2021 Aralık Anneleri

Coraspirini artık çoğu doktor sıkıntısı olmayan gebelere bile veriyor. Coraspirin sayesinde kan akışı bebeğe daha kolay oluyor ve kolay besleniyor bebek. Bence doktorunuzu dinleyin preeklemsi gibi kötü şeyler yaşamak zorunda kalmayalım bilinçli olalım canım anneler

O
O bana da bir iki defa oldu. Doktor bebişin büyümesine, doğal olarak rahmin genişlemesine bağladı. Çok normalmiş. Rahat ol.

1 saat once cok cok afedersiniz pembe kan.gibi bise gordum doktorumu aradim hemen fakulteye git yatirirlar erken dogum olacak muhtemelen dedi...fakulteye geldim ultrasonda bakti bebek sukurler olsun iyi kanama gorunmuyor dedi ama hala damla damla oluyor test vs aldilar sonucu bekliyoruz basindan boyle bise gecen oldumu

Açıklık filan var dediler mi?

Merhaba canım ben varım. Detaylida çıktı benimde. Ecoprin kullanıyorum aynı şey sanırım coraspin gibi. Korkcak bişey yok bence ilk çocuğumda kilosu az doğmuştu o zaman bu olay anlasilmadi bunda da aynısı olabilir dedi doktor. Normalden daha sık takip ediliyorum. Tuzsuz ye hergun tansiyonunu kontrol et dedi.

Rabbim yardım etsin. Her şey yoluna girer inşallah. Yorum yaptılar mı? Takibe mi aldılar?
Aminnnnnn insallahhhhhh tAkibe aldi daha once hic fakulteye gelmemistim kan grubu vs testi istedi onlarin yaomasi gerekiyormus ehliyeti kabul etmedi kan uyusmazligi var bizde... kan uyusmazlgi ignesini 8.hafta olmustum yine kanamadan dolayi simdi o tekrar olacak bide bebegin cigerleri gelismesi icin igne olacak

Dualarım seninle. Sen bizi habersiz bırakma yaz mutlaka buraya.

Ben de haber bekliyorum. İnşallah hersey yoluna girer kanaman da durur. Dualarım seninle

Cok gecmis olsun canim hayirli haberlerini bekliyoruz bir sıkıntı olmaz insallah

Dualarımız seninle

Merhaba, ben de bu hafta idari izne ayrıldım. Bana eğitim ödeneği yattı, geri ödeyip ödemeyeceğimi sordum, geri vermeyecekmişim. Sebebini fiilen dönem başında göreve başlamış olmam şeklinde açıkladılar. Evet bence de saçma uygulama.

Çok geçmiş olsun inşallah zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın.

Allah yardımcınız olsun Dualarımız seninle hayırlısıyla zamanında gerçekleşecek bir doğum olsun inşallah

Çok gecmis olsun. İnsallah zamaninda dogar minnos

Geçmiş olsun gelişme var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…