• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Emziriyorum illa sütüm artacak diye helva, hoşaf filan yenirse lohusa olmasak da kilo alırız zaten de normal beslenince kilo alınmıyordur sırf lohusayız diye 🙄🙄
Zaten emzirmek bayağı kalori yakan bir şey değil mi? 👀
Bence öyle yüklenenler bile kilo veriyo yav. 🤔 uykusuzluk yorgunluk filan. Ve evet bence çok kalori yakan bi şey. Net bilgim yok ama bence öyle 🤣🤣

Arkadaş lohusalıkta niye kilo alıyoruz hala? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Benim tanıdığım düzenli emziren çoğu kişi resmen hamilelik öncesinden bile daha zayıf oldular 🙄
Di mi cok zayiflar alir belki ama istahi aciliyorsa. Ben surekli aldiklarimi vermistim hastaneden gelip tartilmistim hemen 5 kg zaten gitti😂

O değil de benim kalça kemikleri komple çok ağrıyor yav. Oturup kalkarken şekilden şekile giriyorum. Hayır bebem de en son tersti dönmeyecekse boşuna bu ağrılar kalçalarımı doğuma hazırlamasın 🥲

Şş bakmıyoruz onlaraa 😶
Yanlışlıkla ni şey olmaz sanıp onlara uymayalım diye söylüyorum cınım 😬😬
Di mi cok zayiflar alir belki ama istahi aciliyorsa. Ben surekli aldiklarimi vermistim hastaneden gelip tartilmistim hemen 5 kg zaten gitti😂
Yok yok
Bence normal beslenince almıyorsundur
Sık yiyor olabilirsin
Ama içeriği iyi şeyler yiyince niye kilo yapsın ki?
Yapmaması lazım valla 🙄

Yanlışlıkla ni şey olmaz sanıp onlara uymayalım diye söylüyorum cınım 😬😬

Yok yok
Bence normal beslenince almıyorsundur
Sık yiyor olabilirsin
Ama içeriği iyi şeyler yiyince niye kilo yapsın ki?
Yapmaması lazım valla 🙄
Tabi cnm tatlilar hamurisleri goturmeyince kilo olmz:)

O değil de benim kalça kemikleri komple çok ağrıyor yav. Oturup kalkarken şekilden şekile giriyorum. Hayır bebem de en son tersti dönmeyecekse boşuna bu ağrılar kalçalarımı doğuma hazırlamasın 🥲
Onun için mi ağrıyor kalçan? 😯😯😯
Resmen mucizevi bi makine gibiyiz öyleyse 😯

Benim bi sabah içimde bi şeyler olmuştu
Bayağı büyük bi hareketlenme ama
O sabah dönmüş sanırım 😬

Onun için mi ağrıyor kalçan? 😯😯😯
Resmen mucizevi bi makine gibiyiz öyleyse 😯

Benim bi sabah içimde bi şeyler olmuştu
Bayağı büyük bi hareketlenme ama
O sabah dönmüş sanırım 😬
Hep bi tepişme halinde ama hala ben kasıklarımda mesaneme doğru hatta çok hareket hissediyorum dönmediğini düşünüyorum.

Çok değişik bi makinayız ya. Ilk önce kuyruk sokumu ağrıyodu. O zaten omurganın o kısmında artan baskında filan eyvallah da. Şimdi bu bi kaç gündür bacağın içten gövdeye birleştiği yerlerdeki kemikler ağrıyo bilmiyorum anlatabildim mi? Öyle işte 🥲

Hep bi tepişme halinde ama hala ben kasıklarımda mesaneme doğru hatta çok hareket hissediyorum dönmediğini düşünüyorum.

Çok değişik bi makinayız ya. Ilk önce kuyruk sokumu ağrıyodu. O zaten omurganın o kısmında artan baskında filan eyvallah da. Şimdi bu bi kaç gündür bacağın içten gövdeye birleştiği yerlerdeki kemikler ağrıyo bilmiyorum anlatabildim mi? Öyle işte 🥲
Mesanene vuruyorsa değiştirmemiş olabilir
Tersken benimki de sanki alttan çıkacakmış gibi rahim ağzına vuruyordu
Hiç hoş bi his değildi
Bi de midem çok ağrıyordu o zamanlar
Meğer kafası baskı yapıyormuş
Şimdi hepsi gitti onların

Doktoruna mı danışsan acaba?
Bilemedim ki hiç niye olur
Senin kontroller hep sık sık zaten
Yakında yine kesin gideceksindir 😬
Gidince sorarsın

En çok kilo alan benim heralde 13😏 nasıl aldıgımıda anlamıyorum sürekli ekleniyor ama evdeyim hareket yok yürüyüş yasak ondandır diye avutuyorum kendimi🙈

Arkadaş lohusalıkta niye kilo alıyoruz hala? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Benim tanıdığım düzenli emziren çoğu kişi resmen hamilelik öncesinden bile daha zayıf oldular 🙄
Sen almazsın çok kilo alan verir az alan alır 😝😝😝 süt yapsın diye homili gırtlak yersen 🤣🤣

Yok öyle yüklenen bikaç kişi tanıyorum
Onlar doğuma gittiği kilodan da fazla şu an 😬
O yolun sonu iyi değil yani 😬😬
Aynn öyle şekerim süt olsun diye tatlıya abanıyorlar sonra bn gebelikte bı kadar almadım diyorlar 🤣🤣

Arkadaslar geceleri sola yatmaya calisiyorum cok zorlaniyorum bazen uyandigimda dönmuste oluyorum 😁 gunduzleri uzanirken nasil yapiyorsunuz hic sirt ustu yatiyormusunuz...

Bnde 2 gündür kasıklarımı tepikliyor dedim pozisyon değişmiştir belki 🤔
Vücut kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor leğen kemiklerimi ne oluyor sanırım magnezyuma başladın mı
Bnm kasıklar ağrıyor özellikle uzandığımda

Arkadaslar geceleri sola yatmaya calisiyorum cok zorlaniyorum bazen uyandigimda dönmuste oluyorum 😁 gunduzleri uzanirken nasil yapiyorsunuz hic sirt ustu yatiyormusunuz...
Yatıyorum bn o kadar kasmamak lazım sol iyi ama arada mecburen pozisyon değiştiriyorum hep aynı yere yatmaktan sol tarafım ağrıyor bnm bn sağ sol sırt değiştire değiştire yatıyorum 🙈

Back