- 13 Ocak 2020
- 45.085
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.911
- 598
- 33
Ben de hep erimiş görüyorum anaları.Arkadaş lohusalıkta niye kilo alıyoruz hala?
Benim tanıdığım düzenli emziren çoğu kişi resmen hamilelik öncesinden bile daha zayıf oldular![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hep erimiş görüyorum anaları.Arkadaş lohusalıkta niye kilo alıyoruz hala?
Benim tanıdığım düzenli emziren çoğu kişi resmen hamilelik öncesinden bile daha zayıf oldular![]()
Emziriyorum illa sütüm artacak diye helva, hoşaf filan yenirse lohusa olmasak da kilo alırız zaten de normal beslenince kilo alınmıyordur sırf lohusayız diyeBen de hep erimiş görüyorum anaları.
Bence öyle yüklenenler bile kilo veriyo yav.Emziriyorum illa sütüm artacak diye helva, hoşaf filan yenirse lohusa olmasak da kilo alırız zaten de normal beslenince kilo alınmıyordur sırf lohusayız diye
Zaten emzirmek bayağı kalori yakan bir şey değil mi?![]()
Yok öyle yüklenen bikaç kişi tanıyorumBence öyle yüklenenler bile kilo veriyo yav.uykusuzluk yorgunluk filan. Ve evet bence çok kalori yakan bi şey. Net bilgim yok ama bence öyle
![]()
Şş bakmıyoruz onlaraaYok öyle yüklenen bikaç kişi tanıyorum
Onlar doğuma gittiği kilodan da fazla şu an
O yolun sonu iyi değil yani![]()
Di mi cok zayiflar alir belki ama istahi aciliyorsa. Ben surekli aldiklarimi vermistim hastaneden gelip tartilmistim hemen 5 kg zaten gittiArkadaş lohusalıkta niye kilo alıyoruz hala?
Yanlışlıkla ni şey olmaz sanıp onlara uymayalım diye söylüyorum cınımŞş bakmıyoruz onlaraa![]()
Yok yokDi mi cok zayiflar alir belki ama istahi aciliyorsa. Ben surekli aldiklarimi vermistim hastaneden gelip tartilmistim hemen 5 kg zaten gitti![]()
Tabi cnm tatlilar hamurisleri goturmeyince kilo olmz:)Yanlışlıkla ni şey olmaz sanıp onlara uymayalım diye söylüyorum cınım
Yok yok
Bence normal beslenince almıyorsundur
Sık yiyor olabilirsin
Ama içeriği iyi şeyler yiyince niye kilo yapsın ki?
Yapmaması lazım valla![]()
Onun için mi ağrıyor kalçan?O değil de benim kalça kemikleri komple çok ağrıyor yav. Oturup kalkarken şekilden şekile giriyorum. Hayır bebem de en son tersti dönmeyecekse boşuna bu ağrılar kalçalarımı doğuma hazırlamasın![]()
Hep bi tepişme halinde ama hala ben kasıklarımda mesaneme doğru hatta çok hareket hissediyorum dönmediğini düşünüyorum.Onun için mi ağrıyor kalçan?
Resmen mucizevi bi makine gibiyiz öyleyse
Benim bi sabah içimde bi şeyler olmuştu
Bayağı büyük bi hareketlenme ama
O sabah dönmüş sanırım![]()
Lohusayken veriliyor diye biliyorum ben ama ilk olduğu için bilemiyorum tabiBnm korkum lohusalık kıloları![]()
Mesanene vuruyorsa değiştirmemiş olabilirHep bi tepişme halinde ama hala ben kasıklarımda mesaneme doğru hatta çok hareket hissediyorum dönmediğini düşünüyorum.
Çok değişik bi makinayız ya. Ilk önce kuyruk sokumu ağrıyodu. O zaten omurganın o kısmında artan baskında filan eyvallah da. Şimdi bu bi kaç gündür bacağın içten gövdeye birleştiği yerlerdeki kemikler ağrıyo bilmiyorum anlatabildim mi? Öyle işte![]()
E o da bebek zaten kilo değilŞuana kadar toplamda 3 kg :)
Sen almazsın çok kilo alan verir az alan alırArkadaş lohusalıkta niye kilo alıyoruz hala?
Aynn öyle şekerim süt olsun diye tatlıya abanıyorlar sonra bn gebelikte bı kadar almadım diyorlarYok öyle yüklenen bikaç kişi tanıyorum
Onlar doğuma gittiği kilodan da fazla şu an
O yolun sonu iyi değil yani![]()
Bnde 2 gündür kasıklarımı tepikliyor dedim pozisyon değişmiştir belkiHep bi tepişme halinde ama hala ben kasıklarımda mesaneme doğru hatta çok hareket hissediyorum dönmediğini düşünüyorum.
Çok değişik bi makinayız ya. Ilk önce kuyruk sokumu ağrıyodu. O zaten omurganın o kısmında artan baskında filan eyvallah da. Şimdi bu bi kaç gündür bacağın içten gövdeye birleştiği yerlerdeki kemikler ağrıyo bilmiyorum anlatabildim mi? Öyle işte![]()
Yatıyorum bn o kadar kasmamak lazım sol iyi ama arada mecburen pozisyon değiştiriyorum hep aynı yere yatmaktan sol tarafım ağrıyor bnm bn sağ sol sırt değiştire değiştire yatıyorumArkadaslar geceleri sola yatmaya calisiyorum cok zorlaniyorum bazen uyandigimda dönmuste oluyorumgunduzleri uzanirken nasil yapiyorsunuz hic sirt ustu yatiyormusunuz...