İnan çok kötüyüm kırık tamamiyle kök kaldı diş yok,ağrı şuan evet az ama ağzımda kırık olan dişin bulunduğu yerde bir ağırlık ve metal tar var korkuyorum. Doktoruma sordum cektirebilirsin yazı alıp dedi ama endişeleniyorum yani çünkü bu diş kökü var sadece içinde kalnBn kanal yaptırmıştım oğlumda dişçi ne diyor ona göre bereket et bence
Degil cnm bende girdim nst ye cok agrim oldugu icim.. idrar yolu enfeksiyonu cikti baya banada antibiyotik magnezyum verdi doktorum.. suan en onemlisi o enfeksiyonun gecmesi lazimNstde hafif kasılma çıktı idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik bi de magnezyum iç bugün yarın tekrar nst bAktır dedi
Kötü bi şey mi acaba?
Ay iyi bari yaDegil cnm bende girdim nst ye cok agrim oldugu icim.. idrar yolu enfeksiyonu cikti baya banada antibiyotik magnezyum verdi doktorum.. suan en onemlisi o enfeksiyonun gecmesi lazim
Yok yok benimki de normal üstü hiç durmuyor her dakika hissediyorumBenim yediğimle beslenebiliyorsa ne mutlu banaAçlıktan yapmiyordur dimi Normal üstü sürekli bir hareket olduğu için tedirgin oldum aslında, yoksa hareketli iyidir evet.
Benim gün içinde 2-3 kere patlayacak gibi oluyor aynı bahsettiğiniz gibiBenim yatmaya yakin oluyor. Sabah kalınca geçiyor. Ama dün gerginlikten patlayacak gibiydi cok rahatsız oldum.
Oooo bendeki felaket öksüremiyordum acıdan agridan o derece ..Ay iyi bari ya
Korktum bi an
Neyse oluyor demek ki hafif kasılma doğurmadan da
Ben aslında gaz sancısı dışında biöşey hissetmiyorumOooo bendeki felaket öksüremiyordum acıdan agridan o derece ..
Kızlar dün kendi özeldeki doktoruma gittim bebek haftasyla uyumlu dedi ama ölçüm yaparken kolu yada bacağıydı 28. Haftada çıktı şuan 29. Haftadayım. Dr sordum o niye öyle diye herşey aynı düzen olmaz sorun yok normal dedi. Bugun de başka bişey için devlet hastanesine gttim doktor baktı bugun 29+2 ama cihazda 28+6 çıktı. Böyle sorunla karşılaşan oldu mu
Teşekkür ederimBenim de 28+4 kontrolünde bacak boyu 27+6 ile uyumlu idi ki diğer ölçüler hep 29+1 filan olağan şeyler mm ölçümler sonuçta kötü bişey olsa doktor söylerdi merak etme
Tuvaletten çıkıyorum elimi yıkarken tekrar geliyor abartısız.Daha da artacak bu sık idrar olayı diyorlar
İdare et dicem yan etki bişi olur diyemiyorum. Valla bn 10 yık önce yaptırdım bak doktorum beni uyardı ağrısının enfeksiyonun bebeğe daha çok zararı oluyormuş. Tercih senin doktorun izin vermiş. Daha bişe demek de olmaz ama yine de sen bilirsinİnan çok kötüyüm kırık tamamiyle kök kaldı diş yok,ağrı şuan evet az ama ağzımda kırık olan dişin bulunduğu yerde bir ağırlık ve metal tar var korkuyorum. Doktoruma sordum cektirebilirsin yazı alıp dedi ama endişeleniyorum yani çünkü bu diş kökü var sadece içinde kaln
Sen sancı da çeksen anlamıcan demekBen aslında gaz sancısı dışında biöşey hissetmiyorum
Ama sanki taş gibi ağır geliyor karnım bazen
O oluyor cnm nefes alamicak derecede taş gibi hissediyorum karnimi..yururken hareket ederken yirtilicak gibi oluyor sanki.. ama bunlar sanirim fazla yedigim zaman da oluyor benim siskinlik ve gaz la oluyorBen aslında gaz sancısı dışında biöşey hissetmiyorum
Ama sanki taş gibi ağır geliyor karnım bazen
Böyle acil durumlarda hamilelere bile işlem yapılabiliyor canım. Dişinin o şekilde kalması, çekilmesinden daha tehlikeli olabilir bebek açısından. İlle de işlem yapacak diyemem ama direk bir diş hekimine görünmen şart diye düşünüyorum. Zaten doktor senin hamile olduğunu öğrenince ona göre muamele yapar sanaKızlar lütfen yardımcı olmanızı isterim etrafında dişçi bir yakını vs olup yahut kendi başına gelen var mı ? Yaklaşık 20 gün önce covid olmuştum ve o hafta dişimin yarısı kırıldı bu kadar kötü değildi idare ederim sandım ama son 3 gündür cok kötüyüm ağrı sol tarafıma tamamiyle vurmuş durumda ve metalik bir tat hissediyorum . Sizce ne yapmalıyım yani böyle 2 ay zannetmiyorum kalsın kaldı ki bir dişim daha çürüdü bu süreçte . Acaba cektirsem sorun olur mu
Napcaz ya surekli degil ama sanki bebek hareketlerinde ayagiyla asagiya vuruyor gibi hissedyrm sonra çişTuv
Tuvaletten çıkıyorum elimi yıkarken tekrar geliyor abartısız.
Acaba senin kızın ayakları aşagıda mı tepikliyor seniNapcaz ya surekli degil ama sanki bebek hareketlerinde ayagiyla asagiya vuruyor gibi hissedyrm sonra çiş
Surekli olmasa da asagida galiba ya bakalim cuma gidcgm ne dicek en son top gibi duruyordu gobek ve cevresindeAcaba senin kızın ayakları aşagıda mı tepikliyor senibnm hala yan pozisyon değişmedi
Bazen öyle de oluyo. Büyüdükçe baskı artıyor. Ama ben hamile değilken de çok sık giderdimNapcaz ya surekli degil ama sanki bebek hareketlerinde ayagiyla asagiya vuruyor gibi hissedyrm sonra çiş
Evet pozisyon değişiyormuşSurekli olmasa da asagida galiba ya bakalim cuma gidcgm ne dicek en son top gibi duruyordu gobek ve cevresindedogum pozisyonu alanlar varmis
Bugün ebeye öyle dedim zatenSen sancı da çeksen anlamıcan demek
Bana da 2 gündür oluyorO oluyor cnm nefes alamicak derecede taş gibi hissediyorum karnimi..yururken hareket ederken yirtilicak gibi oluyor sanki.. ama bunlar sanirim fazla yedigim zaman da oluyor benim siskinlik ve gaz la oluyor
Ben de biraz oyleydim ama bir kac kat arttiBazen öyle de oluyo. Büyüdükçe baskı artıyor. Ama ben hamile değilken de çok sık giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?