2021 Aralık Anneleri

Bn kanal yaptırmıştım oğlumda dişçi ne diyor ona göre bereket et bence
İnan çok kötüyüm kırık tamamiyle kök kaldı diş yok,ağrı şuan evet az ama ağzımda kırık olan dişin bulunduğu yerde bir ağırlık ve metal tar var korkuyorum. Doktoruma sordum cektirebilirsin yazı alıp dedi ama endişeleniyorum yani çünkü bu diş kökü var sadece içinde kaln

Nstde hafif kasılma çıktı idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik bi de magnezyum iç bugün yarın tekrar nst bAktır dedi

Kötü bi şey mi acaba?
Degil cnm bende girdim nst ye cok agrim oldugu icim.. idrar yolu enfeksiyonu cikti baya banada antibiyotik magnezyum verdi doktorum.. suan en onemlisi o enfeksiyonun gecmesi lazim

Benim yediğimle beslenebiliyorsa ne mutlu bana Açlıktan yapmiyordur dimi Normal üstü sürekli bir hareket olduğu için tedirgin oldum aslında, yoksa hareketli iyidir evet.
Yok yok benimki de normal üstü hiç durmuyor her dakika hissediyorum artık göbeğimden çıkacak gibi oluyor hareketlerinin hepsi dışardan gözüküyor
Benim yatmaya yakin oluyor. Sabah kalınca geçiyor. Ama dün gerginlikten patlayacak gibiydi cok rahatsız oldum.
Benim gün içinde 2-3 kere patlayacak gibi oluyor aynı bahsettiğiniz gibi

Benim de 28+4 kontrolünde bacak boyu 27+6 ile uyumlu idi ki diğer ölçüler hep 29+1 filan olağan şeyler mm ölçümler sonuçta kötü bişey olsa doktor söylerdi merak etme

Benim de 28+4 kontrolünde bacak boyu 27+6 ile uyumlu idi ki diğer ölçüler hep 29+1 filan olağan şeyler mm ölçümler sonuçta kötü bişey olsa doktor söylerdi merak etme
Teşekkür ederim

İdare et dicem yan etki bişi olur diyemiyorum. Valla bn 10 yık önce yaptırdım bak doktorum beni uyardı ağrısının enfeksiyonun bebeğe daha çok zararı oluyormuş. Tercih senin doktorun izin vermiş. Daha bişe demek de olmaz ama yine de sen bilirsin

Ben aslında gaz sancısı dışında biöşey hissetmiyorum
Ama sanki taş gibi ağır geliyor karnım bazen
O oluyor cnm nefes alamicak derecede taş gibi hissediyorum karnimi..yururken hareket ederken yirtilicak gibi oluyor sanki.. ama bunlar sanirim fazla yedigim zaman da oluyor benim siskinlik ve gaz la oluyor

Böyle acil durumlarda hamilelere bile işlem yapılabiliyor canım. Dişinin o şekilde kalması, çekilmesinden daha tehlikeli olabilir bebek açısından. İlle de işlem yapacak diyemem ama direk bir diş hekimine görünmen şart diye düşünüyorum. Zaten doktor senin hamile olduğunu öğrenince ona göre muamele yapar sana

Sen sancı da çeksen anlamıcan demek
Bugün ebeye öyle dedim zaten
Karnımda gaz sancısı var ama daha önce hiç doğum yapmadım nasıl başlıyor onu da bilmiyorum dedim
O oluyor cnm nefes alamicak derecede taş gibi hissediyorum karnimi..yururken hareket ederken yirtilicak gibi oluyor sanki.. ama bunlar sanirim fazla yedigim zaman da oluyor benim siskinlik ve gaz la oluyor
Bana da 2 gündür oluyor
Şimdi bugün dinleneceğim iyice bakalım haftaya nasıl olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…