2021 Aralık Anneleri

Kızlarrrrr bebek arabası ve anakucağı alan oldumu öneri bekliyorum ben henüz gidip bakmadım bunlara

Kızlarrrrr bebek arabası ve anakucağı alan oldumu öneri bekliyorum ben henüz gidip bakmadım bunlara
Diğer konu da bi çok öneri sunuldu orası daha faydalı olacaktır bnce ama burada da öneri sunulur tabikiii

Bu dönemler olu
Sagol cnm benim. Ya birsey soracagim ozellikle yattigimda saat basi wc gitmek normalmidir:s yanma fln yok ama
Bu dönemlerde olur sık sık idrara çıkma
Ama olmadı bi tahlil ver bak
Bnde öyle yok çıkıyorum ama saat başı değil geçen tahlil verdim yanma bişi yok bakteri çıktı dr ilaç verdi ilerlemesin diye

Ben de saglik ocagina gidecektim bi hafta icinde aynen hic belli olmaz bakilsin bakalm

Ben Kanz X-Go Plus aldım canım. Hem oturma ünitesi hem de anakucağı var içinde. Kolay katlanması ve oturma ünitesi üzerindeyken hangi tarafa dönük olursa olsun yön değiştirmek zorunda kalmadan kapanması ve kapanınca epey küçülmesi beni cezbetti. Travel sistem bir araba ama öyle hantal travel sistemler gibi değil.

Kizlar cok sık odrara gitmeyi sordum doktora yanma fln yok dedim usg de bakalim bebek asagidami diye dedi gidecegm en kisa zamanda icim rahat etsn
Canım sen sabah yazdın ama sen yine de 1 saatte bir gidiyosun ben 10 dk da bir sıkışıyorum en az idrar miktarı 1.2 damla da düşün . Benim haftaya kontrolüm haftaya giderim muhtemelen

Canım sen sabah yazdın ama sen yine de 1 saatte bir gidiyosun ben 10 dk da bir sıkışıyorum en az idrar miktarı 1.2 damla da düşün . Benim haftaya kontrolüm haftaya giderim muhtemelen
Senin ki daha çok enfeksiyona benziyor dikkat et canım

Kizlar cok sık odrara gitmeyi sordum doktora yanma fln yok dedim usg de bakalim bebek asagidami diye dedi gidecegm en kisa zamanda icim rahat etsn
İyi yapmışsın canım git için de rahat etsin
Bnm de bugün akşam üstü birden boğwz ağrısı başladı uffff bnm boğaz da ağır geçiyor yarın tetanoz olcam napcan bilmiyorum oğlumda hapşırıp tıksırıyor

Ben de sık çıkıyorum idrara ama suyu çok içtiğim de olabilir bilemedim enfeksiyon olsa yanma ağrı vs de olurdu sanırım. O değil de bende hemoroid oluştu hem de birden bire bi günde çıktı öyle kabız falan da değildim ama napicam bilmiyorum

Bende de hemoroid oldu. Dogumdan sonra gecer dedi doktor basinctan da olabiliyormus

İnşallah olmaz bi daha. O zmn gebelikte bunlar maalesef normal oluyor yani herşey normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…