Valla bilmiyorum ya doktor da sasirdiGecmis olsun canim masallah bebise ne yiyorsun annesi ayni haftadayiz ama benimki daha 1000 kg anca vardir
Masallah saglikli olsun canimValla bilmiyorum ya doktor da sasirdi
Seker yuklemesi yaptin mi dedi. Evet dedim. İri olacak dedi
Farklı demek ki canım. Ben 4 kez kan verdim.Ya merveeeedoktor açken kan almadı o şeyi içtim 1saat bir de içtikten 1buçuk saat sonra kan istedi her yerde farklı mı uygulama anlamadım
Normal canimKızlar hiç iyi değilim . Oturduğum yerde şuan çalışıyorum size yazarken ve çok canım acıdı çok korktum .ilkkez bikini bölgeme kasığıma aniden çekilme gibi bir kıramp girdi saniyelik ama canımdan can gitti ve hiç hareket etmedim o anda . Bişey olmamıştır demi ilkkez benim başıma böyle bişey geldi
Bu kadar can mi yakıyor çok canım acıdı çok korktum bişey oldu diye kardeşimNormal canim
Zaten olan herşey normalArtik gebelikte herseyin normal oldugu kanisindayim
Aman en fazla dogururuzArtik gebelikte herseyin normal oldugu kanisindayim
Yani olabiliyor demi . Hiç yaşadın mı boyle bişeyNormal canim
Belki bebiş vurmuştur ayaklar aşagıdaysa olabilir miYani olabiliyor demi . Hiç yaşadın mı boyle bişey
İmkansiz damarım resmen çekildi çok kötü anlık bir iki saniye ama.icim geçti o kadar bayılacak gibi oldumBelki bebiş vurmuştur ayaklar aşagıdaysa olabilir mi
Bi kere yasadim. Sıkıntı olmadıYani olabiliyor demi . Hiç yaşadın mı boyle bişey
Çok şükürBi kere yasadim. Sıkıntı olmadı
Bende de 1,2 defa oldu hareket etmeden yattım geçti kendiliğinden...Kızlar hiç iyi değilim . Oturduğum yerde şuan çalışıyorum size yazarken ve çok canım acıdı çok korktum .ilkkez bikini bölgeme kasığıma aniden çekilme gibi bir kıramp girdi saniyelik ama canımdan can gitti ve hiç hareket etmedim o anda . Bişey olmamıştır demi ilkkez benim başıma böyle bişey geldi
Anladım canim bende zaten korkumdan hareket iyi ki etmemişimBende de 1,2 defa oldu hareket etmeden yattım geçti kendiliğinden...
Anladım canim bende zaten korkumdan hareket iyi ki etmemişimçok teşekkür ederim cevap için netten baktım magnezyum eksikliği nedeniyle oluyomus magnezyum takviyesi alıyorum ama anlamadım
Düzenli şekilde magnezyum alıyorum ilkkez olunca çok korktum içim geçti resmen . Sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun inşallahBende enfeksiyon vardı ondandır diye düşünmüştüm ama o kasılma olduğunda hemen magnezyum içmiştim.. sonrasında geçti zaten... Ama ara ara ufak ufak oluyor bende oda normaldir diye düşünüyorum.
Benim karnimin bir tarafına kramp batma olmustu bir iki kez yataktan kalkamadmİmkansiz damarım resmen çekildi çok kötü anlık bir iki saniye ama.icim geçti o kadar bayılacak gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?