- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Yaaa çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer evet gebelikte çok oluyormuşBende de hemoroid oldu. Dogumdan sonra gecer dedi doktor basinctan da olabiliyormus
İnsallah canimYaaa çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer evet gebelikte çok oluyormuş
Bn aylık rutin tahliller yaptırıyorum ya onda az bakteri çıktı dahiliye gerek görmedi Kadın doğumcu tek dozluk ilaçtan verdi akıntı var diye de fitil verdiAynen benimde öyleydi canım ENFEKSİYON çıktı ilaç kullanıyorum. Biri 5 günde biter sabah akşam. Diğeri de toz bir defalık gece kullanılıyor
Ayy İnş. Sağ sağlim zamanında doğuralım İnşBn aylık rutin tahliller yaptırıyorum ya onda az bakteri çıktı dahiliye gerek görmedi Kadın doğumcu tek dozluk ilaçtan verdi akıntı var diye de fitil verdi
Aman ya hasta olmayalım
Güle güle kullansın cimcimeEmzik zincirimiz geldi. Çok tatlı değil de ne
Amin insallahGüle güle kullansın cimcime
Geçmesi için doğumu mu beklicez yaniBende de hemoroid oldu. Dogumdan sonra gecer dedi doktor basinctan da olabiliyormus
Bnm geçen hafta Harelet etmedi 1 günKızlar bebeleriniz nasıl hareketli mi ? 27 ve + larında ?
Zaman aman baya hareketli zaman zaman durgun ya da az hareketli senin nasil cnmKızlar bebeleriniz nasıl hareketli mi ? 27 ve + larında ?
Gece sola yatinca ya da sirt üstü tik rik vurdugunu hissedyrmBnm geçen hafta Harelet etmedi 1 gün
Ama bnm plesenta önde olduğu için sert hareketleri hissediyorum hafifleri hissetmiyorum. Hatta dr gittim korktum nst filan bağlandı şükür sancı kasılma yoktu doktorum çok hareketsiz kalırsa bi şekerine baktır dedi senin bakıldı mı. Ama ara ara hareketsiz oluyorlar gece daha çok hareketli ve uzanırken. Senin ki hareketsiz mi
Evet gece daha çokGece sola yatinca ya da sirt üstü tik rik vurdugunu hissedyrm
Ay bebis asagidami acaba gobek altinda da baya hissediyorum dalgalanmaEvet gece daha çok
Olabilir bnm göbek deliği etrafında çünkü geçen nst bağlamdı kalp atış yerini dr gösterdi söyle buraya bağlasınlar dedi göbek deliğinin hmn yanıydıAy bebis asagidami acaba gobek altinda da baya hissediyorum dalgalanma
Dogrudur cnm muayene gtsem de rahatlasmOlabilir bnm göbek deliği etrafında çünkü geçen nst bağlamdı kalp atış yerini dr gösterdi söyle buraya bağlasınlar dedi göbek deliğinin hmn yanıydı
Git canım için rahatlasın Allah’ın izniyle bişey yokturDogrudur cnm muayene gtsem de rahatlasm
Amin cnm insallah sorunsuz devam eder hepimizGit canım için rahatlasın Allah’ın izniyle bişey yoktur
Yok kuzum son günlerde aşırı hareketli normalde günde birkaç kere hissederken şimdi saatte bir hissetmem garibime gittiBnm geçen hafta Harelet etmedi 1 gün
Ama bnm plesenta önde olduğu için sert hareketleri hissediyorum hafifleri hissetmiyorum. Hatta dr gittim korktum nst filan bağlandı şükür sancı kasılma yoktu doktorum çok hareketsiz kalırsa bi şekerine baktır dedi senin bakıldı mı. Ama ara ara hareketsiz oluyorlar gece daha çok hareketli ve uzanırken. Senin ki hareketsiz mi
Son günlerde bayağı arttı hareketi canım bu yüzden merak ettim normal de çok sakindiZaman aman baya hareketli zaman zaman durgun ya da az hareketli senin nasil cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?