2021 Aralık Anneleri

Zinhar yasak demiyor
Ben zaten ayda maksimum 2 kere yiyebiliyorum bayıldığım bir besin değil hiç yememekten iyidir diye düşünüyoruum.
1 0'dan her zaman büyüktür

Eklentiler

• Screenshot_20210916_080738.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 28
Zinhar yasak demiyor
Ben zaten ayda maksimum 2 kere yiyebiliyorum bayıldığım bir besin değil hiç yememekten iyidir diye düşünüyoruum.
Şu beni aşşırı mutlu etti. Ben de zaten 2 kez yiyemem haftada sıkılırım. Ama eşim arttıralım balık yemeyi diyodu. Artık 2. Gün ekmek arası uskumru şeyaparız.

En iyisi somonmuş Bnde o ton balığını hiç sevemedim

Kızlar sabah sabah acillerdeydim. Suyum geldi sandim. Baktilar ama su degil mantar olmusum. İlk defa mantar olduguma sevindim Mantar su gibi akinti yaparmis bilginiz olsun. Bugun 27+0 im bebegim 1300 kg 37 cm. Olmus.
Aman Allahım iyi ki mantar olmuşun büyüsün prenses

Zinhar yasak demiyor
Tüh ya keşke yeseydim çok da lezzetliydi, yenmemesi gereken balıklar arasında görünce korkumdan yiyemedm

Kızlar sabah sabah acillerdeydim. Suyum geldi sandim. Baktilar ama su degil mantar olmusum. İlk defa mantar olduguma sevindim Mantar su gibi akinti yaparmis bilginiz olsun. Bugun 27+0 im bebegim 1300 kg 37 cm. Olmus.
Gecmis ollsun cnmm. Masallah tombik bir kuzu geliyr

Maaaaasallah yahu ne yiyonuz bu kadar da bu bebeler buyuyor
Ama su gelmesi baya fazla bisey mantarda da cok mu geldi su

Gecmis olsun canim masallah bebise ne yiyorsun annesi ayni haftadayiz ama benimki daha 1000 kg anca vardir

Maaaaasallah yahu ne yiyonuz bu kadar da bu bebeler buyuyor
Ama su gelmesi baya fazla bisey mantarda da cok mu geldi su
Valla ne yedigime dikkat etmiyorum. Ama kefir cok iciyorum. Sekerime dikkat ediyorum. Camasirim islandi. Degistim bi daha islandi. Bende gittim kacak olabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…