• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar hiç iyi değilim . Oturduğum yerde şuan çalışıyorum size yazarken ve çok canım acıdı çok korktum .ilkkez bikini bölgeme kasığıma aniden çekilme gibi bir kıramp girdi saniyelik ama canımdan can gitti ve hiç hareket etmedim o anda . Bişey olmamıştır demi ilkkez benim başıma böyle bişey geldi

Kızlar hiç iyi değilim . Oturduğum yerde şuan çalışıyorum size yazarken ve çok canım acıdı çok korktum .ilkkez bikini bölgeme kasığıma aniden çekilme gibi bir kıramp girdi saniyelik ama canımdan can gitti ve hiç hareket etmedim o anda . Bişey olmamıştır demi ilkkez benim başıma böyle bişey geldi
Normal canim

Bende de 1,2 defa oldu hareket etmeden yattım geçti kendiliğinden...

Anladım canim bende zaten korkumdan hareket iyi ki etmemişim 🙏🏻 çok teşekkür ederim cevap için netten baktım magnezyum eksikliği nedeniyle oluyomus magnezyum takviyesi alıyorum ama anlamadım

Bende enfeksiyon vardı ondandır diye düşünmüştüm ama o kasılma olduğunda hemen magnezyum içmiştim.. sonrasında geçti zaten... Ama ara ara ufak ufak oluyor bende oda normaldir diye düşünüyorum.

Bende enfeksiyon vardı ondandır diye düşünmüştüm ama o kasılma olduğunda hemen magnezyum içmiştim.. sonrasında geçti zaten... Ama ara ara ufak ufak oluyor bende oda normaldir diye düşünüyorum.
Düzenli şekilde magnezyum alıyorum ilkkez olunca çok korktum içim geçti resmen . Sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun inşallah

J jijikalp Biraz gec oldu kusura bakma cnm..
Elinde olan varsa kontrol etsin diye de atiyorum goruntuleri..belli mi olur benimkide sahte cikar bide 🤣

Eklentiler

• 20210915_183029.jpg
    20210915_183029.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 20210915_182957.jpg
    20210915_182957.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 27
Back