2021 Aralık Anneleri

Böyle acil durumlarda hamilelere bile işlem yapılabiliyor canım. Dişinin o şekilde kalması, çekilmesinden daha tehlikeli olabilir bebek açısından. İlle de işlem yapacak diyemem ama direk bir diş hekimine görünmen şart diye düşünüyorum. Zaten doktor senin hamile olduğunu öğrenince ona göre muamele yapar sana
Gittim canım . Ama doktor almadı . 3-6 ay arası olsaydın alırdık.ama şuan 3.tremester a girdiğin için sorun olabilir erken doğum için bu yüzden sen yine de istiyosan izin kağıdını kadın doğumdan al gel dedi , bende hicbisey yaptıramadan çıktım :(

Gittim canım . Ama doktor almadı . 3-6 ay arası olsaydın alırdık.ama şuan 3.tremester a girdiğin için sorun olabilir erken doğum için bu yüzden sen yine de istiyosan izin kağıdını kadın doğumdan al gel dedi , bende hicbisey yaptıramadan çıktım :KK43:
Kadin dogum doktorun ne diyor cnm:(nasil dayanacaksin agriya

Kadin dogum doktorun ne diyor cnm:KK43:nasil dayanacaksin agriya
Onu aradım giderken o çektir dedi ama diş hekimi 28.haftada olduğumu duyunca açık açık 3.tremesterda olmasaydın cekerdik ama sorun olma ihtimali var Allah korusun dedi .. izin kağıdı ile çektirmek istersen cektir dedi bende napacağımı şaşırdım geri geldim o değil hicbisey yiyemiyorum nasıl dayanacam 2 ay bilmiyorum inan

Kızlar dün kendi özeldeki doktoruma gittim bebek haftasyla uyumlu dedi ama ölçüm yaparken kolu yada bacağıydı 28. Haftada çıktı şuan 29. Haftadayım. Dr sordum o niye öyle diye herşey aynı düzen olmaz sorun yok normal dedi. Bugun de başka bişey için devlet hastanesine gttim doktor baktı bugun 29+2 ama cihazda 28+6 çıktı. Böyle sorunla karşılaşan oldu mu

Çok normal canım bazen bazı ölçüler önde bazı ölçüler geride çıkıyor. Benimde hep öyleydi sorun yoktu. Ama son kontrolümde göbek çevresi 10 gün geri çıktı. Bu çok fazla 😔😥 bebiş kaç kilo çıktı

Onu aradım giderken o çektir dedi ama diş hekimi 28.haftada olduğumu duyunca açık açık 3.tremesterda olmasaydın cekerdik ama sorun olma ihtimali var Allah korusun dedi .. izin kağıdı ile çektirmek istersen cektir dedi bende napacağımı şaşırdım geri geldim o değil hicbisey yiyemiyorum nasıl dayanacam 2 ay bilmiyorum inan
Dis agrisi acil bir durumdur bence doktoruna tekrar sor bir sorun olur mu riski var mi dayanamiyorum boyle dedi disci diye:s riskleri varsa solesin ama Allahin izniyle birsey olmaz diye dusunuyorum cnm ins

Çok normal canım bazen bazı ölçüler önde bazı ölçüler geride çıkıyor. Benimde hep öyleydi sorun yoktu. Ama son kontrolümde göbek çevresi 10 gün geri çıktı. Bu çok fazla 😔😥 bebiş kaç kilo çıktı
Ne zaman gitcen canm tekrar olcum yapana gore de degisiyor merk etme bir arkdsm da oyle çıkmış kilosu iyidi onun da 2 haftada bir gel demis kontrole daha iyi sık olmasi. Benm nasil acaba merk edyrm insallah buyumustur minikler:)

1249 çıktı canm . İnşallah daha iyi olur hepimiz için

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı ? Ve özel hastanede. Benim bildiğim devlet karşılıyor ama özel hastanede nasıl bir prosedür izleniyor bilgisi olan paylaşabilir mi teşekkür ederim.
Canım ben perşembe gidicem devletten randevu aldım giden arkadaşıma sordum eşinin ve senin kan grubunun yazdığı aşı kartı ve ya ehliyet gerekiyormuş öyle vuruyorlarmış

Ne zaman gitcen canm tekrar olcum yapana gore de degisiyor merk etme bir arkdsm da oyle çıkmış kilosu iyidi onun da 2 haftada bir gel demis kontrole daha iyi sık olmasi. Benm nasil acaba merk edyrm insallah buyumustur minikler:)

Geçen hafta gitmiştim 3 hafta üst üste takip edicem gelişimini dedi. Perşembe tekrar gidicem bakalım.
1249 çıktı canm . İnşallah daha iyi olur hepimiz için
Oy maşallah çok güzel.

Dis agrisi acil bir durumdur bence doktoruna tekrar sor bir sorun olur mu riski var mi dayanamiyorum boyle dedi disci diye:s riskleri varsa solesin ama Allahin izniyle birsey olmaz diye dusunuyorum cnm ins
Bilmiyorum canım doktorum çektir dedi ama disciler biliyor dedi napacagini ama dicsi de onay vermedi resmen adam Allah'a dua ediyorum 2 ay daha sabredeyim ağrı filan olmadan geçsin sonra hemen doğum sonrası 10 gün içinde gider çektiririm

Bilmiyorum canım doktorum çektir dedi ama disciler biliyor dedi napacagini ama dicsi de onay vermedi resmen adam Allah'a dua ediyorum 2 ay daha sabredeyim ağrı filan olmadan geçsin sonra hemen doğum sonrası 10 gün içinde gider çektiririm
Ben ilk hamileliğimde dolgu yaptırmıştım. ikinci trimesterdeydim ama dişçi bendende izin kağıdı istedi. Bende kadın doğumcumdan yazı alıp yaptırdım dişlerimi. Bence kadın doğumcunla tekrar görüş söyle izin kağıdı istediklerini.

Ben ilk hamileliğimde dolgu yaptırmıştım. ikinci trimesterdeydim ama dişçi bendende izin kağıdı istedi. Bende kadın doğumcumdan yazı alıp yaptırdım dişlerimi. Bence kadın doğumcunla tekrar görüş söyle izin kağıdı istediklerini.
Benimki cekilmelik canım hiç gideri yok dolgu vs değil çünkü diş yok kökü içinde ,discinin kendisi 3.tremester sıkıntılı bizim için deyince ister istemez korktum kendisi 3-6 arasında olsaydın iyiydi dedi ama şuan çekmiyoruz vs dedi çokta çektirmek istiyosan kağıdı alıp diş fakültesine gidebilirsin dedi

Cnm ben bugun kan uyusmazligi icin gittim doktorum ilk test yapti ve sonuc negatif cikti.. eger pozitif ciksaydi hemen uyusmazlik ignesi yapilcakti.. negatif ciktigi icin dogumdan hemen sonra bebegin kan grubuna gore tekrar degerlendirilcek.. yani kisaca ilk once test yapiliyormus..
Bana da test yapıldı. Bende tam tersi biliyordum eğer sonuç negatif ise o zaman aşı yapılıyormuş. Yarın doktor ile planlayacakmisiz bakalim

Back