• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Aaa niye ben yedim yiyorum da levrek dip balığı mi ki acaba

Kaşar peyniri muz salatalık soda bunları yemeye çalış canım toparlar inşallah bebeğin üzülme

🤔🤔ne gibi
Öyle yazyor canm internette. Doğruluk payı nedir bilmyrum tabi ama ben korkuma yiyemedm

Kızlar bende haberler biraz kötü. Benimde kontrolüm vardı bugün. Ölçümler biraz geriden çıktı. Baş çevresi 8 gün, göbek çevresi 10 gün geri kalmış. 28+0 bugün ve kilosu 1050 gram. Boyu 36 cm. Çok iştahlı değilim açıkcası ama yinede bu kadar geri çıkması çok üzdü beni. 3 hafta üst üste kontrol yapılacak.
Stres yapma canım ufak bi bebek olacak demek ki birazcık. Hiç yemeyle icmeyle alakası yok bence. Ben berbat besleniyorum. Görümcemde direkt 1 ay filan heriden geliyodu neler neler yaptı ama toplayamadı düşük kilo biraz erkem doğdu ama maşallahı var. Sen yeter ki stres yapma.

Bizimde bugün kontrol vardı bir hafta önde çıktı bebeğim 1260 gr 37 cm olmuş haftasiyla uyumlu dedi makat gelişi duruyormuş baş yukarda ayaklar aşağıda seni çok rahatsız eder dedi nefes darlığı mide yaması yapıyor,kan için tahlil verdim yine yukselmemis şurubà başlattı
Tahmini doğum tarihimiz de 29 kasım 💜

Bende karanlıkta oluyor ışığı söndürdüğümde yanıp sönüyor gbi oluyo ama bn gözlük kullanıyorum ondandr diye düşünyrum.
Benim gözler sağlam ani eğilmede oldu bi kaç kez ama baktım tansiyonuma o düzgün.

Kızlar bende haberler biraz kötü. Benimde kontrolüm vardı bugün. Ölçümler biraz geriden çıktı. Baş çevresi 8 gün, göbek çevresi 10 gün geri kalmış. 28+0 bugün ve kilosu 1050 gram. Boyu 36 cm. Çok iştahlı değilim açıkcası ama yinede bu kadar geri çıkması çok üzdü beni. 3 hafta üst üste kontrol yapılacak.
canmmm hic canını sıkma. kendimden örnek veriyim. bu gerilik yüzünden kac hafta stres cekilip bide ustune suyu az diye sevk edilip 3 gun hastanede yatıp kuru kuru serum alıp çıkmış biri olaraktan başımdan geceni anlatiyim belki icini rahatlatir..
25. haftada gittim suyu az dendi 2 hafta geri çıktı. doktor 28de gel aradaki fark ayni olursa bebek gelişiyo ama karin cevresi dar deriz, iyice gerilemisse bi yol izleriz falan dedi. 28de gittim aradaki fark 17 gündü, hemen hemen yine 2 hafta olduğu için sorun etmedi doktor pek ama suyunu beğenmediği icin yatis istedi doktorum araştırma hastanesine sevkederek. ve sen yemeden icmeden bahsediyosun ama 28. haftada 1050 gr cok iyi değil mi kizlar nasil yorumladi bilmiyorum gunlerdir girmiyorum simdi de okuyamadan aradan görüp cevapliyorum ama benim oglumda 28. hafta 800 gramdi, 30. hafta 1200dü cogu bebek. bizim 900küsürdü.. ve biliyomusun 34de 2 kiloyu gören kizlar 2800 -3200 arasi dogurdu hep burda, biz 42. haftada 3400 olarak doğduk sağlıklı bi sekilde 🤲🏻🌸🙏🏻 oyuzden bu haftalarda kendine hiç stres yapma aradaki farkın acilmadigini kontrol etsinler yeter 🧡

canmmm hic canını sıkma. kendimden örnek veriyim. bu gerilik yüzünden kac hafta stres cekilip bide ustune suyu az diye sevk edilip 3 gun hastanede yatıp kuru kuru serum alıp çıkmış biri olaraktan başımdan geceni anlatiyim belki icini rahatlatir..
25. haftada gittim suyu az dendi 2 hafta geri çıktı. doktor 28de gel aradaki fark ayni olursa bebek gelişiyo ama karin cevresi dar deriz, iyice gerilemisse bi yol izleriz falan dedi. 28de gittim aradaki fark 17 gündü, hemen hemen yine 2 hafta olduğu için sorun etmedi doktor pek ama suyunu beğenmediği icin yatis istedi doktorum araştırma hastanesine sevkederek. ve sen yemeden icmeden bahsediyosun ama 28. haftada 1050 gr cok iyi değil mi kizlar nasil yorumladi bilmiyorum gunlerdir girmiyorum simdi de okuyamadan aradan görüp cevapliyorum ama benim oglumda 28. hafta 800 gramdi, 30. hafta 1200dü cogu bebek. bizim 900küsürdü.. ve biliyomusun 34de 2 kiloyu gören kizlar 2800 -3200 arasi dogurdu hep burda, biz 42. haftada 3400 olarak doğduk sağlıklı bi sekilde 🤲🏻🌸🙏🏻 oyuzden bu haftalarda kendine hiç stres yapma aradaki farkın acilmadigini kontrol etsinler yeter 🧡

Ya çok teşekkür ederim ne güzel yazmışınız😭 inşallah sağlıkle kucağımıza alırız bizde. Bugün çok üzüldüm inşallah diğer kontrollerde arayı kapatır.

Ya çok teşekkür ederim ne güzel yazmışınız😭 inşallah sağlıkle kucağımıza alırız bizde. Bugün çok üzüldüm inşallah diğer kontrollerde arayı kapatır.
Evet iyi düşün iyiyi çağır 🙏🏻❤️ Zaten 30a yaklaştık, asıl gelişimini buzamana kadar kaydetti bebelerimiz, bundan sonrası sağlıkla 38-39lari görmek.. biliyosun zamaninda sağlıklı dogumu 2500gr - 4000gr arası olarak tanımlıyo uzmanlar. genlerle alakalidir yani. senin bebisinin de karin çevresi yuvarlar değil de ovalse cok etkiler ölçümü,, saglikla kavus insallah🙏🏻🌸

ve şöyle soylim benim bunda da kilo az mesela.. 24 haftalikken 550gramdı 26 haftalikken 700 gram geldi. ben de 3 hafta aradan sonra bu cumartesi gitcem ama haftada 100 bile almiyo oyuzden 1000gram olcani sanmıyorum 28+3 olcam ogün

ve şöyle soylim benim bunda da kilo az mesela.. 24 haftalikken 550gramdı 26 haftalikken 700 gram geldi. ben de 3 hafta aradan sonra bu cumartesi gitcem ama haftada 100 bile almiyo oyuzden 1000gram olcani sanmıyorum 28+3 olcam ogün
Saglikla buyusun ins ben de 30 da gitcem merak ediyorum 25+5 te 790gr flndi enson. Yanilma paylari da oluyor olcumlerin ,)

Seninle son adet tarihimizde aynı sanırım. 3 mart demi? Off ne stresliymiş yaa bi doğsalardı sağlıkla 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Back