- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Çok geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir bol bol dinlen stres yapmaKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz 1 haftadır süre gelen ara ara olan kasılmalarım vardı. Pazartesi doktora geldim nts ye bağladı çok az sancı çıktı rahim ağzı kapalı. Kasılma artmazsa 1 hafta sonra tekrar görelim dedi. Ama dün geceden beri ara ara kasılma ardından kasıklarda az az sancı hissettim. Kalça kemiğimede vurunca korktum. Sabah doktora geldik nts ye bağladılar 100 ile 150 arası sancılar çıkıyor. Rahim ağzı 1 cm açılmış. Ciğer geliştirici iğne yaptılar serum takıldı. Şuan daha iyiyim sancılar durdu. Ama korkuyorum. Doktor bu şekilde olup 3 cm açıklıkla gününü tamamlayan hastalarım var korkma dedi. Ama endişe duymamak elde değilki. Dua edin bana nolur. Zamanında geldin kuzum
allah yardımcın olsun canım sıkma üzme kendını zamanında sağ salim alırsın inşallah yavrunu kucağınaKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz 1 haftadır süre gelen ara ara olan kasılmalarım vardı. Pazartesi doktora geldim nts ye bağladı çok az sancı çıktı rahim ağzı kapalı. Kasılma artmazsa 1 hafta sonra tekrar görelim dedi. Ama dün geceden beri ara ara kasılma ardından kasıklarda az az sancı hissettim. Kalça kemiğimede vurunca korktum. Sabah doktora geldik nts ye bağladılar 100 ile 150 arası sancılar çıkıyor. Rahim ağzı 1 cm açılmış. Ciğer geliştirici iğne yaptılar serum takıldı. Şuan daha iyiyim sancılar durdu. Ama korkuyorum. Doktor bu şekilde olup 3 cm açıklıkla gününü tamamlayan hastalarım var korkma dedi. Ama endişe duymamak elde değilki. Dua edin bana nolur. Zamanında geldin kuzum
İnşallah hayırlısıyla zamanında bebeğini kucağına alırsınKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz 1 haftadır süre gelen ara ara olan kasılmalarım vardı. Pazartesi doktora geldim nts ye bağladı çok az sancı çıktı rahim ağzı kapalı. Kasılma artmazsa 1 hafta sonra tekrar görelim dedi. Ama dün geceden beri ara ara kasılma ardından kasıklarda az az sancı hissettim. Kalça kemiğimede vurunca korktum. Sabah doktora geldik nts ye bağladılar 100 ile 150 arası sancılar çıkıyor. Rahim ağzı 1 cm açılmış. Ciğer geliştirici iğne yaptılar serum takıldı. Şuan daha iyiyim sancılar durdu. Ama korkuyorum. Doktor bu şekilde olup 3 cm açıklıkla gününü tamamlayan hastalarım var korkma dedi. Ama endişe duymamak elde değilki. Dua edin bana nolur. Zamanında geldin kuzum
Canim hic korkma dr una guven ne derse yap insallah dogru önlemlerle vaktinde saglikla gelsin dualarimiz seninleKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz 1 haftadır süre gelen ara ara olan kasılmalarım vardı. Pazartesi doktora geldim nts ye bağladı çok az sancı çıktı rahim ağzı kapalı. Kasılma artmazsa 1 hafta sonra tekrar görelim dedi. Ama dün geceden beri ara ara kasılma ardından kasıklarda az az sancı hissettim. Kalça kemiğimede vurunca korktum. Sabah doktora geldik nts ye bağladılar 100 ile 150 arası sancılar çıkıyor. Rahim ağzı 1 cm açılmış. Ciğer geliştirici iğne yaptılar serum takıldı. Şuan daha iyiyim sancılar durdu. Ama korkuyorum. Doktor bu şekilde olup 3 cm açıklıkla gününü tamamlayan hastalarım var korkma dedi. Ama endişe duymamak elde değilki. Dua edin bana nolur. Zamanında geldin kuzum
Hastanede mi kalacaksin cnm insalllah olmaz bir dahaKızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun. İnş herşey yolunda ilerler şimdilik sancılar durduruldu. İnş yeniden başlamaz. Takip altındayım
Bugün kalacam cnm. Doktor riske atamam dedi.Hastanede mi kalacaksin cnm insalllah olmaz bir daha
Bebis nasil cnm bir de asagida fln birsey dedi mi doktorKızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun. İnş herşey yolunda ilerler şimdilik sancılar durduruldu. İnş yeniden başlamaz. Takip altındayım
Aynen daha iyi olur emin ellerde olursun cnm dinlen guzelceBugün kalacam cnm. Doktor riske atamam dedi.
