙄

Arkadaş lohusalıkta niye kilo alıyoruz hala? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Benim tanıdığım düzenli emziren çoğu kişi resmen hamilelik öncesinden bile daha zayıf oldular 🙄
Ben gebelikte kilo verip. Hamile kaldığım kiloya dönemden doğum yapanlardanım. 2 KIZIM var ikisinde de öyle oldu. Bunda bile 6 kilo verdim bu zamana kadar verdiğim kilonun 1,5 unu aldım yeni. Ama gebelikten sonra yaklaşık 2 yıl regli olmuyorum o dönemde çok alıyorum işte 😒😔

Ben gebelikte kilo verip. Hamile kaldığım kiloya dönemden doğum yapanlardanım. 2 KIZIM var ikisinde de öyle oldu. Bunda bile 6 kilo verdim bu zamana kadar verdiğim kilonun 1,5 unu aldım yeni. Ama gebelikten sonra yaklaşık 2 yıl regli olmuyorum o dönemde çok alıyorum işte 😒😔
Bem de uzunca bir süre olmasam da yumurtalarım tükenmese hemen 🥲

2 yıl regl olmamaya doktorunuz ne dedi?
Ben 2 yıl olmasam herhalde her ay hamilelik testi yaparım 😂

Back