• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar 7. ayimiza girdik kimler kaç kilo aldı bakalım? Ben bu sabah tartildim 7 kilo almışım toplam 🤦‍♀🙈 en sevilen soruyu sordum dimi 😆 kilo kontrolü için yaptığınız bir şeyler var mı son aylarda daha çok alınıyor diyorlar çünkü 🙄
6 kg aldım,en az 10 bin adım atıyorum hergun sonra kendimi ev işlerine veriyorum öğünlerim duzenli meyvesi kuruyemisi hergun bebek odaklı besleniyorum ha bide aburcuburu çok canim çekerse dozunda oyle yanii bu son aylardan bende korkuyorum son 1 hafta da 500 gram almışım 🤭🙈

Kızlar 7. ayimiza girdik kimler kaç kilo aldı bakalım? Ben bu sabah tartildim 7 kilo almışım toplam 🤦‍♀🙈 en sevilen soruyu sordum dimi 😆 kilo kontrolü için yaptığınız bir şeyler var mı son aylarda daha çok alınıyor diyorlar çünkü 🙄
Seninle aynı haftada hatta aynı gündeyiz. Ben 4 gündür şehir dışında annemlerde olduğum için buradaki tartı da benimkinden fazla tarttığı için buna güvenemiyorum o yüzden alıp almadığımı bilemiyorum. Ama pazartesi yola çıkmadan önce tartıldığımda baştan beri 4 kilo almıştım. Bakalım burada kaldığım sürede kaç kilo almış olacağım, dönüşte göreceğiz. Dönüşe de 1 hafta var bu arada.

Günaydın kızlar. Bebek bakım çantasını nasıl alacaksınız yada aldınız ? Yatay omuz çantası gibi mi daha kullanışlı olur yoksa sırt çantası gibi olanlar mı ? Karar veremedim
Ben sırt çantası alacağım daha pratik geliyor
2 çocukla zor oluyormuş
Ama o aşamaya daha var benim
Hah en sevdiğim soru 😂
Toplamda 11 aldım
Ama son 9 haftada 1 kilo aldım sadece
Lütfen nazar olmayayım maşallah deyin 😂😂

Masallah da son 9 haftada ne degisti boyle😂😂
Şekerim varmış gibi yaşamaya karar verdim 😂
Şu an hem gaz yapanları hem şeker yükseltenleri eledim geriye yemeye bi şey kalmadı zaten
Bi de annemlere ve kayınvalideme gitmemeye çalışıyorum 😂😂
Zaaflarım onlar 😂

Seninle aynı haftada hatta aynı gündeyiz. Ben 4 gündür şehir dışında annemlerde olduğum için buradaki tartı da benimkinden fazla tarttığı için buna güvenemiyorum o yüzden alıp almadığımı bilemiyorum. Ama pazartesi yola çıkmadan önce tartıldığımda baştan beri 4 kilo almıştım. Bakalım burada kaldığım sürede kaç kilo almış olacağım, dönüşte göreceğiz. Dönüşe de 1 hafta var bu arada.
Benden iyi durumdasin muhtemelen 😄 ben son 2 ay için korkuyorum valla her hafta 1 kilo almayız inşallah

Ben sırt çantası alacağım daha pratik geliyor
2 çocukla zor oluyormuş
Ama o aşamaya daha var benim

Hah en sevdiğim soru 😂
Toplamda 11 aldım
Ama son 9 haftada 1 kilo aldım sadece
Lütfen nazar olmayayım maşallah deyin 😂😂
Maşallah maşallah 😊 9 haftada 1 kiloya kilo bile denmez ödemdir o 😄

6 kg aldım,en az 10 bin adım atıyorum hergun sonra kendimi ev işlerine veriyorum öğünlerim duzenli meyvesi kuruyemisi hergun bebek odaklı besleniyorum ha bide aburcuburu çok canim çekerse dozunda oyle yanii bu son aylardan bende korkuyorum son 1 hafta da 500 gram almışım 🤭🙈
Ben her gün yürüyemiyorum haftada 3 4 gün ancak yeme düzenimi de annem ayarlıyor şeker yüklemesi yüksek çıktı doktor anneme yetki verdi o konuda 😄 seninki de gayet iyiymiş 10 kilo ile tamamlarsak ne mutlu bize 😊