Doktorun endişeside bu yönde cnm ztn. Baştan beri aşağıdaydı ztn. Baş doğum kanalına yakın dedi. Sezeryan olunca önceki doğum takibe aldı bugünBebis nasil cnm bir de asagida fln birsey dedi mi doktor
Anladim cnm bu durumda yatman mi gerekiyor doguma kdr nelere dikkat edecekmssnDoktorun endişeside bu yönde cnm ztn. Baştan beri aşağıdaydı ztn. Baş doğum kanalına yakın dedi. Sezeryan olunca önceki doğum takibe aldı bugün
Bol bol dinleneceksin dedi. Yürüyüş merdiven inip çıkmak yasak. Eğilmek çömelmek bağdaş kurup oturmak yasak. Tuvalette fazla ıkınmak yasak. Bitkisel ilaçlardan (kekik maydanoz nane gibi) uzak duracaksın dedi.Anladim cnm bu durumda yatman mi gerekiyor doguma kdr nelere dikkat edecekmssn
Cok az kaldi cnm bunlara dikkat edip hayirlisiyla vaktinde kucagina alacaksin insallah ilk bebisin kac haftalik dogum olduBol bol dinleneceksin dedi. Yürüyüş merdiven inip çıkmak yasak. Eğilmek çömelmek bağdaş kurup oturmak yasak. Tuvalette fazla ıkınmak yasak. Bitkisel ilaçlardan (kekik maydanoz nane gibi) uzak duracaksın dedi.
Özellikle çömelmek ve ıkınmak yasak defi cnm 1 cm açıklık var artarsa durduramayız dedi. Onun dışında bol bol şu içmem lazımmış. Rahimde açıklık var az az su kaybı olabilir Korkma dedi. Afedersin fal diye bacaklarına su akmadığı sürece korkma dedi. Ztn haftada 1 takibe alacaz seni biz dediAnladim cnm bu durumda yatman mi gerekiyor doguma kdr nelere dikkat edecekmssn
Gecmis olsun, zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebeğinKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz 1 haftadır süre gelen ara ara olan kasılmalarım vardı. Pazartesi doktora geldim nts ye bağladı çok az sancı çıktı rahim ağzı kapalı. Kasılma artmazsa 1 hafta sonra tekrar görelim dedi. Ama dün geceden beri ara ara kasılma ardından kasıklarda az az sancı hissettim. Kalça kemiğimede vurunca korktum. Sabah doktora geldik nts ye bağladılar 100 ile 150 arası sancılar çıkıyor. Rahim ağzı 1 cm açılmış. Ciğer geliştirici iğne yaptılar serum takıldı. Şuan daha iyiyim sancılar durdu. Ama korkuyorum. Doktor bu şekilde olup 3 cm açıklıkla gününü tamamlayan hastalarım var korkma dedi. Ama endişe duymamak elde değilki. Dua edin bana nolur. Zamanında geldin kuzum
Eve cikinca cok dikkat edersin cnm haftada bir de takip olacagi icin icin rahat ederÖzellikle çömelmek ve ıkınmak yasak defi cnm 1 cm açıklık var artarsa durduramayız dedi. Onun dışında bol bol şu içmem lazımmış. Rahimde açıklık var az az su kaybı olabilir Korkma dedi. Afedersin fal diye bacaklarına su akmadığı sürece korkma dedi. Ztn haftada 1 takibe alacaz seni biz dedi
Benim 3.gebelik cnm. İlki 34+6 da doğdu normal doğumla. İkinci. 37+2 de sezeryan la doğdu.Cok az kaldi cnm bunlara dikkat edip hayirlisiyla vaktinde kucagina alacaksin insallah ilk bebisin kac haftalik dogum oldu
Masallah bu da oyle vaktinde gelcek insallahBenim 3.gebelik cnm. İlki 34+6 da doğdu normal doğumla. İkinci. 37+2 de sezeryan la doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?