• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Zinhar yasak demiyor 🤣
Ben zaten ayda maksimum 2 kere yiyebiliyorum bayıldığım bir besin değil hiç yememekten iyidir diye düşünüyoruum.
1 0'dan her zaman büyüktür 😁

Eklentiler

• Screenshot_20210916_080738.jpg
    Screenshot_20210916_080738.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 28
Zinhar yasak demiyor 🤣
Ben zaten ayda maksimum 2 kere yiyebiliyorum bayıldığım bir besin değil hiç yememekten iyidir diye düşünüyoruum.
Şu beni aşşırı mutlu etti. Ben de zaten 2 kez yiyemem haftada sıkılırım. Ama eşim arttıralım balık yemeyi diyodu. Artık 2. Gün ekmek arası uskumru şeyaparız. 🤪

Ben levreğin yasak olduğunu kabul etmiyorum bi kere nerden baktıysam orada yenilebilir hatta yenmesi gereken balıkların arasındaydı sanki yine zihnim bana oyun mu oynadı 😂
Zaten bir ton balığı yiyordum sadece o katiyen yasak onun dışında balık olarak hep levrek tükettim geçmişler olsun 🤣
En iyisi somonmuş😏 Bnde o ton balığını hiç sevemedim 🙈

Kızlar sabah sabah acillerdeydim. Suyum geldi sandim. Baktilar ama su degil mantar olmusum. İlk defa mantar olduguma sevindim :KK70: Mantar su gibi akinti yaparmis bilginiz olsun. Bugun 27+0 im bebegim 1300 kg 37 cm. Olmus. :nazar: :nazar:
Aman Allahım iyi ki mantar olmuşun 🙈😝 büyüsün prenses

Zinhar yasak demiyor 🤣
Tüh ya keşke yeseydim çok da lezzetliydi, yenmemesi gereken balıklar arasında görünce korkumdan yiyemedm 😭

Kızlar sabah sabah acillerdeydim. Suyum geldi sandim. Baktilar ama su degil mantar olmusum. İlk defa mantar olduguma sevindim :KK70: Mantar su gibi akinti yaparmis bilginiz olsun. Bugun 27+0 im bebegim 1300 kg 37 cm. Olmus. :nazar: :nazar:
Gecmis ollsun cnmm. Masallah tombik bir kuzu geliyr😍

Maaaaasallah 🧿🧿🧿 yahu ne yiyonuz bu kadar da bu bebeler buyuyor🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ama su gelmesi baya fazla bisey mantarda da cok mu geldi su

Gecmis olsun canim masallah bebise ne yiyorsun annesi ayni haftadayiz ama benimki daha 1000 kg anca vardir

Maaaaasallah 🧿🧿🧿 yahu ne yiyonuz bu kadar da bu bebeler buyuyor🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ama su gelmesi baya fazla bisey mantarda da cok mu geldi su
Valla ne yedigime dikkat etmiyorum. Ama kefir cok iciyorum. Sekerime dikkat ediyorum. Camasirim islandi. Degistim bi daha islandi. Bende gittim kacak olabilir diye

Back