2021 Aralık Anneleri

Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım şu an. Eğitim ödeneğiniz konusunda bilgi alabildiniz mi?

Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım şu an. Eğitim ödeneğiniz konusunda bilgi alabildiniz mi?
Maalesef ki verilmeyeceğini söylediler okuldan daha doğrusu her il milli eğitimin bu konuda davranışı farklıymış özellikle Doğu illerinde alanlar olmuş batıda çalışan öğretmenler alamamış. Haksız bir kazanç olduğunu devletin o parayı geri alacağını belirttiler. Ne zaman göreve başlarsak o zaman yatacakmış. Tabi o da mesela siz martta başladınız dönemin yarısı bittiği için paranın da yarısından azını alacaksınız dediler

Merve bunu dun yasadim ben normalde hem astigmat hem miyop olunca ona yormustum sanki boyle sari sari parlak biseyler kayiyor gibiydi gozumun onunden
Benim gozler sağlam aslında. Astigmat mı oluyom noluyom bu yaştan sonra

Bu sözleşmeli, kadrolu fark etmiyor değil mi hocam?

Kizlarr ben kendimce boyle bi liste hazirlamistim bi kac sitedeki listeleri birlestirip cikarimda bulunarak eger bakmak isterseniz unuttugum bisey var mi diye dusunen varsa belki yardimci olur

Eklentiler

• IMG-20210915-WA0005.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda Rahmi besleyen damarlarda direnç çıkan var mı? Bende 22 hafta ayrıntılı ultrason sırasında damarlarda direnç çıktı ve doktor corasprin verdi ben de kullanmaya korkuyorum. Aynı durumu yaşayan ve corasprin kullanan var mı?

Verdiyse kullan neden korkuyosun? Bende pıhtılasma var hem iğne hem corasprin kullanıyorum.

Verdiyse kullan neden korkuyosun? Bende pıhtılasma var hem iğne hem corasprin kullanıyorum.
Kanda pıhtılaşma sebebiyle kullanan çok duymuştum. Ama benim gibi direnç sebebiyle kullanan duymadım o yüzden biraz endişelendim internette de pek iyi yorumlar yok corasprinle ilgili o yüzden endişelendim. Sizin kanda pıhtılaşma olduğu ne zaman ve nasıl anlaşıldı kan tahliliyle mi?

Gebelik öncesinde genetik testlerle birlikte bakıldı. Öneren perinatalog değil mi?

İnternetteki bilgilere değil doktorunuzun reçetesine güvenin

Coraspin kullanmanin sakincasi yok ki ben hem igne hem coraspin kullaniyorum

Bende coraspin kullanıyorum hemde geç kalmış halde (24haftamda öğrendim) hamile kalmadan 1 ay önce tıbbi genetik te baktirdik sonraki ay hamile kaldım ama takı bundan 1 ay önceye dek pıhtılaşma sonuçlarım çıkınca kullanmaya başladım , şükürler olsun ki Rabbim o vakte dek korumuş şuanda da kullanıyorum 32 ye dek devam edicem

Benim ayrıntılı ultrasonda doktor suyun sanki azalmış dedi. Kendi doktorum da baktı, suyun iyi dedi ama ne olur ne olmaz coraspin kullan dedi. Bende o zamandan beri kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…