- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bana da bir iki defa oldu. Doktor bebişin büyümesine, doğal olarak rahmin genişlemesine bağladı. Çok normalmiş. Rahat ol.Kızlar hiç iyi değilim . Oturduğum yerde şuan çalışıyorum size yazarken ve çok canım acıdı çok korktum .ilkkez bikini bölgeme kasığıma aniden çekilme gibi bir kıramp girdi saniyelik ama canımdan can gitti ve hiç hareket etmedim o anda . Bişey olmamıştır demi ilkkez benim başıma böyle bişey geldi
O
O bana da bir iki defa oldu. Doktor bebişin büyümesine, doğal olarak rahmin genişlemesine bağladı. Çok normalmiş. Rahat ol.
Açıklık filan var dediler mi?1 saat once cok cok afedersiniz pembe kan.gibi bise gordum doktorumu aradim hemen fakulteye git yatirirlar erken dogum olacak muhtemelen dedi...fakulteye geldim ultrasonda bakti bebek sukurler olsun iyi kanama gorunmuyor dedi ama hala damla damla oluyor test vs aldilar sonucu bekliyoruz basindan boyle bise gecen oldumu
Merhaba canım ben varım. Detaylida çıktı benimde. Ecoprin kullanıyorum aynı şey sanırım coraspin gibi. Korkcak bişey yok bence ilk çocuğumda kilosu az doğmuştu o zaman bu olay anlasilmadi bunda da aynısı olabilir dedi doktor. Normalden daha sık takip ediliyorum. Tuzsuz ye hergun tansiyonunu kontrol et dedi.Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda Rahmi besleyen damarlarda direnç çıkan var mı? Bende 22 hafta ayrıntılı ultrason sırasında damarlarda direnç çıktı ve doktor corasprin verdi ben de kullanmaya korkuyorum. Aynı durumu yaşayan ve corasprin kullanan var mı?
Yok merve sadece artan kanama var suanAçıklık filan var dediler mi?
Rabbim yardım etsin. Her şey yoluna girer inşallah. Yorum yaptılar mı? Takibe mi aldılar?Yok merve sadece artan kanama var suan
Aminnnnnn insallahhhhhhRabbim yardım etsin. Her şey yoluna girer inşallah. Yorum yaptılar mı? Takibe mi aldılar?
Dualarım seninle.Aminnnnnn insallahhhhhhtAkibe aldi daha once hic fakulteye gelmemistim kan grubu vs testi istedi onlarin yaomasi gerekiyormus ehliyeti kabul etmedi kan uyusmazligi var bizde... kan uyusmazlgi ignesini 8.hafta olmustum yine kanamadan dolayi simdi o tekrar olacak bide bebegin cigerleri gelismesi icin igne olacak
Hayır hepimiz için aynıBu sözleşmeli, kadrolu fark etmiyor değil mi hocam?
Cok gecmis olsun canim hayirli haberlerini bekliyoruz bir sıkıntı olmaz insallahAminnnnnn insallahhhhhhtAkibe aldi daha once hic fakulteye gelmemistim kan grubu vs testi istedi onlarin yaomasi gerekiyormus ehliyeti kabul etmedi kan uyusmazligi var bizde... kan uyusmazlgi ignesini 8.hafta olmustum yine kanamadan dolayi simdi o tekrar olacak bide bebegin cigerleri gelismesi icin igne olacak
Dualarımız seninleAminnnnnn insallahhhhhhtAkibe aldi daha once hic fakulteye gelmemistim kan grubu vs testi istedi onlarin yaomasi gerekiyormus ehliyeti kabul etmedi kan uyusmazligi var bizde... kan uyusmazlgi ignesini 8.hafta olmustum yine kanamadan dolayi simdi o tekrar olacak bide bebegin cigerleri gelismesi icin igne olacak
Maalesef ki verilmeyeceğini söylediler okuldan daha doğrusu her il milli eğitimin bu konuda davranışı farklıymış özellikle Doğu illerinde alanlar olmuş batıda çalışan öğretmenler alamamış. Haksız bir kazanç olduğunu devletin o parayı geri alacağını belirttiler. Ne zaman göreve başlarsak o zaman yatacakmış. Tabi o da mesela siz martta başladınız dönemin yarısı bittiği için paranın da yarısından azını alacaksınız dediler
Çok geçmiş olsun inşallah zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın.1 saat once cok cok afedersiniz pembe kan.gibi bise gordum doktorumu aradim hemen fakulteye git yatirirlar erken dogum olacak muhtemelen dedi...fakulteye geldim ultrasonda bakti bebek sukurler olsun iyi kanama gorunmuyor dedi ama hala damla damla oluyor test vs aldilar sonucu bekliyoruz basindan boyle bise gecen oldumu
Sağlık olsun cnm .. herhangi bi alerjik durum yaşatmadıysa giden para olsun :)Ben de benimkini atayim da sahte nasil olurmus gorun
Jel diye aldik krem cikti![]()
Allah yardımcınız olsunAminnnnnn insallahhhhhhtAkibe aldi daha once hic fakulteye gelmemistim kan grubu vs testi istedi onlarin yaomasi gerekiyormus ehliyeti kabul etmedi kan uyusmazligi var bizde... kan uyusmazlgi ignesini 8.hafta olmustum yine kanamadan dolayi simdi o tekrar olacak bide bebegin cigerleri gelismesi icin igne olacak
Çok gecmis olsun. İnsallah zamaninda dogar minnosAminnnnnn insallahhhhhhtAkibe aldi daha once hic fakulteye gelmemistim kan grubu vs testi istedi onlarin yaomasi gerekiyormus ehliyeti kabul etmedi kan uyusmazligi var bizde... kan uyusmazlgi ignesini 8.hafta olmustum yine kanamadan dolayi simdi o tekrar olacak bide bebegin cigerleri gelismesi icin igne olacak
Geçmiş olsun gelişme var mı ?Aminnnnnn insallahhhhhhtAkibe aldi daha once hic fakulteye gelmemistim kan grubu vs testi istedi onlarin yaomasi gerekiyormus ehliyeti kabul etmedi kan uyusmazligi var bizde... kan uyusmazlgi ignesini 8.hafta olmustum yine kanamadan dolayi simdi o tekrar olacak bide bebegin cigerleri gelismesi icin igne olacak