• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Coraspirini artık çoğu doktor sıkıntısı olmayan gebelere bile veriyor. Coraspirin sayesinde kan akışı bebeğe daha kolay oluyor ve kolay besleniyor bebek. Bence doktorunuzu dinleyin preeklemsi gibi kötü şeyler yaşamak zorunda kalmayalım bilinçli olalım canım anneler😍

O
Kızlar hiç iyi değilim . Oturduğum yerde şuan çalışıyorum size yazarken ve çok canım acıdı çok korktum .ilkkez bikini bölgeme kasığıma aniden çekilme gibi bir kıramp girdi saniyelik ama canımdan can gitti ve hiç hareket etmedim o anda . Bişey olmamıştır demi ilkkez benim başıma böyle bişey geldi
O bana da bir iki defa oldu. Doktor bebişin büyümesine, doğal olarak rahmin genişlemesine bağladı. Çok normalmiş. Rahat ol.

1 saat once cok cok afedersiniz pembe kan.gibi bise gordum doktorumu aradim hemen fakulteye git yatirirlar erken dogum olacak muhtemelen dedi...fakulteye geldim ultrasonda bakti bebek sukurler olsun iyi kanama gorunmuyor dedi ama hala damla damla oluyor test vs aldilar sonucu bekliyoruz basindan boyle bise gecen oldumu

1 saat once cok cok afedersiniz pembe kan.gibi bise gordum doktorumu aradim hemen fakulteye git yatirirlar erken dogum olacak muhtemelen dedi...fakulteye geldim ultrasonda bakti bebek sukurler olsun iyi kanama gorunmuyor dedi ama hala damla damla oluyor test vs aldilar sonucu bekliyoruz basindan boyle bise gecen oldumu
Açıklık filan var dediler mi?

Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda Rahmi besleyen damarlarda direnç çıkan var mı? Bende 22 hafta ayrıntılı ultrason sırasında damarlarda direnç çıktı ve doktor corasprin verdi ben de kullanmaya korkuyorum. Aynı durumu yaşayan ve corasprin kullanan var mı?
Merhaba canım ben varım. Detaylida çıktı benimde. Ecoprin kullanıyorum aynı şey sanırım coraspin gibi. Korkcak bişey yok bence ilk çocuğumda kilosu az doğmuştu o zaman bu olay anlasilmadi bunda da aynısı olabilir dedi doktor. Normalden daha sık takip ediliyorum. Tuzsuz ye hergun tansiyonunu kontrol et dedi.

Rabbim yardım etsin. Her şey yoluna girer inşallah. Yorum yaptılar mı? Takibe mi aldılar?
Aminnnnnn insallahhhhhh 😔 tAkibe aldi daha once hic fakulteye gelmemistim kan grubu vs testi istedi onlarin yaomasi gerekiyormus ehliyeti kabul etmedi kan uyusmazligi var bizde... kan uyusmazlgi ignesini 8.hafta olmustum yine kanamadan dolayi simdi o tekrar olacak bide bebegin cigerleri gelismesi icin igne olacak

Aminnnnnn insallahhhhhh 😔 tAkibe aldi daha once hic fakulteye gelmemistim kan grubu vs testi istedi onlarin yaomasi gerekiyormus ehliyeti kabul etmedi kan uyusmazligi var bizde... kan uyusmazlgi ignesini 8.hafta olmustum yine kanamadan dolayi simdi o tekrar olacak bide bebegin cigerleri gelismesi icin igne olacak
Dualarım seninle. 🤲🏻 Sen bizi habersiz bırakma yaz mutlaka buraya. 🤗

Ben de haber bekliyorum. İnşallah hersey yoluna girer kanaman da durur. Dualarım seninle 🤲🏻

Cok gecmis olsun canim hayirli haberlerini bekliyoruz bir sıkıntı olmaz insallah

Dualarımız seninle 🤲

Maalesef ki verilmeyeceğini söylediler okuldan daha doğrusu her il milli eğitimin bu konuda davranışı farklıymış özellikle Doğu illerinde alanlar olmuş batıda çalışan öğretmenler alamamış. Haksız bir kazanç olduğunu devletin o parayı geri alacağını belirttiler. Ne zaman göreve başlarsak o zaman yatacakmış. Tabi o da mesela siz martta başladınız dönemin yarısı bittiği için paranın da yarısından azını alacaksınız dediler

Merhaba, ben de bu hafta idari izne ayrıldım. Bana eğitim ödeneği yattı, geri ödeyip ödemeyeceğimi sordum, geri vermeyecekmişim. Sebebini fiilen dönem başında göreve başlamış olmam şeklinde açıkladılar. Evet bence de saçma uygulama.

Çok geçmiş olsun inşallah zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın.

Allah yardımcınız olsun 😔 Dualarımız seninle hayırlısıyla zamanında gerçekleşecek bir doğum olsun inşallah 🤲🏻

Çok gecmis olsun. İnsallah zamaninda dogar minnos😔

Geçmiş olsun gelişme var mı ?

Back