Diğer konu da bi çok öneri sunuldu orası daha faydalı olacaktır bnceKızlarrrrr bebek arabası ve anakucağı alan oldumu öneri bekliyorum ben henüz gidip bakmadım bunlara
Sagol cnm benim. Ya birsey soracagim ozellikle yattigimda saat basi wc gitmek normalmidir:s yanma fln yok amaGeçmiş olsun canım
Bu dönemlerde olur sık sık idrara çıkmaSagol cnm benim. Ya birsey soracagim ozellikle yattigimda saat basi wc gitmek normalmidir:s yanma fln yok ama
Ben de saglik ocagina gidecektim bi hafta icinde aynen hic belli olmaz bakilsin bakalmBu dönemler olu
Bu dönemlerde olur sık sık idrara çıkma
Ama olmadı bi tahlil ver bak
Bnde öyle yok çıkıyorum ama saat başı değil geçen tahlil verdim yanma bişi yok bakteri çıktı dr ilaç verdi ilerlemesin diye
Bende bugün aynı durumdayım canım. Hiç halim yok aşırı boğaz ağrısı ve burnun yanıyorGunaydin hamilelikte 3. Kez nezle gibi birsey oldum yaahava degisimi sanrm dikkat edin
Gecmis olsun cnm Ben de oleyim sapir sapir akiyo agzim burnum da parol ictim bi de ihlamur fln:s insallah gecer bir an onceBende bugün aynı durumdayım canım. Hiç halim yok aşırı boğaz ağrısı ve burnun yanıyor
Ben Kanz X-Go Plus aldım canım. Hem oturma ünitesi hem de anakucağı var içinde. Kolay katlanması ve oturma ünitesi üzerindeyken hangi tarafa dönük olursa olsun yön değiştirmek zorunda kalmadan kapanması ve kapanınca epey küçülmesi beni cezbetti. Travel sistem bir araba ama öyle hantal travel sistemler gibi değil.Kızlarrrrr bebek arabası ve anakucağı alan oldumu öneri bekliyorum ben henüz gidip bakmadım bunlara
Canım sen sabah yazdın ama sen yine de 1 saatte bir gidiyosun ben 10 dk da bir sıkışıyorum en az idrar miktarı 1.2 damla da düşün . Benim haftaya kontrolüm haftaya giderim muhtemelenKizlar cok sık odrara gitmeyi sordum doktora yanma fln yok dedim usg de bakalim bebek asagidami diye dedi gidecegm en kisa zamanda icim rahat etsn
Senin ki daha çok enfeksiyona benziyor dikkat et canımCanım sen sabah yazdın ama sen yine de 1 saatte bir gidiyosun ben 10 dk da bir sıkışıyorum en az idrar miktarı 1.2 damla da düşün . Benim haftaya kontrolüm haftaya giderim muhtemelen
İyi yapmışsın canım git için de rahat etsinKizlar cok sık odrara gitmeyi sordum doktora yanma fln yok dedim usg de bakalim bebek asagidami diye dedi gidecegm en kisa zamanda icim rahat etsn
İnş canım yaa. Bu durumda daha kötüGecmis olsun cnm Ben de oleyim sapir sapir akiyo agzim burnum da parol ictim bi de ihlamur fln:s insallah gecer bir an once
Aynen benimde öyleydi canım ENFEKSİYON çıktı ilaç kullanıyorum. Biri 5 günde biter sabah akşam. Diğeri de toz bir defalık gece kullanılıyorSenin ki daha çok enfeksiyona benziyor dikkat et canım
Biz bagi aldık, tek tuşla kapanıyor travel sistem vs, hemde hafif (bagi nano fold gold rose)Kızlarrrrr bebek arabası ve anakucağı alan oldumu öneri bekliyorum ben henüz gidip bakmadım bunlara
Gitmelisin canim bu aylarda cok sık gitmeyi pek istemiyor doktorlar.Kizlar cok sık odrara gitmeyi sordum doktora yanma fln yok dedim usg de bakalim bebek asagidami diye dedi gidecegm en kisa zamanda icim rahat etsn
Canım 2 ay önce enfeksiyon vardı şaşe ile antibiyotik kullandım geçti ama o zaman ağrım da vardı ve idrara çıkarken zorlanıyodum şimdi öyle bi durumum yok ama şu çok içiyorum günlük 4 lt sanırım sudan ötürüSenin ki daha çok enfeksiyona benziyor dikkat et canım
Bende de hemoroid oldu. Dogumdan sonra gecer dedi doktor basinctan da olabiliyormusBen de sık çıkıyorum idrara ama suyu çok içtiğim de olabilir bilemedimenfeksiyon olsa yanma ağrı vs de olurdu sanırım. O değil de bende hemoroid oluştu hem de birden bire bi günde çıktı öyle kabız falan da değildim ama napicam bilmiyorum
İnşallah olmaz bi daha. O zmn gebelikte bunlar maalesef normal oluyorCanım 2 ay önce enfeksiyon vardı şaşe ile antibiyotik kullandım geçti ama o zaman ağrım da vardı ve idrara çıkarken zorlanıyodum şimdi öyle bi durumum yok ama şu çok içiyorum günlük 4 lt sanırım sudan ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?