Şekerim varmış gibi yaşamaya karar verdim 😂
Şu an hem gaz yapanları hem şeker yükseltenleri eledim geriye yemeye bi şey kalmadı zaten
Bi de annemlere ve kayınvalideme gitmemeye çalışıyorum 😂😂
Zaaflarım onlar 😂
Hem gaz hem seker yapan seyler neler ki🙄

Ben her gün yürüyemiyorum haftada 3 4 gün ancak yeme düzenimi de annem ayarlıyor şeker yüklemesi yüksek çıktı doktor anneme yetki verdi o konuda 😄 seninki de gayet iyiymiş 10 kilo ile tamamlarsak ne mutlu bize 😊
Evet bende 10 kg ile tamamlama peşindeyim valla iyiymiş annenizin dikkat etmesi ben bı memlekete gittim 2 3 kg sunu orda aldım tabi sağlık açısından sorunum yoktu annem önümü doldurdu 😂😂

Şeker yapanlar hamur işleri
Gaz yapanlar da bulgur ve bakliyat türleri
Geriye zaten pişmiş sebzeler kaldı ve çorbalar 🤦‍♀️
Neden şimdiden kestiniz bebeğe zararı varmiymis anne karninda ben şuan bakliyatlar çok yararlı diye biliyorum doktorumun listesi öyle ,şeker ve hamur işi konusunda hem fikiriz tabi

Daflon 500 mg. Kadın Doğum doktorum hemen bugün başla çok etkili bir ilaç dedi. Birkaç günde bile etki ediyormuş ki benimki 4. Evre suan inşallah rahatlatir biraz
Merhaba; bugün tedaviden pek sonuç alamadigimdan bir profa gittim. Bana fitil ve bu daflonu yazdı. Diğer proctolog kremini bırak dedi. Oturma banyosuna devam edecekmisim. Birde şükürler olsun ameliyata gerek yok doğumdan sonra birşeyin kalmaz eğer dikkatli beslenirsen dedi🤗umarım bu son olur. Siz daflona basladinizmi

Ben şimdi tartildim 9 kilo almışım. Ama bayağı zayıftım, ideal kiloma anca gelebildim 🙈 57 kiloyum şu an.

Neden şimdiden kestiniz bebeğe zararı varmiymis anne karninda ben şuan bakliyatlar çok yararlı diye biliyorum doktorumun listesi öyle ,şeker ve hamur işi konusunda hem fikiriz tabi
Gaz sancım çok oluyor çünkü
Daha kaliteli geçireyim kalan zamanı diye mecburen kendim kestim
Yoksa sancıdan duramıyorum
Ben de corbadan uzak durmaya calisiyorum icinde un oluyor diye ama🙄
Seninki benimkinden de detaylıymış
Çorbadaki un hiç aklıma gelmemişti 😯

Ben de corbadan uzak durmaya calisiyorum icinde un oluyor diye ama🙄
Allahım Alllahım çorbadaki undan kaç gram tabağa gelir ki 🤣 anın tadını çıkarın zaten sonra gaz olmasın diye kısıtlancaksınız 🙊 orta ayarda bişi olmaz
Gaz sancım çok oluyor çünkü
Daha kaliteli geçireyim kalan zamanı diye mecburen kendim kestim
Yoksa sancıdan duramıyorum

Seninki benimkinden de detaylıymış
Çorbadaki un hiç aklıma gelmemişti 😯
Soğuk bişiler yersen o da gaz yapar rüzgarda kalmak da bnde hava tuttuğumda çok gaz olur bide bakliyatları kimyonlu dene bakalım nasıl olacak

Allahım Alllahım çorbadaki undan kaç gram tabağa gelir ki 🤣 anın tadını çıkarın zaten sonra gaz olmasın diye kısıtlancaksınız 🙊 orta ayarda bişi olmaz

Soğuk bişiler yersen o da gaz yapar rüzgarda kalmak da bnde hava tuttuğumda çok gaz olur bide bakliyatları kimyonlu dene bakalım nasıl olacak
Bakliyattan çok korkuyorum 😂
Bulguru kimyonla denedim vu akşam
O da pırasa yemeğini bulgurla yapmıştım
O kadarcık bulgur
Ama düne göre daha iyiydi sanki
Rüzgarda filan kalamıyorum ya ben hep evdeyim 😂

Back