- 13 Ocak 2018
- 512
- 451
- 53
- 36
evet 3 mart.. doktorum gec dollenme diye son adet tarihini 8 mart olarak girdirmis sisteme ama ben 3 mart olarak hesapliyorumSeninle son adet tarihimizde aynı sanırım. 3 mart demi? Off ne stresliymiş yaa bi doğsalardı sağlıkla
Aynen insallah saglikla buyusunlerya evet aynı gün farklı doktorlar bile 2 ayri ağırlık ve hafta söylüyorlar haklisin.. 26da 800 gram cok iyi bence.. bundan sonra hizli alirlar sipaciklar
Ben de çupra çok severim ya ayda 1 olsun yesek bisey olmaz benceÇupra da mı dipmiş. Ağıt yakıyorum şu an.
Bana da bıçak gibi kramp giriyor 1 haftadır falan çok fena. Magnezyum da kullanıyorum ama sanki etkisi olmuyorEvet ya veee bnm kalçam yine ağrımaya başladıhazırlıklar tmm mı
Fena oldu ya ben levreği begenmezsem çupra alırdımBen de çupra çok severim ya ayda 1 olsun yesek bisey olmaz bence
Canım balık çekti zaten birkaç gündür aklımdaFena oldu ya ben levreği begenmezsem çupra alırdım
Canım balık çekti zaten birkaç gündür aklımdaŞart oldu şimdi alıp yemek
O da ucuz değil merak etme fakir değilsinBenim canım hamsi çekiyooonefsim bile fakir .
O da doğru yaO da ucuz değil merak etme fakir değilsin
Birkaç gündür ilk zamanlardaki gibi arttı AkıntımAkıntısı artan var mı bide biraz sulu
Benimde sabah şeker yükleme testim var doktor geceden bir şey yeme ama su içebilirsin dedi suyumu içtim ben az önceŞimdiden susadım şimdiden acıktım
Ben gece 3te sandviç yiyip 10da gitmiştim.Benimde sabah şeker yükleme testim var doktor geceden bir şey yeme ama su içebilirsin dedi suyumu içtim ben az önce
Çiçeğimmerve Foruma ara ara girebiliyorum sürekli giremiyorum girdikçe de bakıyorum sana maşallah haftan baya ilerlemiş birsey kalmamış nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor.
Oyy maşallah maşallah tü tüÇiçeğim
Iyi gidiyor şükür. Her şey yolunda. En son bebem 10 gün ilerdeydi hatta.Hazırım sabırsızlanıyorum. Sabırsızlanmamak için kendime kızıyorum filan öyleee. siz nasılsınız bebişinle?
Öpüyorum çok sizi.Oyy maşallah maşallah tü tüSabırsızlan bırak kızma kendine bunun için sabırsızlanmaya değer tabii yine de bebis vaktinde gelsin o sabırsızlanmasın Biz iyiyiz durmak bilmeyen bir tempo içindeyiz koşturuyoruz şükür halimize diyim.
Biz de seni öptük.Öpüyorum çok sizi.
Yaaaa öyle deme O da çok ucuz değil yani yarışıyor diğerleriyleBenim canım hamsi çekiyooonefsim bile fakir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?